Денков не преговарял с терористи. Само със сикаджии

КОМЕНТАРИ

Денков не преговарял с терористи. Само със сикаджии

46000
на 16.09.2023
Денков не преговарял с терористи. Само със сикаджии

Денков, терористът си ти!

препоръчано

Заграби цялата власт с някакви си 38 депутати заради гузната съвест на Бойко Борисов.

Взломяваш конституционния ред с безумни, котерийни поправки в услуга на спонсорите си и едно чуждо посолство.

Дискредитираш цинично националния празник на България.

Обладан си от тежка мизантропия и българофобия, етикираш просташки цял сектор от икономиката ни, цял бизнес, цели семейства.

Не преговаряш със земеделците, но преговаряш със Сараите и остатъците от СИК. 

Не преговаряш със земеделците, но оглавяваш едно правителство, заченато в грях в Девически манастир с логистиката на криминални елементи.

Това, разбира се, не е неочаквано за човек, който се самоназначи за академик, докато беше министър на образованието. Толкова струва моралът ти. 

И ако казвам - "Денков, терористът си ти!", това е просто персонифицирана метафора. Имам предвид не теб, тъй като си твърде нищожен. Имам предвид онова, което олицетворяваш - престъпната сглобка на ГЕРБ, ПП, ДБ и ДПС; онези, които надничат зад гърба ти и менторстват, докато се надпреварват кой ще се наведе по-ниско да оближе ботушите на американския посланик.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Овните да не дават заеми на родата, признание и успех за Девите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Овните да не дават заеми на родата, признание и успех за Девите
ПИК TV x
НАПРЕЖЕНИЕ В ПИК TV! Бунт в парламента! БСП и ИТН прекратиха заседанието - социалистите обвиниха уйдурмата в опит за кражба на 5 млрд. лв. (ОБНОВЕНА) НАПРЕЖЕНИЕ В ПИК TV! Бунт в парламента! БСП и ИТН прекратиха заседанието - социалистите обвиниха уйдурмата в опит за кражба на 5 млрд. лв. (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК