Джамбазки скочи срещу гей книжка за деца

ГОРЕЩО

Джамбазки скочи срещу гей книжка за деца

23873
на 22.01.2021
Джамбазки скочи срещу гей книжка за деца
Автор:   ПИК

Евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки скочи с остра позиция срещу появила се на пазара гей книжка за деца.

препоръчано

Първата българска книжка за деца, в която има герои еднополови двойки, вече е факт. Приказката "Мравин и планетата Гора" е написана от авторка, подвизаваща се под псевдонима "Великан Василева". 

В книжката се разказва за малка мравка, която потегля на път за нов дом, след като нейният е разрушен. По време на пътешествието Марвин е съпровождан от госпожица Бътерфлай и мис Бръмбарова - крилатите дами живеят заедно. По пътя се срещат и мъжки черни лебеди, които са заедно "защото се обичат". 

Приказката е за деца от 3 до 6 години. Тя предизвика множество коментари, сред тях и този на евродепутата и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки: 

Хайде, хаирлия да е. Иде малкият Мравин, пазете децата.

Цитат:" Малката мравка Мравин е загубил мравуняка, който довчера е бил негов дом. Докато тъгува в гората и не знае какво да прави, той среща горския куриер Мис Бръмба и нейната партньорка по живот – Госпожица Бътърфлай. Приключението им започва с една боровинка, която да засити глада на осиротялата мравка, и продължава в търсене на нов дом, в който той да е обичан и щастлив. По пътя си ще срещнат различни горски обитатели, всеки със своите странности и различия. „Мравин и планетата Гора“ отнася малки и големи в свят, в който най-важно е да бъдем заедно и да се обичаме, въпреки че сме различни."

А сега, ако сте спрели да повръщате, обърнете внимание кои са "фондациите", които финансират тази гадост...

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 септември - успехът не е изоставил Телците, Козирозите да се предпазват от грешки САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 септември - успехът не е изоставил Телците, Козирозите да се предпазват от грешки
ПИК TV x
ПИК TV: Екшън в парламента! Костадинов към ДПС: Кметовете ви са феодали. Оядохте се, охранихте се. Това вече няма да ви се получи (НА ЖИВО) ПИК TV: Екшън в парламента! Костадинов към ДПС: Кметовете ви са феодали. Оядохте се, охранихте се. Това вече няма да ви се получи (НА ЖИВО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК