Деси Атанасова за сговора на Христо Иванов и Маджо: Можехте да питате Канна за микрофоните!

Политика

Деси Атанасова за сговора на Христо Иванов и Маджо: Можехте да питате Канна за микрофоните!

175954
на 10.08.2020
Деси Атанасова за сговора на Христо Иванов и Маджо: Можехте да питате Канна за микрофоните!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"След обажданията на обажданията на Маджо! 
Приближаващият за снимка - Ламбовски ( свидетел по "Осемте джуджета")
"Чакай, чакай, че сме лайф"
Можехте да питате Канна за микрофоните
Иво Мирчев ти ли снимаш?

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

П.П Младен Йорданов Михалев (известен с прякора си Маджо) е български бизнесмен, бивш състезател по борба, чието име се свързва с организираната престъпност от времената на прехода".

Така коментира депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасов изцепката на незаконния бивак на оскандаления депутат и близък до СИК и Маджо - Димитър Ламбовски, с Христо Иванов. Припомняме, че тя разкри на живо във видео от фейсбука на Иванов всички схеми на олигарсите и поръчковите им клакьори на т.нар. протести само в няколко секунди. 

Ламбовски отправи послание от господарите си към СИК към Иванов, който явно групировките и задкулисието са подготвили за премиер:

"Като станеш премиер, да не ни забравиш. Изключил съм си телефона, защото тоя се е обадил на Маджо", докладва на Христо Иванов Лабмовски.

"Чакай сега, правим един лайф", контрира притеснен Иванов.

"Ама аз се покрих за малко. После ще говорим", усеща се за гафа Ламбовски.

Иванов прави знак да замълчи. Показва си ревера със знак за микрофона и, че са на живо.

Атанасова припомня случая с опозорената репортерка на Би Ти Ви от преди няколко дни, когато Канна Рачева си призна в ефир, че ще си измисли за протестите на българи и в чужбина, без да подозира, че е на живо в ефира и така разкри поръчковите схеми на Божков ТВ за помпане на пуча на олигарсите.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК