Дивотията "преговори на ГЕРБ с ПП". С терористи не се преговаря

КОМЕНТАРИ

Дивотията "преговори на ГЕРБ с ПП". С терористи не се преговаря

104008
на 06.11.2022
Дивотията преговори на ГЕРБ с ПП. С терористи не се преговаря

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

С терористи не се преговаря, съветва Големия брат.

препоръчано

В същото време кръгове, близки до американското посолство, опитват да легендират като "приемлива" и "националноотговорна" една перверзна коалиция между партии, които се ненавиждат и които аргументират "съюза си" със "съдбата на 7 милиона българи" и с някаква евроатлантическа абстракция.

ГЕРБ отивали на преговори с ПП заради интересите на народа, загрижени били.

Интересите на народа повеляват ПП да бъде изметена от политическия хоризонт, а лидерите им разследвани, обвинени и евентуално осъдени за аферите с газа, незаконния арест на Борисов, Горанов и Арнаудова, изнасянето на класифицирана информация, криминалния опит да харижат енергетиката ни на пропутиновия "Джемкорп", левчето надценка на бензина в полза на "Лукойл", безбожния външен дълг.

свързани новини

Казват някои - то няма да има правителство, само преговори, да се покаже добра воля!

Ха, дори това е обидно, нали с терористи не се преговаря?

Като няма да има правителство, защо се губи време в бутафория - мина повече от месец след вота, а дори не е връчен първият мандат?! Президентът дори не е провел консултации с повечето парламентарни групи?! Колко още може да откараме така? Държавата функционира в морално беззаконие.

В ПИК изхабихме страшно много енергия в последната година, за да разобличим режима на "промяната". Нескромно казано - сътворихме чудеса с ресурсите на малката ни медия, вадехме видеа от парапети и Солун, доклади на ДАНС, пици с кристали от Министерския съвет, изкарахме на светло имотите на Бойко Рашков, доказахме далаверите на Руди Гела и Румен Спецов...така че имаме пълното право да се бунтуваме и да реагираме на очертаващия се абсурд.

Ако сега замълчим, ако радикално не възразим срещу хипотезата за общо правителство на ГЕРБ с мерзавците, повярвайте - това ще е краят и на ГЕРБ, и на идеята за възкресяване на демократичните практики в обществото; това ще е равносилно на погром над главния прокурор; това ще е поредната сглобка на посолствата - никаква разлика с "четворната коалиция"; това ще укрепи допълнително мощта на авторитарния президент Радев, който ще има пълното право да се издокара като "единствена алтернатива" на безпринципния партиен сговор между напълно несъвместими политически сили...

Оттук до идеята за президентска република е само крачка. Кому е притрябвала наистина подобна "парламентарна" демокрация, а всъщност - излагация. 

Затова ли електоратът гласува доверие на депутатите от ГЕРБ и ги издигна на първо място - за да се усукват около Киро и Кокорчо и да им приемат безропотно "16-те точки"? И в същото време да обясняват колко нефелни са те в същината си...

Лудост, лудост, но трябва да има система в нея. За кой път да го казваме - на маймуни ни обърнахте! Прости ни, Алеко.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! "Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 126
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК