Дивак от Северозапада преби бившата си, полицията го издирва

Крими

Дивак от Северозапада преби бившата си, полицията го издирва

15152
на 24.12.2020
Дивак от Северозапада преби бившата си, полицията го издирва
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Подивял Ромео преби жена в дома ѝ в Монтанско село, съобщиха от областната дирекция на МВР.

препоръчано

Драмата се е разиграла около обед в сряда в село Разград. Тогава 43-годишният бабаит нахлул в дома на бившата си изгори, вдигнал скандал, ударил я, след което откраднал телефона ѝ и изчезнал.

Тя пък веднага се обадила в полицията и разказала, че преди време двамата живеели заедно, но се разделили. Пребитата 34-годишна жена заявила, че дивакът нахлул със сила в къщата ѝ, после се скарали и той започнал да я налага с юмруци.  

Полицията издирва агресивния мъж, който се укрива от органите на реда, а по случая е образувано е досъдебно производство.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 71
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК