Долу “Газпром”! Само райски газ и пици с кристали

Акценти

Долу “Газпром”! Само райски газ и пици с кристали

62981
на 06.08.2022
Долу “Газпром”! Само райски газ и пици с кристали
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Спецов на протеста ли е? За един приятел питам. Долу “Газпром”!!! Само райски газ и пици с кристали!!!! Това коментира на страницата си във Фейсбук журналистът Стефан Ташев. Повод за думите му е "големият" протест, организиран вчера от ДБ срещу доставките на руски газ. 

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

"Все по-мижав интерес към групите за натиск, тоест към шпицкомандите, които се опитват да налагат дневния ред на шепа хора над останалите. Легендирано като "масови протести". Измамата се повтаря вече две години и се изтърка. Ако бяха направили протест на "Корал", щяха да съберат повече хора. Щеше и Просто Киро с охраната от НСО да дойде. Прокопиевците да сменят изпълнителите, сегашните се изхабиха и надуха шкембета, даже Гошо от Видин го нямаше", коментира още Стефан Ташев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 142
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК