ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Взимат главата на земеделския министър?

Епицентър

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Взимат главата на земеделския министър?

129074
на 13.09.2023
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Взимат главата на земеделския министър?
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-вероятно, за да се овладее напрежението между “зърнарите” и правителството, земеделският министър ще бъде принуден да подаде оставка.

препоръчано

“Ситуацията е много сложна. Чакам да ме извикат в Министерски съвет и после в Народното събрание”, каза в телефонен разговор със Соня Колтуклиева Кирил Вътев.

Кирил Петков заяви днес пред репортери в парламента, че се е обадил на Кирил Вътев да го привика в парламента. Нещо, което той няма право да стори, защото не е нито министър-председател, нито председател на парламента.

“Въпросът с отмяната на забраната за внос на пшеница и слънчоглед от Украйна е геополитически. Някой в България иска да се покаже пред Брюксел като най-ревностния верноподаник на Съюза и Америка, защото политиката е такава: всичко в полза на Украйна. България е избрана да даде урок на останалите недоволни държави, като Полша и Румъния, които сложиха ембарго на вноса на зърно от Украйна”, зави пред Соня Колтуклиева, депутат от управляващата коалиция, пожелал анонимност.

“Зърнарите” могат да свалят правителството с национален протест, заплаши представител на бранша, където са едни от най-заможните бизнесмени в България.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната. Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната". Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 126
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК