Джокович отново спечели "Спортист на Балканите", Гришо остана шести

Тенис

Джокович отново спечели "Спортист на Балканите", Гришо остана шести

4648
на 22.01.2015
Джокович отново спечели Спортист на Балканите, Гришо остана шести

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Водачът в световната ранглиста по тенис Новак Джокович (Сърбия) беше определен за "Спортист на балканите" за 2014 година в 42-рото издание на анкетата на Българската телеграфна агенция. Най-добрият български тенисист Григор Димитров, който е единственият представител на страната ни в топ 10, беше класиран на шесто място.

В традиционното допитване участваха националните агенции на страните от региона - БТА (България), АНА-МПА (Гърция), АДЖЕРПРЕС (Румъния), Анадолска Агенция (Турция), ТАНЮГ (Сърбия), МИНА (Черна гора), МИА (Македония), ХИНА (Хърватия), ФЕНА (Босна и Херцеговина) и АТА (Албания).

Джокович единствен беше посочен в анкетните карти на всички участвали агенции и събра 91 точки, за да заслужи приза за безпрецедентен четвърти пореден път. Така той се доближи максимално до рекордьорката Стефка Костадинова, която има общо пет победи в анкетата през 1985, 1987, 1995, 1996 и 1997 година./sportal.bg



препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК