Дивна проговори за паник атаките след катастрофата и новото си гадже

ЧАС ПИК

Дивна проговори за паник атаките след катастрофата и новото си гадже

13864
на 18.01.2021
Дивна проговори за паник атаките след катастрофата и новото си гадже
Автор:   ПИК

Дивна проговори откровено за паникатаките си и новото си гадже. Още изпитания е имало за певицата след онази катастрофа преди близо три години, в която пострада най-близката й приятелка - моделът Кристин Илиева. Дивна връща лентата назад по Нова тв.

препоръчано

„Самообвинението не спира. Има дни, в които се чувствам добре. Има дни, в които все още получавам паникатаки, насред голямо движение, голям трафик”, споделя Дивна.

Певицата разказва, че инцидентът много я е променил. Събитието тя определя като най-значимото и смята, че е променил мирогледа й. Това, което не може да си прости, е болката, която всички са преживели.

„Лекува ме да видя Криси, пълна с живот, сияеща. Тя и тогава, а и сега, продължава да бъде моят пътеводен знак, който ми показва какво е да се бориш за живота, да го обичаш и да го живееш. Отношенията ни са много здравословни. Приятелството ни продължава, смятам, че сме свързани на едно духовно ниво”, заяви още Дивна.

Младата жена избухна срещу всички, които не вярват в коронавируса, защото е изгубила от нея дядо си, които е бил без придружаващи заболявания, точно когато лекарите са казали, че се възстановява.

Дивна каза още и че не е сама и има човек до нея в живота и.

Сподели:
Бомба x
9 заблуди за развода 9 заблуди за развода
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов във Велинград: Милиони дълг завари кметът. Жена от тълпата: Вярваме ви! Корнелия да си ходи на Крушовица (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов във Велинград: Милиони дълг завари кметът. Жена от тълпата: Вярваме ви! Корнелия да си ходи на Крушовица (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 120
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това