Димитър Ганев посочи кой ще е проблемът за Радев за президентските избори

Политика

Димитър Ганев посочи кой ще е проблемът за Радев за президентските избори

17297
на 21.07.2021
Димитър Ганев посочи кой ще е проблемът за Радев за президентските избори
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

„Бих казах, че виждам една коалиция на нежелаещите предсрочни избори веднага. В това число влиза и президентът Радев". Това обяви по Би Ти Ви политологът Димитър Ганев.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

„Според мен правителството ще се реализира с първия мандат. Няма кой да иска нови избори. Демократична България примерно ще порасне с 40 000 гласа“, прогнозира той.

„И тогава, и сега партиите на протеста искат да управляват. Но и в двата случая нямат мнозинство. Аз съм почти убеден, че ДПС ще подкрепят правителството, защото ще искат да покажат промяна“, подчерта Ганев.

„Това обаче не означава, че това мнозинство ще бъде до края на този парламент. Предсрочни избори ще има, когато се сформира коалиция на желаещи такъв вот“, продължи той.

„За отделните партии е важно да издигнат кандидати, за да не загубят лице и идентичност. Основният въпрос е ще имат ли „Има такъв народ“  свой представител за президентските избори. Проблем и предизвикателство за Радев ще бъде, ако има кандидат на ИТН“, обяви Ганев по повод предстоящите президентски избори.

Той намекна, че е важно и дали няма да се скарат дотогава Радев и партията на Слави Трифонов.

 

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 112
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК