ДРАМА: Ергенът Виктор пак е ерген - зарязаха го брутално

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ДРАМА: Ергенът Виктор пак е ерген - зарязаха го брутално

11319
на 22.09.2022
ДРАМА: Ергенът Виктор пак е ерген - зарязаха го брутално
Автор:   ПИК

Пълен крах настъпи в отношенията на Виктор Стоянов и Мария Тарашманова. Бившият Ерген пак се оказа ерген, след като пътешественичката и инфлуенсър му посочи вратата. Това разкриха сензационно близки до Виктор, който бил и причината за раздялата им.

препоръчано

Оказа се, че Мария е далеч по-естествено и лишено от помпозност и суета момиче, за разлика от предишните гърли в "Ергенът" и от самия него. Тарашманова се чувствала добре и щастлива, когато е сред природата, с любимия си и без излишно суетене и демонстрации наляво и надясно.

Е, Виктор обаче е коренната й противоположност. Той не спира да се бута по медиите, по светски събития и дори отскоро се цани в телевизията като "колега" на Сашо Кадиев и на Деси Стоянова. Свръх амбицията и ламтежа за слава на Стоянов дошли в повечко на Мария, която просто в един момент рязко теглила чертата, пише "kliuki.bg".

"Решението й не беше от днес за утре, обмисляше го близо месец. С Виктор имаха и няколко сериозни скандала по темата, но в крайна сметка тя се оказа доста мъдра за възрастта си. Осъзна, че нито тя ще промени него, нито той нея и взе решението си", разкриха източниците.

В момента Стоянов опитвал да си я върне, но без успех. 

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Няколко ползи от семената от чиа по време на бременност Няколко ползи от семената от чиа по време на бременност
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО! Петър Волгин пред ПИК ТV: Борисов говори на американското посолство. Най-добрата новина е, че ПП загуби тези избори, а Възраждане има повече от НПО-то Да, България (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО! Петър Волгин пред ПИК ТV: Борисов говори на американското посолство. Най-добрата новина е, че ПП загуби тези избори, а "Възраждане" има повече от НПО-то "Да, България" (ВИДЕО)
ново
Днес: 136
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това