Джон Бон Джоуви подкрепи закон, защитаващ наркомани със свръхдоза

ЧАС ПИК

Джон Бон Джоуви подкрепи закон, защитаващ наркомани със свръхдоза

9040
на 04.05.2013
Джон Бон Джоуви подкрепи закон, защитаващ наркомани със свръхдоза
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Американският рок изпълнител Джон Бон Джоуви се присъедини към губернатора на щата Ню Джърси в подкрепа на закон, който окуражава съобщаването за вземане на свръхдоза наркотици, така че жертвите да могат да бъдат спасени, съобщи Асошиейтед прес.

препоръчано

Дъщерята на певеца оцеля след вземане на свръхдоза преди месеци. Бон Джоуви нарече закона "животоспасяващ" и призова други щати също да го подкрепят.

Законът има за цел да осигури незабавна медицинска помощ на жертвите, взели свърхдоза, като окуражи хората да потърсят помощ, без да се страхуват, че ще бъдат арестувани за притежание на дрога.

Дъщерята на Бон Джоуви Стефани взе свръхдоза в колеж в щата Ню Йорк миналата година. Прокурорите свалиха обвиненията за притежание на наркотици срещу нея и друг студент от колежа заради действащия в този щат закон, който защитава от съдебно преследване жертвите на свръхдоза.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК