Джо Байдън проплака от шефовете в Пентагона. Ето защо

Америка

Джо Байдън проплака от шефовете в Пентагона. Ето защо

7418
на 29.12.2020
Джо Байдън проплака от шефовете в Пентагона. Ето защо
Автор:   ПИК

Новоизбраният президент на САЩ Джо Байдън заяви, че ръководството на Пентагона пречи на предаването на властта към новата американска администрация. Той обяви това по време на брифинг, който беше излъчен на страницата му в „Туитър”, съобщи „Дарик”.

препоръчано

Байдън добави, че екипът му е решен да модернизира приоритетите на отбраната на САЩ. Това е стратегията, която администрацията възнамерява да следва за противодействие на заплахите от Китай и Русия.

„Много агенции, които са жизненоважни за нашата сигурност, са претърпели огромни щети. Много от тях са съсипани по отношение на персонала, капацитета и морала“, каза Байдън.

Той изтъкна, че администрацията му обновява приоритетите в отбраната, за да отговори на стратегическите предизвикателства на Китай и Русия

„Говорихме за различните стратегически предизвикателства от Русия и Китай, пред които ще се изправим, и реформите, които трябва да приложим, за да ни поставят във възможно най-силната позиция пред тези предизвикателства“, каза Байдън.

 

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да накарате мъж да ви забележи и хареса САМО ЗА ДАМИ: Как да накарате мъж да ви забележи и хареса
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 306
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това