Десислава Танева разкри има ли напрежение при подреждането на листите на ГЕРБ

Политика

Десислава Танева разкри има ли напрежение при подреждането на листите на ГЕРБ

6469
на 25.02.2021
Десислава Танева разкри има ли напрежение при подреждането на листите на ГЕРБ
Автор:   ПИК

Чрез анонимна анкета близо 3000 граждани на Сливен дадоха своята оценка на номинираните кандидати за листата. Това беше един демократичен начин да бъдат избрани най-добрите. За Сливен близо 40% от кандидатите в нашата листа са гражданска квота. Има и номиниран представител от СДС. Има и съвсем нови лица, които хората поискаха. Това заяви пред БНТ министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева.

препоръчано

Тя бе категорична, че няма напрежение при подреждането на листите: "Всеки човек избира начина, по който да живее живота и всеки избира морални ценности, които да носи. Аз за себе си бих отбелязала, че ГЕРБ е единствената партия, която бих избрала. Така че напрежение няма. Има обичайната суматоха около листите".

Танева заяви, че предстои да слушаме безкрайни политически анализи и подчерта, че "най-загубеното време за всеки слушател или зрител е предизборното".

Като министър на земеделието тя отбеляза, че парите за сектора не са достатъчни спрямо инвестиционните намерения и проектната готовност на земеделските производители. "Никак не завиждам на следващия министър", заяви тя и разкри, че сега се изпълняват ангажиментите към бранша и с близо 500 млн. евро се подпомага земеделският и животновъден сектор. 

"Тенденцията е да увеличаваме българското производство. Но това не става от днес за утре", отбеляза тя.

Десислава Танева отбеляза, че Програмата за развитие за селските райони представлява едва 10% от всички инвестиции в аграрния отрасъл. "И въпреки това ние имаме отново ръст на инвестициите в този отрасъл", заяви тя. 

Сподели:
Бомба x
Астролог съветва: Избягвайте лошите постъпки, не лъжете и не крадете Астролог съветва: Избягвайте лошите постъпки, не лъжете и не крадете
ПИК TV x
ПИК TV: Крум Зарков: БСП не подкрепя чисто мажоритарната система (ВИДЕО) ПИК TV: Крум Зарков: БСП не подкрепя чисто мажоритарната система (ВИДЕО)
ново
Днес: 154
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това