Доналд Тръмп: Сирийските бежанци са не само терористична заплаха, те ще нарушат качеството на живот

Америка

Доналд Тръмп: Сирийските бежанци са не само терористична заплаха, те ще нарушат качеството на живот

8342
на 22.09.2016
Доналд Тръмп: Сирийските бежанци са не само терористична заплаха, те ще нарушат качеството на живот
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Според кандидат-президента на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп описа заплахата от сирийските бежанци като „не само въпрос на тероризъм, но също и въпрос за качеството на живот“, пише британският вестник The Guardian, цитиран от "Фокус".
Изказването е част от цялостната реторика на Тръмп за опасността от приемането на сирийски бежанци в САЩ. На няколко пъти в своите изказвания той сравни търсещите убежище хора с троянски кон.
Милиардерът обърна внимание на проблема с тероризма и конкретно на бомбените атаки в Ню Йорк и Ню Джърси от последния уикенд. „Ние допуснахме десетки хиляди без ефективен план за наблюдение“, заяви Тръмп, като същевременно добави: „Ние нямаме представа кого допускаме. Видяхте какво се случи“.
Кандидатът за поста в Белия дом изрази притеснение, че приемът на мигранти не само повишава опасността от терористични атентати, но и поставя под въпрос качеството на живот в държавите, предоставящи убежище. „Искаме да се уверим, че допускаме само онези, които подкрепят нашите ценности и обичат – и аз наистина имам предвид да обичат – нашия народ“.

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК