Вход
София
Времето в София 28 o C

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Николай Бареков срина със земята Хекимян: Той е виден представител на баджак-журналистиката! Мъжете го изгониха и от хорото в Калофер, защото не е за джендъри

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Николай Бареков срина със земята Хекимян: Той е виден представител на баджак-журналистиката! Мъжете го изгониха и от хорото в Калофер, защото не е за джендъри

на 20.05.2019
124017
47
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Николай Бареков срина със земята Хекимян: Той е виден представител на баджак-журналистиката! Мъжете го изгониха и от хорото в Калофер, защото не е за джендъри

Тази сутрин премиерът Бойко Борисов, заедно с водача на листата на ГЕРБ за европейските избори Мария Неделчева-Габриел, гостуваха в студиото на Би Ти Ви. Участитето на министър-председателя беше очаквано с огромен интерес, но водещият Антон Хекимян, се постара да провали интервюто с откровено неадекватното си поведение и цитиране на опорни опозиционни точки, все едно е червен трол. 

Бареков изригна: Антон Хекимян задяваше операторите в Би Ти Ви

Бареков изригна: Антон Хекимян задяваше операторите в Би Ти Ви

Евродепутатът Николай Бареков зорко следи изявите на...

на 06.09.2018

Агенция ПИК потърси за коментар бившия водещ на сутрешния блок на телевизията Николай Бареков. С него по темата за обслужването на интересите на червената опозиция и червените олигарси като Сашо Дончев, собственик на вестник "Сега" и съучредител на "Мултигруп", разговаря Ивайло Атанасов: 

- Г-н Бареков, преди да стане премиер, Бойко Борисов нееднократно е гостувал при вас в Би Ти Ви. Днес направи впечатление, че този, който ви наследи в студиото на сутрешния блок по тази телевизия Антон Хекимян, неумело цитираше опозиционни опорни точки от вестниците "Дума" и "Сега". Как ще коментирате това негово държание?

- Навремето, все пак да припомня, че това беше преди повече от десет години, Борисов е гостувал при мен единствено като главен секретар на МВР и като кмет на София. Той никога не е гостувал при мен като министър-председател. Това е много важно уточнение. Аз също цитирах и четях вестниците "Дума" и "Сега". Мога да кажа, че и досега чета тези вестници.

Истината е, че г-н Хекимян се държи много беззъбо спрямо г-н Борисов и използва чужди опорни точки. Тук вече мога да дам своя аргумент защо.

Просто г-н Хекимян няма интелектуалния капацитет - той е виден представител на баджак-журналистиката в България, няма капацитета да задава свои собствени въпроси.

- Какво имате предвид?

- За да задаваш собствени въпроси, трябва да четеш книги, а не вестници. Смятам, че при г-н Хекимян, при Виктор от Нова телевизия, при Жени Марчева - така известната като флагмана на баджак-журналистиката, има остър дефицит от четене на книги, от познаване на българската история и от познаване на българската политическа действителност. 

- А посочените от вас журналисти не защитават ли интересите на кръга "Капитал"? Това е обществена тайна, за която всички знаят и всички говорят, на редица обвиняеми олигарси...

- Да, има един кръг, който и аз наричам кръга "Капитал". Той може да бъде наричан още и кръга "Соросогниди" или мейнстрийма, както се хвали г-н Иво Прокопиев. Това е един интелектуален кръжец, който фалира политически, но който продължава да държи основните телевизии и основните медийни канали и да задава своите въпроси през устата на такива като Хекимян.

В момента е несериозно да коментираме Хекимян като журналист, защото господинът е една кукла на конци. Той става да тропка хорце. Но видяхте, че го изгониха - тук искам да бъда съвсем точен и да бъда разбран правилно - мъжете от Калофер го изгониха от тяхното хоро.

Как Борисов закова Хекимян и шефа му Венелин Петков

Как Борисов закова Хекимян и шефа му Венелин Петков

Волно или не, Борисов разобличи нагледно опорните точки,...

на 20.05.2019

Калоферското хоро е за истински мъже! Не съм чувал да се допускат джендъри в ледените води на река Тунджа в Калофер... 

- Вие наблюдавате кампанията за европейските избори отстрани. Какво бихте споделили за нея, как върви тя, оправдава ли очакванията ви?

- Да, знаете, че тази кампания я гледам отстрани и съм подгласник в листата и подкрепям колегата Байрактаров. Искам да кажа, че изпитвам огромно съжаление - наистина изпитвам огромно съжаление - към г-н Борисов. В момента той сам трябва да си прави въпросите и сам да си отговаря на тях.

Медийната среда в България е абсолютно срината. За мен основният виновник затова са големите телевизии. Няма защо да обвиняват вестници, интернет агенции... Напротив, хората единствено вече се информират от интернет. Големите телевизии в България фалираха. Сега техните останки падат върху главата на г-н Борисов. Аз тук наистина съм в позицията да го съжалявам, а не да го нападам, както правят някои хора в момента.

Сподели:
Напиши коментар »
(47)
2
и този е едно недоразумение на природата......
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
И тая гнусна Импексова курабия, с бившата крадлива кучка на СС Момата, ни говорят за морал. Наистина двете крадливи и лъжливи импексови курабии, живеят в паралелната държава на Румен Пъпката, и неговия дебилен електорат! Затова ГЕРБ поведе на Импексовата БСПдирастия, защото хората не са глупави!! ............................................................................................................................................. Питам импексовата Курабия, Румен Пъпката Омбоцмана и СС Момата “защото са ЦОЦАГЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна два Импекса а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Питам дали паразита Везира Енчев, има и един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанеха начело в БСПдирадската им партия. Свършиха ли читавите в Импексовата партия, че допряха до тоя мерзавец кокто и до, дебила Иво и крадливата кучка Йо. Ако Мавъра беше направил лустрация, а не да раздава Импекси на фльорците си, сега щяхме да сме Швейцария на балканите, и нямаше да хрантутим ДС разбойници, доносници и бивши партийни секретари и закапечета, като тия мерзавци, доносничели и с кого са изневерявали жените им!!
5
ДУДУКА ДА РАЗКАЖЕ КАК ГО МОТИВИРАХА И С КОЛКО И ДВАМАТА С МАЯ КОСТИНБРОДСКА РАЗИГРАХА ЦИРКА ЗА ДА ДОКАРАТ ДПС И БСП НА ВЛАСТ?
6
Цитат с цветя: " Аз не се страхуваме да кажа, че съм бойковист".
7
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
8
Пеерасти са и двамата.Единия се замаскира,че имал деца.Пак си остава пеераст.Сбогом на европарламента!
9
И аз съжалявам Тиквата ,че (пред чъстицата за бъдеще време винаги се пище зъптая) не си донесе една ябълка деликатно да затъкне остата на Γюбpиeл Неделчева докато се изкаже за спора за името на еврокумицарката, банкянските взаимоотнощения и магистралите, централите, завод до завод и газовият хъб "Балкан", след което също тъй деликатно да извади ябълката и да я изяде небрежно, докато Мария Γюбpиeл си изрецитира наизустеното. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!!!
10
Е бан Рошан,холандското ти приключение ще те топли до сетния ти дъх.Аре у лево,помашки убитако !
11
ТОЗИ ПЪК СЪЖАЛЯВАЛ Г-Н БОРИСОВ... А БЕ НАБОРЕ, БАЙРАКТАРОВ МАЛКО ПОВЕЧЕ Е ЧЕЛ ОТ ТЕБ,НО И ДВАМАТА СТЕ ЕДНАКВО ЗЛОБНИ... НАБЛЕГНИ НА ДЕТАЙЛИТЕ,А АЗ ПОМНЯ ВСЯКА ТВОЯ ПРОФЕСИОНАЛНА И ПОЛИТИЧЕСКА ИЗЦЕПКА...ОТ НОСЕНЕТО НА БУКЕТ НА БОРИСОВ,КОСТИНБРОДСКИТЕ ИДИОЩИНИ,КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ ВЪВ ВАРНА ДО ПАКЕТА МОБИЛНОСТ... ТАКИВА КАТО ТЕБ ГИ НАРИЧАТ СЕЛСКИ БЕКОВЕ...
12
От къде това самочуствие при Бареков чуди се пак как да се намести в Европарламента но и той ще си намери майстора За всяко прасе идва Коледа
13
Е БАНИЯ.......защо помачорите мрете да се кръщавате Ро сен ?
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
„Беше лятото на 2009 година. След парламентарните избори изненадващо бях поканен на среща в офиса на Цветелина Бориславова в „СИБанк“. На тази среща ми беше представена Кристалина Георгиева. Бях помолен като влиятелен журналист да съдействам Георгиева да заема поста на премиер вместо Бойко Борисов. Тогава Бориславова ми каза, че „Котараците“ и Людмил Стайков са превзели ГЕРБ. Обясни ми , че Борисов няма качества да бъде министър-председател, защото е неграмотен и неук човек. Съобщи ми някои от имената на министрите които Прокопиев бил готов да предложи – Симеон Дянков, Трайчо Трайков, Бисер Боев и др. На мен предложи да заема поста министър на образованието. Тогава разбрах какви подземни битки на лобита се водят в СИК“.
16
Бил е твърде млад и зелен , когато е станал червен. Двамата му дядoвци са били кoмyнисти, а бaщa мy хем кoмyнист, хем пapтиeн ceкpетap на 4-то PПУ в София. Дядo мy по майчинa линия не е yбит в зaтвоpa в Бeленe, както той лъже на ляво и на дясно по медиите. Убит е през месец мaй 1945 година на мeгданa в с. Хepакoвo общ. Бoжуpищe от фpoнтовaк. Убит е защото е задявал жените на фpoнтовацитe, откраднал е кoн. Този му дядo по време на Oтечественатa вoйнa не е бил мoбилизиpaн защото е бил пapтиeн ceкретap на селото. Младият Мaкaк е завършил гимназия, кандидатствал е във ВШMВP-Симеoнoвo в Първи отдел (факyлтет на ДC). Не е приет поради слаб успех. С ходатайството на вyйчo си генералът от пoжapнатa Киpил Вoйнoв младият Примат е приет в Трети отдел ( Пoжapникapcкия факyлтет). Обърнете внимание на това – вyйчo му е cин на „yбития от кoмyниcтитe“ дядo на Питекa. Цели четири години е изучавал устройството на кoфпoмпaтa и на мapкyчa. Завършва успешно и започва работа като старши на дясна задна кука в каросерията на ЗИЛ-130 в Пoжapната на с. Бaнкя, близо до София. Младият пожapникap служи тихо и смирено, страхлив е по природа. На 10 ноември 1989 година е извършен партиен преврат в държавата. Приет е закон за деполитизация на армията, милицията, пожapната и за премахване на партийните организации от предприятията. Примитивът от с. Xepaково категорично отказва да хвърли пapтийната си члeнcka книжка и напуска пожарнaтa с пapтиeн билeт в джоба. Като безработен се шлятка по улиците, рита камъните , а след това ги догонва. Не след дълго е забелязан от о.з. старшина от милицията Mилчo Бoнeв, който също е напуснал работа за да остане член на БKП. Mилчо прибира Бoйчo, дава му името Tиквa, облича го, дава му бyxaлка и плетена качyлкa и го назначава за пазач на паркинга си пред хотел „Cлaвия“. Година по късно Caмоковеца откупува Бойчо от Бай Mиле срещу 100 дойче марки. Ползва го за мyле, да принася „бeло“ вместо картофи. Мулeтo се справя отлично с възложената работа. Maджо е следващият му работодател. При него пожарникapят израства до дecятник (ефpeйтop), застрахова и краде коли. Хванат е с крадена кола в Унгария, осъден е на 2 месеца затвор, които излежава. Забранено му е да влиза в тази страна. Братя Mapгини дават висока цена и откупуват „десятника“ от Maджо. Големият Mapгин става кръстник на щерката на „ефрейтopa”. Потръгва някак си живота му. Успява да направи своя охранителна фирма. Отделя се от Mapгините, сдружава се с Пaшaтa, а към тях се присламчва и Цeцилия Kapaгьозова ( Цвeтелинa Бopиславова). Започват ударно и незаконно произвосдтво на цигари в Kpaйморие. Правят контрабанда с цигари и наркотици. През 1994 г. в центъра на София е взривена колата на Цeцилия, като се очаквало вътре да е и Tиквaта. В същата година Tиквата застрелва Cтефан Дecпoтoв, един от големите внисотели на горива. Патологичната и балистичната експертизи изцяло доказват , че патронът е изстрелян от пистолета на Тиквата. И така, до 2001 г. само кражби, насилия , убийства… Когато го забелязва ген. Бриго Аспарухов, който го препоръчва за охранител на Симо Брокера. Тиквата има опит, преди това е мачкал ушите на бай Тошо. До 2005 година Тиквата е бил главен секретар на MВP. В това време задочно е учил във Военната академия „ Axмед Демиp Догaн“ , в сградата известна като „Capaите“ в кв. Бояна. Самият патрон на академията го предлага , а президента Стоянов издава указ с който удостоява Tиквата със звание „Генерал от пoжарникapскитe вoйски“, макар такива войски да няма в България. Най после „ефрейтopът“ е некичен с еполети, пагони и лампази. Сам той признава , че е плакал като се е видял в униформа подобаваща на генералската. Заедно с него от радост са плакали Heдялкo и Беновcka, на по високи октави , разбира се. През 2005 г. министър Румен Петков предлага на премиера Станишев Тиквата да бъде уволнен. Причините са, че по време на неговото секретарстване ( 2001 – 2005 г.) са избити 193 знакови личности на прехода ( мутри), а нито едно от тези престъпления не е разкрито. Тиквата отново е на улицата. Но в годините журналистите успяват да променят образа му. Правят го човек от народа, дете на народа и т.н. Софиянци, като най умните в страната решават и го избират за свой кмет. Макар за кратко Тиквата като кмет успява да продаде 14 общински имота на далавера. Има разследване. То е извършено от същият този Пламен Георгиев с терасите, в качеството му на прокурор тогава. Пламен с терасите установява , че подписите не са на Тиквата , а на случайно минаващи покрай Общината. През 2006 г. Тиквата назначава за свой заместник бавночаткащия Цъфтан. Решават да направят партия. Три години по късно двукопитните в страната гласуват за тях. Печелят изборите и Тиквопитека вече е премиер. Тези които са гласували за него с мъка разбират , че техният избраник ползва нечленоразделна реч. В неговия речник има не повече от 10-15 думи в които преобладава гласната „ъ“ и пред нея задължително съгласната „ш“. Оказва се, че премиерът – Тиква в живота си е прочел само една книга – „Винету“, че е гледал само два филма – руският „Тримать тьнкисти“ и полският „ Четеримать тьнкисти“. Наскоро Севдалина Арнаудова оповести, че нейния шеф в момента чете втората си книга- „ Синовете на великата мечкa“. Че той имал намерение да прочете „Оцеолa“ и „Caндокан – Малайският тигър“. Преди няколко дни на страницата си във фейса Арнаудова написа, че г-н премиера вече е приключил с мечката и му предстои да се справи със синовете и. Той сам, на два пъти публично е признавал , че е простак, в което никой не се е съмнявал. Но този простак заедно с бавночаткащия Цъфтан ни управляват вече 10 години. И двамата замогнаха, натовариха колкото и каквото можаха, работейки за хората. Тях Европа ги чува, тъй като резултатите им са видими – България вече е извън всякакви класации. Доскоро беше на последно място в Европа и не само. При тези резултати Heдялковци не спират да се гаврят с Мутропитека. Наричат го световен лидер, дипломат № 1 в света, визионер, Обединител на Балканите….. Твърдят, че историято го заслужавала. Както се казва, пълни ташаци. В социалните мрежи световният лидер е известен с прякорите си: Тиква, Тиквопитек, Мутропитек, Херакопитек, Шербетпитек, Фотопитек, Фатмакпитек, Мутрата, Питека….. Пунта Мара……Еднокнижника…..Суджукпитек и още и още.
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Беше лятото на 2009 година. Бях поканен в офиса на Цв. Василев където ми беше представена Мая Манолова с която трябваше да разиграем пиеска за свалим ГЕРБ! Дадоха ни милиони, направих партия и много дебили се хванаха и ме изпратиха в Евро Парламента.
19
Имайки предвид качествата му, вероятно ще преподава английски в гимназията в Пловдив. Говори се също, че в занималнята се е записал един ветеран футболист, но не мога точно да кажа Кой. Само знам, че няма къща в Барселона.
20
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
21
Току-що мъжът възрастния г-н Габриел (не Жан Франсоа Бонифас Еманюел Ришар а баща му Франсоа Амброаз) ми нахлу в стаята, и ми съобщи, че ковчегът, в който всяка вечер с икономът му ме заковават да спя му трябва за други цели, затова ще ме спуснат с едно ведро да нощувам в кладенеца във вътрешния двор на замъка, а сутринта ще ми спуснат обратно куката... Чакам да се върне с ключа за катинара на веригата и да ме отведе. Боже Господи, сигурно ни изпитваш дали добре сме приели католицизма, не мога да се дърпам, преклонена главица сабя не я сече няммам избор Ева ако четеш лека нощ какво ти лека
22
Злобен интригант , голословец и комплексар !
23
Бареков беше и е същото ляйно. Да дава той оценки е обидно .Когато имаше протести веднъж в София и протестиращите бяха дошли със сеслкостопанските си машини,тогава на власт също беше ГЕРБ и Бареков се провикна как щял да дойде да ги разгони тези селяни. Тогава Бареков крепеше топките на ББ...Сега ще ми говори срещу този и онзи. Когато си осран си натискай парцалите.
24
Фани интервюирания та халосай интервюиращия!
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
на Импексова за толкова фъшкии ли ти стигна напъването в кенефа л-айнян червн г-овняр,с тая тоалетна хартия дето си я пуликувал можеш да си избършиш осрания гъз !
28
abe,ne znam kolko miliona e kushtata mu,ama struva kolkoto edna jilishna kooperaciq na 8 etaja
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
ти неграмтно говедо с йероглифи не си способен да пишеш само, тая кльоопавица дето си написал само 16-и с ръкописа от кенефа може да разчете арабско -мандаринския ти ръкопис
31
Катюшооо,изрод ненормален!С удоволствие бих разбил мутрата ти!
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Кой беше тоя Бардаков?
34
Кой беше тоя Бардаков?
35
Какъв лингвист,морален и културен капацитет е знаковият изпълнител на "...камъните падат.." Пълен е с "цености" като . айно с витамини.. Смех баце
36
Купуването и продаването на гласове е престъпление, КОЕТО НЕ ВАЖИ САМО ЗА МАНОЛ ВЕЛЕВ (от ПГ на БСП с председател др.Импексова)
37
Имам чувството, че докато пишеш ТАКИВА ДЪЛГИ ПОСТОВЕ - получаваш ПОЛЮЦИЯ!..... и за това никой не ги чете.
38
Постът на 16 си е добър, ако не ти се чете, не го чети. Само се чудя как е успял да го вкара в поле, ограничено до 500 знака. Явно умее си човека, не е лошо да сподели как става това...
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
отговор на коментар
МАТЮШООО, Дърта комунистко 66++++ сигурно спри да пишеш глупости, че и малкото останали селски комунистки ще спрат да вярват на любимият ти комунист ББ. ps 90 процента от поддръжниците на Боко сте комуняги до костите си
41
Тази к-ва Берковица и приятелката чу-рудата със с тържествено глас по закон отдавна трябваше да са в затвора.Ясно защо. Само че герб елини пак се смилиха и ги оставиха да цуцат. Омбусман и неграмотен евродепутат. Ако не беше и офшорната телевизия ГЕРБ щяха да имат мнозинствои нямаше да има "коалиция"с орел рак щука. Корнелия трябваше да си плати /уволнена за корупция/и май за митническа облага. Къде работеше НИНОВ преди да го вземат директор в ЛУКОЙЛ.навързани като свинско черва. И едно не мога да си обясня -как децата и внуците на всички АБДИКИРА отидоха в "мръсните"капитал.страни и даже останаха там.... Къде ,уважаеми другари и другарки остана КОМИТЕСКАТА солидарност???? Времената се измениха-едните дават капитал ,а другите-никога. Още живеят /народът им/ в съвети къщи ,пият псуват соца дето тъй и го построиха. И трупат в офшорната пари за черни дни.Йончева в затвора за източване на банкомат , фалшиви новини и се питам докато чукаш един премиер изобщо дали е била по " бойните полета" или в стенен и чаршафи....
42
Дудук смотан, гледахме го хорото и ХОРАТА ГО СВАЛИХА НАСИЛА В реката, айде като се репчиш отиди ти да видим дали няма да ядеш юмруците, много ниска топка си за Хекимян, ти не си журналист ,а мастия на повикване.
43
А пък аз на теб с удоволствие бих ти разбил халката отзад така както направих с майкати мръсен п-едал!
44
Нито един, нито арменчето Хекимян, нито селският простак Виктор Николаев или Жени Марчева, която е една посредствена питачка са журналисти.Те не са журналисти, а поставени лица, които задават поставени въпроси от тези, които са ги сложили на тези места. Снощи БНТ не излъчи по новините си в 20 часа закриването на кампанията на ГЕРБ за евроизборите. Защо?! БНТ и БНР са държавни медии издържани от нас, но там в БНР се вихри руският служител комуниста Петър Волгин като шеф на новините и политическите предавания. Той определя политическото мнение от руска гледна точка. БНТ е в същото положение. Тези две медии трябва да се закрият, понеже не са обществени, а руски.
45
Буклук няма друго обръщение към теб ,забравили костенец и как заби нож в гърба на Борисов а забрави за свирките дето ги правеше на товарна гара на мангалите
46
Хвани единия , удари другия . Сулю и пулю си градят кариерите на гърба на Борисов . Някакви си журналя били задавали въпроси на Борисов . Голяма работа . Ако ги няма на екран ще загине ли България ?
47
отговор на коментар
Ходи на психолог бре ... тоя да не те е праскал навремето та само го мислиш :)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Бихте ли гласували за партия “Няма такава държава” на Слави Трифонов?
Общо гласували: 8859
архив

Учителката към Иванчо: - Стани и ми кажи една гласна! - Иванчо става и казва: - А - Браво, а сега кажи една съгласна! - Една съгласна, ...амиии Марийка - Марийка ли, каква Марийка, тя не е съгласна.?!- Марийка става и казва: - Ааа, съгласна съм, г-жо, съгласна съм!

 

няма нови новини
Днес: 169
hot
най-четени новини в момента
сега
3401
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Полицаи продължават търсенето на човешки останки край Негован (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
x
Северна Корея в ужас от НЛО (ВИДЕО)
x