ДОБРИЯТ ПРИМЕР: Плеймейтка-доброволка трогна мрежата - вижте как Жанета Осипова обгрижва баба Цецка през карантината (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ДОБРИЯТ ПРИМЕР: Плеймейтка-доброволка трогна мрежата - вижте как Жанета Осипова обгрижва баба Цецка през карантината (СНИМКИ)

16465
на 13.04.2020
ДОБРИЯТ ПРИМЕР: Плеймейтка-доброволка трогна мрежата - вижте как Жанета Осипова обгрижва баба Цецка през карантината (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Преди няколко дни се разчу, че "Миc Плeймeйт 2018" Жaнeтa Ocипoвa се е записала доброволка към БЧК, за да помага на хора в нужда по време на извънредното положение и карантината. Мнозина решиха, че сексапилната блондинка си прави пиар, но ето, че тя опроверга скептиците.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

По-рано днес, на Лазаровден, Жанета се включи в разнос на хранителни продукти на хора в неравностойно положение и пенсионери, видя ПИК. Срещата й с една от тях, баба Цецка, толкова силно я трогна, че плеймейтката сподели с приятелите си в социалните мрежи впечатленията си от времето в компанията на възрастната жена.

Ето какво написа Жанета в своя Фейсбук: 

"Това е баба Цецка. Запознахме се по време на службата ми като доброволец към БЧК. Баба Цецка е сама. Тя няма деца, а любовта на живота й, с когото е споделила 53 години, е починал през 2016 година.

Баба Цецка се е наранила при падане и е обездвижена. Телефонът й не звъни. Никой няма да й се обади, за да честити имения й ден на Цветница. 

Баба Цецка ми разказа каква красавица е била на времето и ми показа снимки за доказателство. 
Баба Цецка може да е моята, твоята баба. От днес лична кауза за мен е да й помагам. Нека спрем да се взираме в дисплеите на телефоните си, оплаквайки се, че "няма какво да се прави".

ИМА какво да направите, мили хора. Дори една добра дума към нашите прародители е достатъчна, за да осмисли деня ви. Огледайте се наоколо! Вижте страданието в очите на немощните! Молитвите в църквата няма да ви спасят, ако сте лоши хора и егоист е сърцето ви. 

Това е баба Цецка".

Снимката, на която днешната пенсионерка е в разцвета на силите и красота си, е правена от най-големия майстор на българската фотография - Петър Папакочев, забеляза още ПИК.

Освен, че е доброволка към БЧК, Жанета обгрижва и бездомни животни. Плеймейтката много често приканва с публикации хората да последват примера й, като нахранят куче или коте на улицата. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 116
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК