Вход
София
Времето в София 15 o C

ЕКСКЛУЗИВНО! Андрей Райчев с изключителна оценка за Борисов: Постигна уникални отношения с Ердоган и направи огромна крачка за Балканите

ЕКСКЛУЗИВНО! Андрей Райчев с изключителна оценка за Борисов: Постигна уникални отношения с Ердоган и направи огромна крачка за Балканите

на 11.01.2018
39190
25
ЕКСКЛУЗИВНО! Андрей Райчев с изключителна оценка за Борисов: Постигна уникални отношения с Ердоган и направи огромна крачка за Балканите
Автор: ПИК
11.01.2018
25
39190

Българинът мисли две неща - ще се изложим ли и ще изкярим ли, коментира социологът

Българинът мисли две неща. Първо - ще се изложим ли. Второ - ще изкярим ли. Това заяви пред БНТ социологът Андрей Райчев, коментирайки социологическо проучване, засягащо нагласите на българите спярмо започващото европредседателство.

Той допълни, че Бойко Борисов успя да направи огромна крачка за Балканите - ползвайки всичките противоречия в Европа. "Невероятно е, че и Ципрас, и сърбинът, и македонецът пристигат тук. Америка и Англия имаха две политики към Балканите, а сега за пръв път уникално мненията им съвпаднаха - заради Турция. Ето защо стабилността на Балканите вече не е просто тема, а тема за стабилността на границата на Европа", коментира социологът. 

"Борисов постигна уникални отношения с Ердоган преди европредседателството. Но има две възможни неща - какво ще спечели България от европредседателството? Едното е - Шенген, което е важно, но не много изгодно. Шенген ни пази от емигрантска вълна, но в момента няма такава. Голямото, реалният подход - там, където трябва да падаме за дузпа - Еврозоната, влизането в еврочакалнята", отбеляза Райчев.

Сподели:
свързани новини
ПОЖЕЛАНИЯ! Борисов с важен разговор преди официалното откриване на европредседателството ПОЖЕЛАНИЯ! Борисов с важен разговор преди официалното откриване на европредседателството
Премиерът Бойко Борисов проведе телефонен разговор с...
на 11.01.2018
ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК! Борисов посреща първи гости от Европа в Народния театър (ВИДЕО/СНИМКИ) ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК! Борисов посреща първи гости от Европа в Народния театър (ВИДЕО/СНИМКИ)
Първи гости от Европа посреща в Народния театър премиерът...
на 11.01.2018
Напиши коментар »
(25)
1
ЦЯЛА ЕВРАПА Е НА КРАКА ПРЕД ВЕЛИЧИЕТО НА БЪЛГАРИЯ И НЕЙНИЯ ПРЕМИЕР.! КЪДЕ Е СЛАНЯСАЛАТА МИРИЗЛИВА КУРАБИЯ СЛАНИНОВА, КЪДЕ Е СС МОМАТА, КЪДЕ СА РАДА ДЪЛБОКАТА И ГНОМА, ГОЦЕ И ЧАЛМАТА КАРАМЪДА С МЕСТАНЯ. НАЛИ ЩЯХМЕ ДА СЕ ПРОВАЛИМ ГАДОВЕ БОЛШЕВИШКИ. ОСВЕН ДА ПЛЮЕТЕ И ГРАБЕТЕ НАРОДА "СИ", ДРУГО НЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕРВЕНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ГАДОВЕ И МАВЪРСКИ ГНОМОВЕ ПРОКЛЕТИ!
2
ПОМИЯРИТЕ ВЗАИМНО СЕ ХВАЛЯТ. :-)
3
НАЙ-ПОСЛЕ ЕДИН ЧЕРВЕН ДЕБИЛ ДА КАЖЕ НА БЯЛОТО - БЯЛО.
4
Райчев, да не забравиш да си измиеш устата след тези свирки
5
Абсолютна “атомна бомба” в неолиберализма пусна носителят на Нобелова награда за икономика Джоузеф Стайниц Той обяви, че Източна Европа е поне двойно по-бедна, отколкото би могла да бъде, ако не беше влязла в ЕС. С това жестоко се удря най-големия успех на глобализма и неолиберализма – създаването на най-голямата единна икономика в света, състояща се от 28 отделни държави, част от които с обща валута. “Източна Европа” е големият губещ от началото на 21 век. В момента тя плаща 300-400 милиарда долара всяка година на Западна, и основно на Германия” – обясни Стайниц. Според учения, който освен наградата, е известен и, че предвиди срива на “дотком балона”, както и кризата през 2008 г., та според него, Източна Европа е в типична “хватка на доминионите”, известна още от Римската империя. Това е моделът една държава да се колонизира като се подкупи елитът и. “Римляните не са завладявали само с легиони. Много повече земи са присъединили мирно. Отиват, подкупват местните вождове и те от вождове стават управители на Римски провинции. Империята ти е зад гърба, и с нея заедно можеш да събереш много повече данъци от преди. Т.е. това е съюз на елита с империята, за да се издоят поданиците. Системата е работела с векове. Прилагана е и от Англия в Индия например – там провъзгласявали махараджи от името на кралицата. И после заедно изсмуквали обикновения народ” – обясни Стайниц. “В момента ЕС е точно това. Западът, но основно Германия, подкупва местния елит чрез еврофондовете. Елитът вкарва държавата в ЕС, и превръща членството в абсолютна религия, включително с репресии срещу който е против. Излизането се превръща в ерес. А вкараната страна се изсмуква чрез други механизми – изкупуват местни монополи, търговски вериги, сключват се неизгодни договори с дълъг период, които не могат да се сменят при смяна на властта и пр.” – поясни Стайниц. Още преди време писахме за анализ на ЦРУ, според който Източна Европа бива брутално изсмуквана, докато ръкопляска, “благодарна” за еврофондовете. Сега ученият потвърждава тази информация. Еврофондовете и високо платените служби в ЕС за шепа чиновници, са “подкупът”, платен на елита. В замяна се завзема пазарът на съответната страна и той се дои в полза на западните корпорации. Това става чрез електроснабдяване, водоснабдяване, топлофикация, чрез западните стоки монополно налагани в търговските вериги, чрез далеч по-големи и недостижими за местния бизнес бюджети за реклама, маркетинг, чрез изкупуване на медии и пр. Съотношението между фондове и източени пазари е по-лошо от 1:10. “Ако Източна Европа излезе от ЕС и спре тази огромна субсидия, която плаща на Западна, тя може да е двойно по-богата. Минимум. Това би успокоило обществото и доста би намалило и натиска за емиграция, който е друг начин за изсмукване. Чрез по-високи заплати, Западът прибира най-добрите специалисти на Изтока, и така разширява изоставането.” – завърши Нобеловият лауреат.
6
СПОКО ДРУГАРЕ! ЛЕТОС НА ЧИНИЯТА С КАКА КУРИ ИМПЕКСОВА. ДА СЕ ИЗХОДИМ ПО ВЪПРОСА НА ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ И ДА ПОЛЕТИМ В ОБЛАЦИТЕ ТА ДА СЕ НЕ ВИДИМ!
7
АКО ИМА АД НА ЗЕМЯТА, ТО ТОЙ ОПРЕДЕЛЕНО СЕ НАМИРА В ГРАНИЦИТЕ НА С.Е.В.Е.Р.О.З.А.П.А.Д.Н.А.Л.А.. Б.Ъ.Л.Г.А.Р.И.Я ---->> българия е най-бедната, най-болната, най-корумпираната, най-престъпната, най-нещастната, най-бързо намаляващата и изчезваща страна в Европа и в света. По официални статистически данни. Нацията ни е с най-голяма смъртност (световен шампион), най-ниска раждаемост, най-голяма емиграция, с най-увреден генофонд, с най-голямо неравенство в доходите (кражби). Според безпристрастните класации на уважавани световни институции. Ние сме най-неграмотните в Европа, с най-фалшива съдебна система, с най-раздута администрация, с най-примитивно управление, с най-голям относителен брой луди, с най-много самоубийства на глава от населението, с най-много детски самоубийства и т.н. и т.н. БЛАГОДАРИМ ТИ ТИКВА, ПРОКЛЕТ ДА СИ БЪЛГАР0УБИЕЦО!
8
КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ, ЗА ДА СЕ СЪБУДИШ, БЕДНИ МИ НАРОДЕ. ЦЕНИТЕ НА ОСНОВНИ СТОКИ И УСЛУГИ РАСТАТ, ДОХОДИТЕ НИ СА АФРИКАНСКИ, ЕВРОГЕЙЦИТЕ ИДВАТ ТУК ЗА ДА ОТПОЧИНАТ. СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ ИСКА АВТОНОМИЯ КЪМ РУМЪНИЯ. МАФИЯТА РАЗЧИСТВА СМЕТКИ ЗАКРИЛЯНА ОТ ДЪРЖАВНИЯ ЧАДЪР - НОВИ ИСКЪР. НЯКОЙ ПИТА ЛИ НИ ИСКАМЕ ЛИ ТРЕТИ ПОЛ, ИСКАМЕ ЛИ ДА ОБЯСНЯВАМЕ НА ДЕЦАТА СИ, ЧЕ ТОВА Е НЕЩО СЪВСЕМ ЕСТЕСТВЕНО!!! ВЕЧЕ ЗАПОЧНАХА МАСОВИ НЕДОВОЛСТВА. ВКЛЮВАЙТЕ СЕ АКТИВНО, НЕЗАВИСИМО КОИ НЕДОВОЛСТВАТ - ЗЕЛЕНИ, СИНИ, ЧЕРВЕНИ ИЛИ ЛИЛАВИ. ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИМ ВСИЧКИ СРЕЩУ КРАДЛИВОТО МУТРОКОМУНИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО. Грабвайте тоягите и излизайте. С камъни и дърве трябва да се измете тази държава от боклука, който е в парламента, в правителството и на служба във всички възлови места на държавата. ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ЯВНИЯ ГЕНОЦИД, МИЗЕРИЯТА И НАГЛОСТТА НА МАФИЯТА ГЕРБ. НАРЕЧЕТЕ ГО КАКТО ИСКАТЕ - ВЪСТАНИЕ, РЕВОЛЮЦИЯ ИЛИ ДОРИ ИЗБИВАНЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ. ТОВА Е СПАСЕНИЕТО! ЗАБРАНА НА ВСИЧКИ ПАРТИИ, НОВ РЕД И МОРАЛ С БЕЗПОЩАДНИ ЗАКОНИ. И НОВО ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ СЛЕД КАТО СЕ ИЗЧИСТИМ ОТ МРЪСНАТА СГАН, КОЯТО НИ Е ПОРОБИЛА В МОМЕНТА!!!
9
КУГА СЕ РАДВАТ РОБИТЕ ГУСПОДАРИТЕ СА ДООВОЛНИ ШО ШЕИ ИМ ВААРВИ !....НА РОБА МУ ДАИ ДА БИЕ ЗВАНЦИ И ДА СА РАДВА УУ ЗАТВОРЕНО ПУМЕШТЕНИЕ....МОЕ И ТЕАТАР ! .....
10
Това, което ще кажа сега, не може да разбере само ЧОВЕК, ОТ КОГОТО ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА. А такива хора са членовете и електората на ГЕРПеерунгелите. Защо всъщност изпитвате НЕИСТОВ СТРАХ ОТ СЛАВИ. Отговорът е прост. ЗАЩОТО СЕ СТРАХУВАТЕ, ЧЕ ДЪРЖАВНАТА ЦИЦА ЩЕ ПРЕГОРИ. Това бе целта на Слави с референдума за смесена избирателна система. С нея се прецакваха партиите с броя на депутатите и се елиминираше възможността една партия да диктува в управлението. Държавните субсидии също се поставяха под въпрос. Парите към разни партиики еднодневки щяха да секнат. Ако някой питаше мен, партиите изобщо трябва да се забранят и да се гласува за личности. Та... страха на всички цуцащи от държавата е точно от това. Ако някой започне тази реформа, много е възможно партиите да бъдат елиминирани. ТA ЗАТОВА Е ТОЗИ СТРАХ ОТ СЛАВИ защото на такива, които чакат ТИКВАТА да им подхвърли кора хляб, или пък чакат на родителите си, уредили се на държавната хранилка, ще се наложи да работят за да живеят... сещате ли се?
11
Абсолютен гръм от ясно небе удари управляващите веднага след Коледните празници. Оказа се, че активи на Бойко Борисов в САЩ, и в няколко офшорни зони, са блокирани по силата на новата „изпълнителна заповед“ на Доналд Тръмп, във връзка с изпълнението на закона „Магнитски“. Според нашите данни, в момента Бойко е с блокирани $1,3 млрд. авоари на територията на САЩ (основно щата Делауеър, ползван като зона освободена от данъци), както и други 800 млн. в офшорки, които имат подписано споразумение със САЩ да прилагат разпорежданията по закона „Магнитски“. С 2,1 млрд. замразени, Бойко не знае на кой свят е, а герберите се надяват да не колабира психически, което би довело до разпад на правителството. Законът „Магнитски“ беше приет, след убийството в затвора на руския адвокат Сергей Магнитски. Тогава САЩ приеха регулацията, която позволява за се замразяват и конфискуват пари на лица, замесени в престъпна дейност, корупция и потъпкване на човешките права. Най-вероятно, парите на Бойко са докладвани като такива от Цветан Василев, който подаде молба за закрила по закона „Магнитски“.
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
Щом и червените шамани са наясно, че Биволицата Импексова не трябва да се допуска до власт, значи има наченки на нормалност! Направо се тресат от яд позитанци ! Бедна ми фантазията Биволицата Импексова да бе на сцената, щеше да се пробие от тежестта на награбеното, все пак г-жа Импексова е еманация на БСП олигарсите ! Няма по-големи грабители от БСП, но ще има възмездие от КОНПИ, независимо че Правителството на Станишев гласува АМНИСТИЯ за Кражбите и Заменките кон за кокошка! Лека и пръст на БСП!
14
Райчев, слагачо! Говори за положението на няколко милиона българи, под жизнения минимум.Тези хвалби, които изричаш, каква полза носят на България.От ЕС ни хвалят, защото сме им нужни толкова раболепни начело с премиера!
15
Баси! Тролчетата в ступор! Повтарят едно и също и нищо не могат да измислят.
16
Освен като корумпирани, Уикипедия ни отбелязва и като най-бедната страна-членка на Европейския съюз България вече официално има страница на корупцията в Уикипедия. Световната електронна енциклопедия е направила страницата, в която обяснява каква е корупцията в България, а илюстрацията е на българското знаме. ЛИНК: ..................... https://en.wikipedia.org/wiki/Corruption_in_Bulgaria
17
И какво ме грее това предцедателство.Пак ядем филия с мас,а не пиуе със зеуе.
18
е тя вече си е ...... оная табота, чифутчето с шантавия поглед да оценява българите които е ограбила с баща си и другия кънчо
19
https://www.youtube.com/watch?v=Geyi5qE92jg
20
България си има страница на корупцията в Уикипедия, която се списва от Позитано №20, за това не се засяга грабежа на БКП/БСП и деривати, като ПрокопиеФ,ДонеФ,ДончеФ, НиноФа, К.ДобреФ и още много знайни е незнайни червени деятели и техните семейства!
21
Как така бизнеспартньора на половината ръководство на ГЕРБ, изведнъж стана „обикновен симпатизант“?! Как така, след като бе убит, човека олицетворявал (и консумирал) мутровластта на Буда и компания в търносвко и региона изведнъж от „нашият спонсор и верен приятел“ стана симпатизант?! ТРЕПЕРИТЕ ЛИ, г-да кметове, депутати, министри от ГЕРБ, шефове на фирми от обръчите на Буда и тн. престъпници драли и крали народ и държава десетилетие? Нагарчат ли ви милионите? Борисов и Цветанов се возят в бронираните лимузини, а вас няма кой да защите! Тях ги пази НСО, а вие сте превърнати в мишени! Частната охрана е скъпо удоволствие, питайте Пеевски, дори и той си взе държавна охрана! Първи го отнасят слугите! А господарите първи се отричат от слугите си! Да чухте дори една дума от Буда за убития Петър Христов? А от Велчев, Фандъкова или Цачева? Когато свинете се бият помежду си, мишките биват стъпкани. Сега вие сте бронежилетки за Буда и Цветанов, вие ще поемате куршумите, чрез вас ще целят тях, вие ще платите цената за собствените си престъпления, но и за техните! И защита за вас няма да има! Първи вашите господари ще ви предадат и ще се разграничат от вас, за да запазят себе си! Таква е съдбата на всеки алчен копой, превърнал се в слуга на мафията.
22
Тоя е уникален БЛИЗАЧ И ГЪЗОМИЙНИК! ТЪПОЪГЪЛНИК!
23
НЕ ЗНАМ , КОЙ И С КАКВА ЦЕЛ СЕ ОПИТВА ДА НИ КАЖЕ , ЧЕ НЕЩО В МЕЖДУНАРОДЕН ПЛАН ЗАВИСИ ОТ БОРИСОВ!!!!!ХОДИ НАЛЯВО НАДЯСНО , ТОЙ СИ ЗНАЕ ЗАЩО!!!!!
24
Какво зависи от Борисов, ходи, защото не знае какво да прави, държавата ни се е разпаднала и цъка бомба от глад, мизерия и нещастие. Какво го хвалиш бе Райчев? Нали ББ заплашваше и жена ти и тя се отказа от активната журналистика, не те ли е срам Райчев, иди и го млясни в устата този Тиквоции!
25
продажен, не беше ли ти кум Луканов, другият утрепан чфутин?На какъв се правиш пред тази мутра? Блюдолизец! Типично за вас чфутите.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Обява:
”Продавам вечен двигател. Гаранция - 12 месеца.”

няма нови новини
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
сега
1482
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Корнелия Нинова яхна цената на хляба, иска 5% ДДС (ОБНОВЕНА)
x
Странни забрани, които ни дебнат из Европа
x