Доналд Туск препоръчва дълга отсрочка за Брекзит

ЕС

Доналд Туск препоръчва дълга отсрочка за Брекзит

5605
на 14.03.2019
Доналд Туск препоръчва дълга отсрочка за Брекзит
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Доналд Туск ще препоръча на европейските лидери да дадат дълга отсрочка на Великобритания за Брекзит. Председателят на Европейският съвет съобщи, че ще апелира към 27-те страни, за да ги склони да дадат дълъг период от време на Великобритания, за да преосмисли стратегията си за Брекзит и изгради консенсус.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Европейските лидери ще трябва единодушно да вземат решението на пролетната среща на върха, която ще се проведе следващата седмица.

Ако Великобритания получи дългосрочна отсрочка, то ще трябва да организира европейски избори през май.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 144
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК