ДПС със собствени аргументи за вота на недоверие на тема "Здравеопазване"

Политика

ДПС със собствени аргументи за вота на недоверие на тема "Здравеопазване"

15858
на 17.10.2018
ДПС със собствени аргументи за вота на недоверие на тема Здравеопазване
Автор:   ПИК

Имаме нашите аргументи, които са различни от мотивите и от аргументите на БСП. Това каза пред журналисти в парламента председателят на парламентарната група на ДПС Мустафа Карадайъ за вота на недоверие към правителството на тема „Здравеопазване“, внесен от БСП, който депутатите ще гледат в петък.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

„За вота на недоверие имаме наши аргументи. Още за първия вот бяхме предложили да бъде на тема „Здравеопазване“, за тази секторна политика“, посочи той.

„В сектора картината не е добра. Всяка година проблемите се задълбочават вместо да се решават“, заяви Мустафа Карадайъ.
„Ще изложим мотивите си в зала“, каза още той.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като куха лейка - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО) Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като "куха лейка" - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО)
ново
Днес: 124
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК