Деян Неделчев-Икебаната стана кръчмарски певец в Русе

ЧАС ПИК

Деян Неделчев-Икебаната стана кръчмарски певец в Русе

4637
на 06.03.2021
Деян Неделчев-Икебаната стана кръчмарски певец в Русе
Автор:   ПИК

В родния си град Русе се установява да живее колоритният изпълнител Деян Неделчев-Икебаната. Певецът избяга от столицата, където многократно е признавал, че не се чувства добре. Още от началото на извънредното положение преди година Деян е в Русе и не смята да се връща към София. Още повече, че е започнал нова работа.

препоръчано

Отварянето на ресторантите предоставя чудесна възможност за талантливия певец. Той ще пее в местна кръчма няколко пъти в седмицата.

Самият Неделчев призовава в социалните мрежи всички негови почитатели в града да се забавляват на по чашка с изпълненията му. Икебаната обещава да няма скучаещи, когато той е на работа.

Деян не се притеснява от коронавируса. Той няколко пъти е споделял, че не се страхува и не се поддава на паниката. Икебаната се грижи за здравето си с дълги разходки, здравословна храна и гимнастика всеки ден. 

Новата работа за Деян е добре дошла след трудните месеци, през които минаха родните изпълнители. Дълго време Икебаната и негови колеги са без работа и без сигурни доходи. Това не спря Неделчев да записва нови песни и той дори издаде нов албум в Япония, където творчеството му е високо оценено.

Освен работата в Русе още една добра новина зарадва Деян и брат му Бойко. Имената им присъстват в новия списък на творци, които Министерството на културата предлага за отпускане на финансови награди за особени заслуги в срок от три години, пише столичен ежедневник. 

Сподели:
Бомба x
ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Предложеният от ГЕРБ за премиер Даниел Митов с първи думи преди старта на Народното събрание ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Предложеният от ГЕРБ за премиер Даниел Митов с първи думи преди старта на Народното събрание
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това