ЕДНО КЪМ ЕДНО: Ето какво каза Марешки на Радев право в очите (ВИДЕО)

АВТОРСКИ НОВИНИ

ЕДНО КЪМ ЕДНО: Ето какво каза Марешки на Радев право в очите (ВИДЕО)

855817
на 12.01.2021
ЕДНО КЪМ ЕДНО: Ето какво каза Марешки на Радев право в очите (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Култовият сблъсък между лидера на "Воля" Веселин Марешки и Румен Радев днес на "Дондуков" 2 се превърна в хита на деня и в социалните мрежи, видя ПИК, която първа и напълно на живо излъчи диалога между двамата по време на консултациите за изборите. 

препоръчано

Както медията ни предаде, още от самото начало Марешки се държа мъжки и каза в очите на Радев, че нито отива, нито е законно един президент да разделя обществото и да зове за метеж. 

Ескалацията на скандала обаче бе в края на т.нар. дискусия, по време на която с тропане по масата и заплахи Радев се опита да запуши устата на лидера на "Воля". Това обаче, че само, че не стана, ами още повече го разгневи и се стигна до нечувано на подобни институционални срещи откровение. Ето какво заяви в очите на метежника от "Дондуков" 2 Марешки, след като Радев опита да го засегне по повод делата му са сбиване, че не всички имат неговата физическа сила, за да решават с нея споровете: 

"За съжаление вие сте поредния случайно попаднал на "Дондуков"2, който обезличи тази институция. Други неща щях да ви говоря, но вие това заслужавате. Такъв сте си! Не казахте нищо срещу картела, срещу тези, които ограбват българите, нищо не направихте, за да върви по-добре държавата. 

Един безсмислен, пропаднал мандат! 

Надявам се следващият президент да осмисли тази институция. 

Съжалявам, че не бяхте независим кандидат, без подкрепата на столетницата, за да видите на кое място щяхте да бъдете", завърши Марешки. 

Радев пък бе толкова шокиран, че вече дори не можа да измисли какво да отговори и му пожела той да се кандидатира за президент. 

"Ще изгонят Румен Радев с камъни. Ние не знаем кой му дърпа конците на този човек. Първо каза, че изборите са на 28 март, а сега каза, че тази дата не е хубава", обяви по-късно Веселин Марешки пред Би Ти Ви.

"Ще го запомним с две неща Румен Радев - доведе и бетонира ГЕРБ на власт и излезе навън сред протеста с вдигната ръка, каза: "Мутри, вън!" и мутрите изгониха нормалните хора от протестите", продължи той.

По думите му с тези две неща няма как да се запомни с нещо добро мандатът на Румен Радев. "Мандатът му е пълен провал", отсече лидерът на "Воля".

"Очаквам да му се случи същото като онзи кмет на Варна, който ме победи с малко на местните избори - да го изгонят с камъни", коментира зам.-председателят на Народното събрание.

Според него държавният глава бяга след проблема, а не както трябва да е - да бяга пред него.

Сподели:
Бомба x
Кето диетични опасности, за които трябва да знаете Кето диетични опасности, за които трябва да знаете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Спипаха гаджето на Симона Загорова във финансови схеми - дъщерята на Глория пред раздяла с мачото САМО В ПИК TV: Спипаха гаджето на Симона Загорова във финансови схеми - дъщерята на Глория пред раздяла с мачото
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това