Диего Милито: Интер може да победи Ювентус

Футбол

Диего Милито: Интер може да победи Ювентус

8294
на 18.10.2015
Диего Милито: Интер може да победи Ювентус
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият нападател на Интер – Диего Милито разкри, че е уверен в успеха на „нерадзурите” в предстоящото дерби с Ювентус. Двата тима ще премерят сили тази вечер от 21:45 на стадион „Джузепе Меаца” в Милано.

препоръчано

„Надявам се Интер да победят. По мнение това е напълно възможно. Те започнаха сезона по отличен начин и със сигурност ще се борят за титлата. Клубът подписа с много добри футболисти, включително опитни играчи като Жоао Миранда, както и млади таланти като Джейсон Мурильо”, заяви аржентинецът.

свързани новини

36-годишният нападател бе част от миланския гранд в периода 2009 – 2014, като със „синьо-черните” спечели титлата в Италия и Шампионската лига.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК