Димитър Главчев покори 10 върха за година

Лица

Димитър Главчев покори 10 върха за година

54953
на 27.11.2018
Димитър Главчев покори 10 върха за година
Автор:   "Ретро"

Димитър Главчев поставил личен рекорд в планинарството. Депутатът от ГЕРБ се похвали, че е покорил Топ 10 на най-високите върхове в България в рамките на само една година.
Последния поход бившият председател на парламента направил през ноември въпреки прогнозите на синоптиците за сняг и лоши метеорологични условия. Главчев все пак поел риска и изкачил връх Каменица в Пирин, където го посрещнало слънчево време.

Останал впечатлен от гледките, както и от тълпите млади хора, които споделяли същото хоби като неговото. Част от тях го разпознали и заговорили. „Хижа „Беговица“ (1750 м)- връх Каменица (2822 м - последният от Топ 10 в България за годината) и обратно, 12 километра. 9-15:30. Благодарности за Жоро и Митко!“, написа политикът в социалните мрежи, пускайки и фотографии от похода. Следващите му цели в планинарството били извън България, но интензивният му работен график засега не позволявал по-далечни експедиции.

препоръчано
Сподели:
Бомба x
ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 232
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това