ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Депутатът Георги Марков за оставката на Цветанов: Не заслужаваше тази съдба. Има незаменими хора! В "Левски", като се махнаха Мъри и Наско, загубихме...

Интервю

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Депутатът Георги Марков за оставката на Цветанов: Не заслужаваше тази съдба. Има незаменими хора! В "Левски", като се махнаха Мъри и Наско, загубихме...

122962
на 30.05.2019
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Депутатът Георги Марков за оставката на Цветанов: Не заслужаваше тази съдба. Има незаменими хора! В Левски, като се махнаха Мъри и Наско, загубихме...

Аз не съм член на партия ГЕРБ, а депутат от гражданската квота. Право е на г-н Борисов да решава партийните проблеми – той я създаде, той е избран мажоритарно за премиер. Той публично предостави партията и парламента на г-н Цветанов.

препоръчано

Аз мисля, и това е мое лично мнение, че г-н Цветанов се справи блестящо.

Така коментира ексклузивно пред ПИК депутатът от ГЕРБ и бивш конституционен съдия Георги Марков новината за оставката на Цветан Цветанов, който днес обяви, че след разговор с премиера и председател на партията Бойко Борисов се оттегля от всички партийни постове.

"Винаги съм му казвал, че е перфектен организатор на структури, на които би завидяла и партията на Виктор Орбан в Унгария. Казах му: „Приятелю, ако си футболист, ГЕРБ може да те трансферира във всяка развита демокрация да правиш избори”. В България има лаф, че незаменими хора няма. Но от опита си в "Левски" знам, че след излизането на Наско Сираков и Мъри Стоилов, загубихме идентичност", каза още Марков.

"Колкото за апартаментите, аз не считам, че българските държавници трябва да живеят в колиби и наколни жилища. Ще внеса закон за замразяване на асансьорите на депутатите, за да се миряса!", отсече бившият конституционен съдия.

"Признавайки правото на г-на Борисов да постъпва както намери за добре, моето лично мнение е, че Цветанов не заслужаваше тази съдба. Но Бойко си има своя политика и щом толкова пъти печели избори, значи е правилна. Няма човек, няма проблем", допълни народният представител.

"Бойко ще посрещне 60-годишнината си с голям подарък – поредна победа над партията на бългаските социалисти, която е трета по сила в Европа, барабар с шефа на ПЕС. Честитя му победата!", завърши Георги Марков.

Сподели:
Бомба x
ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на Пфайзер и Бионтех (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на "Пфайзер" и "Бионтех" (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това