Вход
София
Времето в София 26 o C

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Антон Тодоров с горещи разкрития за Елена Йончева! Политологът изригна: Вижте я - тя никога не е имала морал! (ДОКУМЕНТИ)

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Антон Тодоров с горещи разкрития за Елена Йончева! Политологът изригна: Вижте я - тя никога не е имала морал! (ДОКУМЕНТИ)

на 27.06.2018
220969
65
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Антон Тодоров с горещи разкрития за Елена Йончева! Политологът изригна: Вижте я - тя никога не е имала морал! (ДОКУМЕНТИ)
Автор: ПИК
27.06.2018
65
220969

"Дами и господа, това е истинската Елена Йончева, която никога не е имала обща фирма с офшорки от Вирджинските острови, никога не е имала съмнителни съдружия с проблемни лица, никога нейни съдружници не са източвали с десетки милиони Корпоративна търговска банка, никога не е...Това е истинската Елена Йончева, която никога не е имала МОРАЛ! Кога, по дяволите, ще се намери един репортер, журналист, коментатор, говореща глава или там каквото застава срещу нея в медиите, където я канят и ще й зададе ИСТИНСКИ ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ, свързани с тези и предишните документи? КОГА???" Това написа на страницата си във Фейсбук бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров, който подкрепи твърденията си с документи.

Ето какво публикува той на страницата си в социалната мрежа: 

По-рано Тодоров публикува и друг текст с документи. "Дами и господа, това е истинската Елена Йончева, която никога не е крала от държавната БНТ, никога не е използвала факта, че съжителства с действащ премиер, за да дои държавни фирми, никога не е усвоявала стотици хиляди лева от публични структури!", посочва той.

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! БСП се уплаши, Елена Йончева избяга от медията ни (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! БСП се уплаши, Елена Йончева избяга от медията ни (ОБНОВЕНА)

След като вчера социалистите не можаха да изразходват...

на 27.06.2018

Ето и другите документи:

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(65)
1
Ами така Е все пак има Видьов ден,и за далаверите на комунистите след светлата дата 09.09.1944г ЩЕ НАУЧИМ но във Учебниците на учениците...а ТЕ НЕ Са НАПИСАНИ ОТ Антон Тодоров.....тогава да видим КОЙ ще плюете.......????
2
Тази Йончева била пълен боклук!
3
Зло'бна,гро'зна,проти'вна крад'лива вещ'ица,поло'во незадоволена,с лява резба-Льоначка Йончовица
4
чудо невиждано.
5
Имайте милост към този болен човек, който бе прибран от шайката за чиито престъпления написа дори и книга. И той самият не може да осъзнае как го употребяват дори и след като го изхвърлиха от НС, защото там не е място за луди
6
фирмите на комунистите от Лукойл, на комунистическия свинар ЦУМ, комунистическата Слънчев ден и Актавис.
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Ние към "този болен човек" имаме милост,но към документи НИКОГА!
9
Какво нецензурно има да се защити Йончева?! Срамота да цензурирате
11
Този идиот няма ли да млъкне? Ако не - дано Господ да мъ затвори устата!!!
12
Ами ти, бе, лижегъзльо? Не написа ли цяло книжле против сегашните управници, от които сега цоцаш тлъсти пачки? и пак с неоспорими документи. Ти да видиш! Утре колелото ще се завърти отново и ще се озърташ кои л..на да бършеш, за да не умреш от глад. Нищожество!
13
Абе, аз не видях от документите да пише, че тази е собственик на офшорна фирма.... Видях, че нейна фирма (българска) учредява друга в България, съвместно с офшорно дружество.... Може и да не съм разбрал....
14
Ихааааааа , тоя канален ПЛЪХ бивш водопроводчик член на БКП , голям демократ го раздава
15
А, бе,оставете го на спокойствие това нещастно, гьонсуратско"ШАЙКА"-джийче ,нека да седне и да завърши новата си книга"Кой ме ритна, та изхвърчах от Парламента"и не ви ли омръзна да "набирате"точки с този, както един сполучливо го нарече в коментара си"биологически отдадък",или искате да ни веселите с отзивите по негов адрес!
16
йко, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню... Четири години те управляваха България и я повлякога към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха катао "шайка" - персони, обединени от престъпна цел. В тази книга политологът Антон Тодоров вади мръсните им тайно. От първо лице. С документи и факти. Обективно, без да пести нищо. Връзките им с върхушката на БКП и Държавна сигурност, с банковия картел, с международни гангстери, с онази сенчцеста част на обществото, която наричаме задкулисие. Рекет, доноси, контрабанда, трансфери на милиарди, източване на държавния резерв, покази арести, сливане на изпълнителна и съдебна власт... "Шайката ГЕРБ" е най-мрачната измама, известна като "български преход" Хайде сега (админите на ПИК) тролове да почнат с минусите :)
17
Антон Тодоров е педерас предупреждавам ви РЕДАКЦИЯТА ако изтриете съобщението ще ви съдя
18
Докачи някъкъв документ от изгорялото училище иго поднася до следващата си находка...
19
Комунистите са здраво увредени! Уж защитават бедните,инвалидите и всички онеправдани , но когато някой от тях е прибирал с пълни шепи го защитават до последно,
20
Ако всичко това беше вярно ,няма само да пишеш, а ще дадеш данните на прокуратурата .А ти лаеш като изгонено куче от колиба.Крайно време някой да те осъди и да ходиш да копаш в Трънково !!!!!
21
Вижте, хора! Даже да се докаже по безспорен начин, че тая и другите червени м.стии хапват малки деца за закуска, червените бабички пак ще си гласуват за бсп, щото те Интернет не ползват, а вярват само на опорните точки, които им дават партийните секретари по места.
22
Елена Йончева, за разлика от теб, г-н Тодоров, който си жалък слуга на управляващите е достоен човек! Не можеш да стъпиш на малкия й пръст!
23
Откос по вас, Полезен шанс, За нас остана, Радостта отмина, А млади няма. Разврат и кражби, Бездънна яма, Умря народът В черна яма. Гробар запълни последна яма И страда че други няма. Всичко свърши , ПРОМЯНА НЯМА НЯМА
24
Към абв - Факсимилетата на документите са достатъчно основание, ако има прокуратура, тя сама да се сезира и да провери изнесеното. Ако то не е истина, Антон Тодоров попада под ударите на закона за клевета. Ами ако Е ИСТИНА? Което сигурно е истина, затова прокуратурата си трайка! Изглежда са взели назаем превръзката на Темида...
25
Ама наистина си ПЪН . Проблемът е , че тя отрича да има каквото и да е участие , дори в едно интервю казва , че за пръв път чува имената на фирми регистрирани в офшорки на Верджинските острови . И като прочетеш внимателно разбираш , че тези острови за нея са си все едно си е у дома . Пак повтарям другарката категорично отричаше , че знае нещо за тези фирми - но документите показват друго . Разбра ли сега на тази „ „ бедна “ “ комунистка къде са парите и и колко е „ честна “ . А тези пари са от мен , от теб , от нашите деца и внуци , от всички нас . Хайде сега да видим ще посмее ли да осъди Антон Тодоров защото какъвто и да е той -- показва документи , те говорят
26
документи са представени на делото,чистички,белички,подредени с цифри и факти,данни и т.н.,но младото съдийче,червено отроче не ги е и погледнал и осъди Бойко,ама има още две институции над Софийския градски съд и всичко това ще се разглежда и тав.Има и некорумпирани съдии и ще разчепкат "трудовата" дейност на крадливатаи лъжлива девушка Леночка.
27
Антон Тодоров отново се хвърли на амбразурата за да покаже на патрона си , че заслужава комата , който му хвърля , но ми се струва/четейки публикуваните документи/ , че и той ще плаща , но той ще плаща от джоба си и то тлъсто - не само за необосновани обвинения , но и за разкриване на фирмени тайни , че покрай него ще изгорят и други . Явно е , че е назначен от БМБ за главен отмъстител,но той едва ли ще може да плати на бай Марин Марковски , а и самият адвокат няма да се захване , тъй като за един плужек не му се губят дела . А БМБ ще го отсвири на мига . Антоне , тоз път май настъпи мотиката .
28
Комунягите пак заплашват, пак разчитат на стара изпитана практика да бълват закани и да играят ва банк. Още не сте разбрали, че комунизЪмът свърши и че гадните ви номерца да съсипвате хората, които ви търсят сметка за безобразията, вече никога няма да минат. Тва не ти е 1944. Останаха ви само свинщините и свинските опашки.
29
Баси наглата тази Йончева. Не стига че на човек не прилича, не стига че работи за руските интереси, а не за родината, ами го раздава морален ментор, а вижте я колко е крала със и без Станишката!
30
това са комунистите нагли крадливи безродници гробокопачи на България и гъз,оли,зци на москва.
31
Тоньоооо, скоро ще почукат на вратата ти. Едните и другите не си поплюват. Ще останеш със спомена за жалък лизач на различни гъзове - все червени!
32
Тончо и морал. Най обичам дърти к@рви да ми говорят за морал. Тончо, душа, толкова ли те остани ни един психиатър на територията на шайката, че да те настани на лечение. Хуманността преди всичко.
33
АНТОНЕ ВНИМАВАЙ ДА НЕ ТЕ ОСЪДИ ЙОНЧЕВА КАКТО НАПРАВИ С БОРИСОВ НЕ ВЯРВАМЕ НА ТЕЗИ,,ДОКУМЕНТИ'' ОПИТВАШ УДАР ПОД КРЪСТА АМА НЯМА ДА МИНЕ ЙОНЧЕВА НЕ Е ГЛУПАВА
34
Когато документите говорят и Йончева мълчи.
35
До 24!!А защо ПРОКУРАТУРАТА не се е самосезирала до сега по изнесените факти за ШАЙКА???? Като е честен ,доблестен, да застане зад написаното в шайка като истински мъж, а не да мълчи като ПУТКА!!!!!!!!!!!!!!!! Такъв си беше и като ученик в СТ.ЗАГОРА. Винаги е бил заспала овца!!!!!!!!!!1
36
Цената на дизела в Македония е 1,56 лв./литър, а в България е 2,28 лв./литър. Разликата в цените се дължи на това, че в България дизела се произвежда от руската рафинерия край Бургас, а в Македония няма рафинерия. Въпреки това, руската рафинерия край Бургас е все на загуба и не плаща данък печалба. (Съпругът на г-жа Корнелия Нинова е на заплата в рафинерията, а в пристанището на рафинерията – „Росенец" е построен един от сараите на Доган. Освен това, г-н Бойко Борисов и г.н Валентин Златев играят заедно карти повече от 35 години.)
37
Добре дошли в най-добрият сайт за секс запознанства ==>> Sexydrom.com
38
До 22 Тронът с "малкия пръст" пак се появи. Той редовно си драска в сайтовете едно и съгъл. Малко му плащат червените,а и той е толкова тъп,че не може да комисии друго. Жалка работа!
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
ПРИВЕТСТВАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТАЗИ ГОСПОЖА ДА БЪДЕ ПОКАНЕНА В 120 МИНУТИ И ДА ОБЯСНИ ТЕЗИ ДОКУМЕНТИ ПРЕД ХОРАТА - МОЖЕ НА КАЖЕ ДРУГО
41
Ха ха морал в една лъжлива и миризлива червена курабия. Не случайно дори и СС Момата и би шута в гъ/за!
42
Мани я тази жена бе. Друго си е мажко дупе. Бойко ми позлати патката, лошото е, че се поразхлаби и амортизира. Од Бесепето се се били заклели во портретите на Д. Благоев, Г. Димитров и Тато да я изхвърлят, па ако ще и един (1) ден преди да й изтече сроко на годност но аз верувам, дека и изван власта има любов. Има една тлъста Шкембевойвода, она е помлада, па и е наследничка на легендарните комити от ВМРО. Ужким е македонка, ама е забравила пато за Симитли. Абе принцеса отсекаде. Ке изхвълам Бойко кога падне от власт и, ке поканам Шкембевойводата да види колко е гостоприемен кмет си има Симитли. Па ако все отпадъци идват на власт, току-виж и тоя Антон Тодоров да стане министър на горското стопанство и он ке опита гостоприемството на симитлийци и технио кмет.
43
Да очакваш морал от рускинята със змийските очи е несериозно, а незададените "ИСТИНСКИ ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ" ще ги задава Военният трибунал, който по време на война за националните предатели издава единствено смъртни присъди. бг-европеец
44
Бойко да изхвърлат имам напредвид, като казвам мажко дупе, од философска гледна точка, он Бойко е жена у мажко тяло, само дека колкото и да съм гостоприемен, она не смее да капризничи пред кмето на Симитли.
45
Този ЛУД умора няма Няма ли най после да се намери някой който да му сложи УСМИРИТЕЛНА РИЗА !!!
47
anton hainrich todorov himmler,pak ste ima nuernberg.
48
99% от кретените, които плюят срещу единственият ефективен антикомунист в България Антон Тодоров, не са чели нито "Шайка 1", нито "Шайка 2", нито тритомника му за Костов, нито за Кьосеиванов, нито за Кунева, нито за прасето Пеевски. Нищо не са чели, но "коментират". Кретени, ако бяхте прочели книгите му, нямаше като кретени да повтаряте едно и също, което единствено описва кретенската Ви природа. Тодоров е един умен, интелигентен, богат човек, с енциклопедични познания и едва ли му пука за изпадналите шерпи, които окайвайки нещастния си животец, драскат по форузите.
49
йончева, тази грозна нагла женица, лапаща милиони чрез далавери, се мисли за недосегаема, защото комунистите смятат, че им се полага да крадат от другите и държавата!?! Кога най-после държавата ще й поиска да си плати сметката?!
50
Когато документите говорят ,всички защитници на крадлата ,интригантката и лъжкинята Йончева, трябва да се снешът и замълчат.Ето това е причината да бяга от пресконференции и да не отговаря на въпроси от журналисти,защото е истина.Но ще дойде видов ден и тогава може би прокуратурата ще трябва да я търси на Сейшелските острови,за да я разпита.Браво на Антон Тодоров! Той не се страхува и показва вдичко.Това е ителегентен човек,а не като крадлата и измислена "велика" журналистка Й.ончева
51
Когато документите говорят ,всички защитници на крадлата ,интригантката и лъжкинята Йончева, трябва да се снешът и замълчат.Ето това е причината да бяга от пресконференции и да не отговаря на въпроси от журналисти,защото е истина.Но ще дойде видов ден и тогава може би прокуратурата ще трябва да я търси на Сейшелските острови,за да я разпита.Браво на Антон Тодоров! Той не се страхува и показва вдичко.Това е ителегентен човек,а не като крадлата и измислена "велика" журналистка Й.ончева
52
Грозното нагло женище обича да лъже и краде - това е част от профила на комуниста...
53
Колко трябва да си неграмотен политически и икономически, че да не разбираш какво пише в документите които използваш уж като някакво доказателство.... Антончо, и ти си е една тиквенска калинка.... Елена Йончева още на пурва инстанция съвсем спокойно мобе да те осъди за 5мин. Освен невярни внушения друго няма. Па като постваш документи, що не се консилтира с юрист и икономист, финансист, та да разберш за кво иде реч. Просто момче, тиквенско момче си Тодоров. Пак стана за смях, ма нали си вече в отбора на шайката... организирана престъпна група, цитирам.
54
Каква е тази комунистическа наглост да защитавате очевадните лъжи на костенурката Е.Йо. Заставате на амбразурата заради тази крадла .Такъв гъонсуратлък може да се очаква само от комунисти.Защо не искате да се опише в учебниците цялата истина за живота и дейността на тази безпордонна партия БСП/БКП/. Защото не "Ви" е удобно да разберат новите поколения какви са ги вършили другарите от 1944г до ден днешен , не я търсете шайката в един човек защото той сам шайка не може да направи в условията на посткомунизъм Ако това се случи с учебниците ще "Ви" лъсне г...за и няма да имате никакви избиратели . Разчитате на късата памет но ний все още сме живи. При всяко управление на комунистите - след тях потоп. Студ ,глад, купонна система,празни магазини безработица, безпаричие,световна изолация ,кражби на народните пари от банки и т.н. Ако не вярвате питайте Вашия" голям" финансист по фалиране на банки Румен Гечев .
55
отговор на коментар
Добре болен е Тодоров !Това добре !Ама кажи нещо за документите !Те както виждаш не са издадени от болница или лудница а са официални документи с подписи и печати ,ИЗДАДЕНИ ОТ МЯСТО КЪДЕТО БОЛНИТЕ И ЛУДИТЕ НЯМАТ ДОСТЪП !За тях кажи ,а остави нормалните хора да си правят изводите !
56
Урок по разследваща журналистика за дебилни журналисти...
57
a.t.-edin nestastni-gei,altschen za pari.plasta dobre v rajona na banjata.
58
отговор на коментар
Няма ли да се самосизира тая прокуратура?
59
– За да разберем защо един министър-председател непрекъснато променя своята позиция, първо да чуем него. Той казва, че слуша своите началници отвън. Борисов казва, че „не е жена, за да се гледа неговото минало“, но смятам, че там трябва да търсим разковничето на вашия въпрос. Какво е миналото и какви зависимости има Борисов от своите началници. И доколко един човек е способен да ръководи една държава, какви са познанията и капацитетът му. Защото не всичко започва и завършва с „Винету“.
60
отговор на коментар
Защо да млъкне ,защото казва истината за боклуци ,като нея и тебе.
61
ПО ДЕБЕЛАШКАТА ТВ.БТВ,ПРЕДАВАНЕТО"ПРЕДИ ОБЕД" ПРЕДСТАВИХА ДВЕ ДАМИ,КОИТО БИЛИ "АВАНТЮРИСТКИ" И ОБИКАЛЯЛИ СВЕТА. ПИТАМ АЗ ,КОЙ ИМ ДАВА ПАРИТЕ НА ТЕЗИ ПАРАЗИТИ ЗА ДА СЕ ШЛЯЯТ ПО СВЕТА,БЕЗ НИКАКВА ПОЛЗА,НЕ БЛЕСТЯТ НИТО С КРАСОТА НИТО С УМ.НЕКА НЯКОЙ МИ ОБЯСНИ,КАКВА БЕШЕ ПОУКАТА ОТ ТОВА ПРЕДСТАВЯНЕ НА ТИЯ ДВЕТЕ.БОГАТАШИТЕ СИ ПРАВЯТ САМОРЕКЛАМА НА ФОНА НА ОТЧАЙВАЩАТА БЕДНОТИЯ В БЪЛГАРИЯ,МИЗЕРИЯ,ГЛАД,НАЙ-ВИСОКАТА СМЪРТНОСТ И ЗАБОЛЕВАЕМОСТ НА СВЕТА СА В БЪЛГАРИЯТОВА Е БЕЗУМИЕ И НАГЛОСТ.
62
Тони чорта, Тони чумата. Този полуи--ди--от не вдяна, че ако публикува "документите" си под друго име може и да клъвне някой.
63
Добре,......и......Тя..К,во?
64
смешки,НИТО ВИДОВ ДЕН ЩЕ ИМА,НИТО НИЩО.ГАРВАН,ГАРВАНУ,ОКО НЕ ВАДИ.
65
че е грозна,ама че е злобна вещица-да. То и в ГЕРБ не са цъфнали и вързали,ама тая за нищо не става,освен в БСП да я използват и после да я изхвърлят като изцеден лимон.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за кмет на София?
Общо гласували: 14362
архив

Все ми се щеше да си взема умна жена. Па не е лошо да е хубавичка. Ама то, ако намеря такава, тя баш мене ли ще вземе?

няма нови новини
Днес: 103
hot
най-четени новини в момента
сега
2464
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Пикантни разкрития за ВИП-разделите на годината - антидепресанти, секс и лесни пари разбили връзките на Божинов, Андреа и Софи Маринова - само в "Жълтите новини"
x
Откриха „пухкава“ екзопланета с плътността на стиропор
x