ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Авер на Бойко Рашков е арестуваният в "Маринела"! Марин Димитров-Ярата бил свидетел срещу Борисов (СНИМКИ)

Акценти

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Авер на Бойко Рашков е арестуваният в "Маринела"! Марин Димитров-Ярата бил свидетел срещу Борисов (СНИМКИ)

463755
на 03.04.2024
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Авер на Бойко Рашков е арестуваният в Маринела! Марин Димитров-Ярата бил свидетел срещу Борисов (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Кой е арестуваният в хотел "Маринела" днес Марин Димитров? Както ПИК съобщи, при акцията на ДАНС срещу агенция "Митници" е задържан българин с инициали М.Д. Същият е бил гост на столичния хотел "Маринела" и затова служители на агенция са изпратени там.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Акцията няма нищо общо със собствениците - Ветко и Маринела Арабаджиеви, които също са в хотела.

"Тази сутрин, преди 7:00 часа, в хотел “Маринела” са се появили служители на ДАНС и полицаи, дошли са с 4 автомобила. Задържали са гост на хотела с инициали М.Д., българин. По-сетне всички са отишли до автомобила му - Мерцедес GL, след което са описали намереното в колата. И до момента се провеждат разпити, М.Д. и служителите на ДАНС още са на територията на хотела. Това научи Соня Колтуклиева във видео-чат с Калоян Николов, управител на хотел “Маринела”.

Димитров е герой и в други медийни публикации.

В средата на 2021 година скандално известният Марин Димитров по прякор „Ярата“ от Хасковско приема поръчка на Васил Божков да помага на Бойко Рашков в борбата му срещу главния прокурор. Марин Димитров е и човекът, който подава сигнал до Бойко Рашков срещу Бойко Борисов, че е заплашил бившия шеф на Фонд Земеделие с думите за месокомбината.

Както ПИК съобщи през април 2022 г. това дава зелена светлина на Димитров да прокара за директор на Областната дирекция в Хасково на предна линия неговия човек Венцислав Кирчев, който е и познат на Васил Божков, като с това да бъде сложена ръка на всички контрабандни канали идващи от и за Турция и в същото време да бъде изпълнена волята на Божков.

В знак на благодарност Васил Божков финансира сина на Марин Димитров, както и го назначава на работа в свързана с него фирма. Именно той е човекът, който напълно незабелязан от полицията и прокуратурата пътува често до Дубай, където се среща с Божков и пренася различни суми пари до България, някои, от които в банкови карти с цел финансиране на престъпна дейност и контрабанда.

След като Венцислав Кирчев поема областната дирекция на МВР в Хасково по разпореждане на Бойко Рашков, той е преносителят, „ръководен“ от Марин Димитров и сина му. Полицейски служители от Хасково твърдят, че Марин Димитров и синът му са забелязвани да бъдат чести гости на Кирчев на работното му място.

Веднага след като Бойко Рашков става вътрешен министър и в редовното правителство, Марин Димитров провежда няколко срещи с него, с цел да бъде договорено назначението на Кирчев за директор на Националната полиция, както и парите, които Рашков трябва да получава от Божков.

По данни на медията ни синът на Марин Димитров редовно обикалял ГДНП в столичния квартал "Младост", където бе държан в килия и Бойко Борисов през март 2022 г.

Присъствието на сина може да бъде документирано и от камерите в охраняемия район, твърдят служители на МВР.

Димитров - младши посещава тогава и министър Рашков в сградата на министерството, което също може да се установи от полицейските камери, донасят източниците на ПИК.

След като Бойко Рашков назначава Венцислав Кирчев за директор на Националната полиция, Марин Димитров започва да го посещава в София всяка седмица по два пъти, като поводът за срещите му с него са координиране на атаките и действия свързани с главния прокурор от страна на Васил Божков.

Синът на Марин Димитров в началото на месец март 2022 година пътува до Дубай и по поръчка на Венцислав Кирчев провежда среща с Васил Божков и връща обратно в България писмените сведения, подписани от Божков, които да послужат за ареста на Борисов. За всичко това Венцислав Кирчев е бил пряко натоварен от Бойко Рашков.

Стефан Димитров

Стефан Димитров

Марин Димитров- Ярата

Марин Димитров-Ярата

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 139
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК