Денков не преговарял с терористи. Само със сикаджии

КОМЕНТАРИ

Денков не преговарял с терористи. Само със сикаджии

51499
на 16.09.2023
Денков не преговарял с терористи. Само със сикаджии

Последвайте ни в Google News Showcase

Денков, терористът си ти!

препоръчано

Заграби цялата власт с някакви си 38 депутати заради гузната съвест на Бойко Борисов.

Взломяваш конституционния ред с безумни, котерийни поправки в услуга на спонсорите си и едно чуждо посолство.

Дискредитираш цинично националния празник на България.

Обладан си от тежка мизантропия и българофобия, етикираш просташки цял сектор от икономиката ни, цял бизнес, цели семейства.

Не преговаряш със земеделците, но преговаряш със Сараите и остатъците от СИК. 

Не преговаряш със земеделците, но оглавяваш едно правителство, заченато в грях в Девически манастир с логистиката на криминални елементи.

Това, разбира се, не е неочаквано за човек, който се самоназначи за академик, докато беше министър на образованието. Толкова струва моралът ти. 

И ако казвам - "Денков, терористът си ти!", това е просто персонифицирана метафора. Имам предвид не теб, тъй като си твърде нищожен. Имам предвид онова, което олицетворяваш - престъпната сглобка на ГЕРБ, ПП, ДБ и ДПС; онези, които надничат зад гърба ти и менторстват, докато се надпреварват кой ще се наведе по-ниско да оближе ботушите на американския посланик.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО)
ново
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК