Д-р Калоянов с убийствен анализ: Кирчо, Кокорчо и цялата жълтопаветна пасмина се чувстват безнаказани. Посягайки на Колтуклиева, тези хора посягат на свободата ни! Това са новите комунисти и фашисти (ВИДЕО)

Акценти

Д-р Калоянов с убийствен анализ: Кирчо, Кокорчо и цялата жълтопаветна пасмина се чувстват безнаказани. Посягайки на Колтуклиева, тези хора посягат на свободата ни! Това са новите комунисти и фашисти (ВИДЕО)

232444
на 11.05.2024
Д-р Калоянов с убийствен анализ: Кирчо, Кокорчо и цялата жълтопаветна пасмина се чувстват безнаказани. Посягайки на Колтуклиева, тези хора посягат на свободата ни! Това са новите комунисти и фашисти (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Щастлив съм, че в момента те намирам в кондиция. Искрено възхитен съм от начина, по който се бориш и не се предаваш. От морето всичко изглежда така, както е и в действителност. Това е една жестока гавра не само с теб като журналист, но и с всички нормални хора, с всички хора, които обичат демокрацията и свободата. Това заяви по телефона в студиото на ПИК TV основателят на СДС д-р Стоян Калоянов. Повод за думите му бяха посегателството над колежката ни Соня Колтуклиева вчера на предизборния митинг на ППДБ в центъра на София.

препоръчано

"Това посегателство срещу теб показва степента, до която тези хора вдъхновителите на ПП и ДБ и всички соросоидни, се опитват да ни лишат от нашата свобода. Не искам да мисля какво щеше да стане, ако бяха успели да те съборят на земята", сподели изтъкнатият варненски лекар.

"Психологията на тълпата е жестока. Тълпата губи своята идентичност - тези хора щяха да те стъпчат. Това не е случайно, това е инспирирано, замислено и подготвено. От 3-4 години ти си журналист номер 1 на България. Започнаха посегателствата срещу теб с невинни заплахи във Фейсбук, продължиха с кибер атаките и стигнаха до физически посегателства, които имат цел да ти запушат устата. Ти си знаме и запушат ли ти устата, щеше да служиш за назидание", обясни д-р Калоянов.

По думите му те разчитат на това, че след като са посегнали на Соня Колтуклиева и няма реакция, какво остава за един обикновен човек във Варна, Бургас или по-малките градове или села.

"Няма никаква реакция. Няма правителство, няма големи медии. Преди 3-4 години големите телевизии правиха студиа за протестите, изсмукваха си от пръстите новини само и само да поддържат протеста, а за теб няма нищо. Къде са колегите, къде е свободата, къде са политиците", попита основателят на СДС.

Той разказа как дядо му е бил репресиран от комунизма. "Какво става сега с любимия ни Запад? Комунизмът идва оттам. Тези, които ти посегнаха на теб, са децата на бившата номенклатура, новите комунисти, новите фашисти, новите нацисти", отсече известният варненски лекар.

"Нападението срещу теб е олицетворение докъде могат да стигнат. Въпросът е какво правим ние", продължи д-р Калоянов.

"Ние сме една пленена държава в момента от соросоидите, глобалистите и протежетата на демократите в Америка. Вижте какво става там. Вижте в какво превърнаха Доналд Тръмп - засипаха го с дела, не го оставят да води кампания, терорът срещу него и близките му е всячески. Това идва и насам", предупреди той.

"Нашите политици са блюдолизци. Всички са се снишили, затова стигнахме до сглобката и до това отчайващо безвремие, в което живеем - няма политици, няма прокурори, всички изпълняват това, което им каже посолството", отсече Стоян Калоянов.

"Най-лошото - посланието е същото, което беше и в годините на най-тежкия комунизъм - "не знам, не чух, не видях". Колкото си по-послушен и по-наведен, толкова по-добре. Този е резултатът - безнаказаността на Кирчо, Кокорчо и цялата жълтопаветна пасмина, на медиите им, на правителството им. Те съсипа държавата", констатира с тъга изтъкнатият лекар.

"Ако на 5 ноември в Америка нещо не се промени, ако Доналд Тръмп не спечели изборите, аз съм сигурен, че той ще ги спечели, но да не ги откраднат, нищо няма да се промени. Нещата ще стават по-зле у нас и нещата ще придобият драматичен развой", завърши д-р Калоянов.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК