Депутатите с повече стомаси ли са?

Лична драма

Депутатите с повече стомаси ли са?

36496
на 27.08.2018
Депутатите с повече стомаси ли са?
Автор:   "Ретро"

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Обявяват органите на статистиката, че 384 лв. е линията на бедността.  А депутатите и управниците на всеки три месеца си увеличават заплатите с една „бедност“...  1/3 от пенсионерите са под този минимум. Как можете да гледате хората в очите, да се срещате с тях, да ги прегръщате, да се усмихвате, да ги лъжете, когато си осигурявате 20 пъти по-високи доходи? С какво сте над нас?

Нима вашите стомаси, черва и други органи са повече от нашите? Давате ли си сметка как оцеляват половината от тези, които утре ще агитирате пак да ви изберат? Моралът е сложно философско понятие, но явно вие никога не сте прочели, не сте се замисляли за моралните ценности, защото сте обсебени от материалните облаги на властта, добита от наивни гласоподаватели. Но, рано или късно и те ще се осъзнаят. Тогава, ще се наложи да си спомните за моралните, човешки отношения. За бедния и богатия финалът е един... С какво ще Ви запомнят идните поколения?
 
Д. Марковски

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК