Ден на траур в Бузовград заради смъртта на 14-годишния Иван

Региони

Ден на траур в Бузовград заради смъртта на 14-годишния Иван

6965
на 16.11.2022
Ден на траур в Бузовград заради смъртта на 14-годишния Иван
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес е обявен Ден на траур в казанлъшкото село Бузовград. Причината - погребват 14-годишният Иван Седмаков, който почина, след като бе блъснат от 57-годишен пиян и употребил наркотици мъж, който пък след това избяга от местопроизшествието след катастрофата.

препоръчано

Три дни Иван бе в кома с тежки наранявания. Въпреки положените усилия лекарите не можаха да спасят детето, предава Нова телевизия.

Мъжът, причинил катастрофата, остава за постоянно в ареста, постанови съдът през вчерашния ден.

Той може да получи наказание до 20 години затвор. А жителите на Бузовград няколко дни протестираха. Настояват за сигурност за децата си. Днес протестите продължават. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК