Вход
София
Времето в София 0 o C

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Гръм и мълнии на пленума: Кирил Добрев мрънка за загубата, Станишев го попиля: БСП стана авториторна партия с диктат на ръководството!

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Гръм и мълнии на пленума: Кирил Добрев мрънка за загубата, Станишев го попиля: БСП стана авториторна партия с диктат на ръководството!

на 17.11.2019
194830
39
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Гръм и мълнии на пленума: Кирил Добрев мрънка за загубата, Станишев го попиля: БСП стана авториторна партия с диктат на ръководството!
Автор: ПИК
17.11.2019
39
194830

Ожесточени спорове се водят на поредния инфарктен пленум на БСП, разбра ПИК от свои източници. За пореден път столетницата показа пренебрежителното си отношение към медиите.

"Червените кхмери" на "Позитано" 20 с План "Нинова" за диктат в БСП и пълно узурпиране на партията

"Червените кхмери" на "Позитано" 20 с План "Нинова" за диктат в БСП и пълно узурпиране на партията

Лидерката на БСП Корнелия Нинова и кликата й, окупирала...

на 17.11.2019

Атанас Мерджанов, който е един от критиците на Нинова и нейната клика, направил предложение медиите да бъдат пуснати вътре. Предложението му обаче дори не било подложено на гласуване.

С доклад на Кирил Добрев започна пленумът. Той се опитал да се оправдае за изборната загуба като хвърлил вината върху местните структури. На много места, според него, червените организации се пуснали по течението. И всеки опит за друго мнение се приемало като вмешателство отгоре.

Социалистите разгледали доклад как ДПС навлиза в малките и средни общини.

86 хиляди лева били дадени за медийна кампания. Осъществено било сътрудничество с 19 партии. "Няма да се хваля с колко сме надскочили резултатите от 2015 г.", казал Добрев, но така не отчел никакви числа.  

Според отчета за кметовете на Коалиция „БСП за България” са гласували над 650 хиляди български граждани, което е с близо 100 хиляди повече в сравнение с 2015 година. БСП спечели изборите на |-ви тур в 35 общини, яви се на балотаж в 57, от които спечели – 24, както и 4-те областни града – Благоевград, Перник, Разград и Русе. В градовете с районно деление левицата се яви на балотаж в 4 варненски, 2 пловдивски и 10 района на столицата, като от тях спечели софийските "Изгрев" и "Младост". През 2015-та година БСП е била на балотаж в 3 софийски и 2 варненски района, но няма спечелен нито един,казал Добрев в доклада си, според официалното съобщение на пресцентъра. .

"Основният въпрос, на който трябва да си отговорим е, защо през последните три години, в три последователни избора, въпреки тежкото износване и ерозия на ГЕРБ, хората не ни припознаха за по-добрата алтернатива. За това има нужда от загрижен разговор и задълбочен анализ.

Ако за пореден път, както стана след загубите на парламентарните и европейските избори, проблемите се заметат под килима, не ни очаква нищо добро на следващите избори. БСП оцеля през прехода, защото се социалдемократизира и се обърна към модерността. Пое ясен европейски курс. Основна причина за поредната загуба е политическият курс на ръководството. Последните години се осъществява цялостна подмяна на характера на БСП - от идейна и програма партията се превръща в лидерска.

От демократична се трансформира в авторитарна. От партия на разговора става партия на диктата на ръководството. Всички тези тенденции намират отражение в обществото. Защото начинът, по който управляваш вътрешните си отношения е индикативен за начина, по който ще управляваш страната.

Как ще бъдеш алтернатива на ГЕРБ, след като ги имитираш? Как ще гарантираш свободата на медиите, след като всеки критичен глас и различно мнение в БСП се демонизира и се обявява за подмолна дейност? Ръководството позиционира БСП не като лява и прогресивна, а като консервативна, традиционалистка и патриотарска партия. За мен, като президент на ПЕС, е тревожна доброволната самоизолация на БСП от европейското социалистическо семейство. Всички тези тревожни тенденции изискват задълбочен, откровен и критичен разговор. Като слушам изявите от ръководството, не съм оптимист за способността и желанието му да води такъв разговор", контрира лидерът на ПЕС Сергей Станишев пред журналисти още на влиза в централата на БСП преди началото на пленума.

В момента тече алтернативния доклад, с който ПИК ви запозна. В него се се съобщава има ли наистина повишаване на гласовете за БСП и какво е истинското състояние на БСП. 

Сподели:
Напиши коментар »
(39)
1
ТИЯ ЧОГУНЕНИ КОМУНЕТА СА ЗА ДЪЛБОКА ЗАБРАВА .
2
Сергей ЯКОВ Станишев П-ЕДЕРАСТ, Създател на Гей Бардака ДАНС ! На Венци Йосифов П-роститутката (Секретарката) Моника Две Сурогатни К-опелета му ИЗСРА. Разправят че Биологичния Баща Бил Рязания ПОМАК от Милиционерското в Пазарджик Старшина Асан Ибраимов Омеров, но Само Разправят. Златоградския М-АНАФ Хаджолов и Той Редовно Участвал в ГАНГ БАНГА с Моника, та не се Знае Кой и Кога е бил Отгоре и кой Отдолу та да Сколаса да си Изхвърли Семето Помашко ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
3
Поне вече разбрахме, че Станишеф е лидер на ПИК.
4
Сус бе ,сакън ! Не мой да закачате Курни ( и Кирчо ) - на тях двамата се пада "честта" да закрият БСП. Да им благодарим ( щото те ще се постараят - на следващи избори - БСП да не може да прескочи 4%-та бариера)
5
Самият Станишев преди години попиля цалото БСП и трябва да си зарие тиквата в пясъка. Това, че с Борисов са си авери и си правят гнусните игрички е видно за всички
6
На 9.IX.1944г Финансираните от КРЕМЪЛ Терористи от БКП Взеха Властта и Парите с КРЪВ ! Само с КРЪВТА на Децата и Внуците си ЮДО Комунистите ще Дадат Властта и Парите ! Спас-ението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво! Член на БКП-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото! Член на МВР-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото! Член на ДС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДАНС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
7
Голямата грешка на Нинова е, че не изключи от БСП СтаниШеф, Гергов, Заяков(Пирински), Миков. Гуцанов и др. Те може да са знакови лица, но знаците са само и много минуси...А, и докато Кире - контрабандисто й е дясна ръка победа на избори няма да види.
8
най-добре се чете и разбира на партийните кървави пленуми на "демократичната" партия БСП.ДрОгарете без скандали,манипулации,афери,клепане,ритане по кокълчета го правят и на партийните си мероприятия,не само в обществото и с политическите си опоненти.
9
Ами както се вижда от кариерата на Станишев никак не е лошо една монолитна, макар и намаляваща група от верни гласоподаватели да ходят до урните и да подкрепят уж Партията. А всъщност подкрепят 20-30 изключително вредни паразити. Е кой иска да пудне такава сланина, гювеч, а в последствие омари, стриди, шампанско, яхти, палати, лицеи, петролопроводи и други отходни тръби.
10
БСП СА СЕПАРАТОР НА КОНТРАБАНДИЗМА И ДАЛАВЕРАТА , ТАКА ЧЕ КРАНЧЕТАТА ИМ СА СПРЕНИ , ИКОНОМИКАТА Е НА СВЕТЛО , НЯМА ПРАНЕ НА ЧЕРВЕНИ ПАРИ ..КОЙ КРАЛ - КРАЛ ...ВЕЧЕ ИМА РЕВИЗИЯ НА ИМОТНО СЪСТОЯНИЕ И ДВИЖИМО И НЕДВИЖИМО ИМУЩЕСТВО ...НЕЗЕКОННИТЕ ПРЕСТЪПНИ МИЛИОНЕРИ ВЕЧЕ СА ПО ЗАТВОРИТЕ ...ОСВЕН КОРНЕЛА , ЙОНЧЕВА И ГАЛЕВА И КИРЕ КОНТРАБАНДИСЧЕТО ..А И РУМЕН ГЕЧЕВ - МИЛИОНЕРО ... ...НО И ТЯХНИЯ РЕД ЩЕ ДОЙДЕ , ТЪЙ КАТО НИЩО СКРИТО НЕ ОСТАВА ...
11
“ ПО ДОБРЕ С ТАНКОВЕТЕ ДА ДОЙДАТ “.....КАРИКАТУРА ТРЯБВА ТУКА ...НА РАДЕВ , КОРНЕЛА И КИРЕТО ...Е ГЕНЧАВАТА МОМА ...СЪС СРОК ЗА ИЗТЕКЛА ГОДНОСТ ...И КАПАЧКА ОТ БИРА ...НА СЪКРАЛА ..! който има акъл ша ма разбере ..НО КОМАРНИТЦИ ...НИКОГА ....ПОЛШЛИЯ ...ВИБРАТОР !
12
Нинова и Добрев , десет секунди преди да се разплачат след като Станишев ги прави на ПУХ и ПРАХ !
13
.........ЗАБРАНЕТЕ ТАЯ СКАПАНА ПАРТИЯ ........МА Е К.УРВА НА БОРИСОФ !......ЗАТУВА Я ИМА !.....
14
..............ГЕЯ СТАНИШЕФ БЕШИ ЛУБОФНИК НА БАЦО ТИКВАТА УТ БАНКЯ !.......ЗАТУВА СА СТЕ С ДВЕ МАИКИ !......ЕДНАТА МАИКЯ ГЕРБ......ДРУГАТА БСПЕ !......
15
Хайде бе оПИКочи, нали ликвидирахте тази партия заедно с Кури и Ленчето, а само за нев пишете. Както изглежда, тази "загиваща" партия увеличи с 80 000 гласа избирателите си. Ако не бяха фалшифицирани и манипулирани протоколите, щехте да витев като сирени.
16
10 ноември 89г. както и 9 септември 44г. трябва да го празнуват Импексовите БСПеерасти, водени от Румен Кауна, Костинбродската уруспия, Импексовата Курабия, СС Момата, бившата му кучичка Йо, Гнонома, Рада Дълбоката и техните господари, Мавъра и Чалмата, защото на 9ти крадливите им дедовци (шумкари), на кашкавал национализараха фабриките и имотите на народа, а на 10ти си ги присвоиха (приватизираха), като станаха мулти милионери с власт, а народа блее и нимотее, и пак им дава власт!!
17
Права е СС Момата, лошото и е, че е противна за народа колкото и Импексовата крадлива и миризлива курабия, и клепоухия Каун взети заедно...
18
Баба Ива Педялкова и Педялко Педялков да одат да смучат дъбчето на Дъбъв!
19
Баба Ива Педялкова и Педялко Педялков да одат да смучат дъбчето на Дъбъв!
20
Поздравления за декларацията на 50-те. Не са 50, много сме, из цяла България сме. Време е и Нинова, и малкият Добрев и цялото бюро да напуснат сцената доброволно. Иначе не ми се мисли какво ще последва.- нов 10 ноември 30 години по-късно
21
Станишев и истинскоите и чесъни социалисти да напуснат от там и да направят свръх модерната социалистическа партия, оставете я Нинова с нейните мижитурки, чакаме нашата си партия да се възроди.
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Ха, ха, ха, главаначетата от порно-сайтчето ПИК пак излъгаха, защото вътре не беше допусната само тяхната "нежна красавица"с особените уши, понеже пак беше забравило да се подмие и доста смърдеше,а пък организаторите не бяха раздали/макар да знаеха с кого си имат работа/на участниците подходящи кърпички за нос, за да не повърнах от вонята!
24
крушовица требе още малко за да ги фалира комунетата
25
Много си дребнав бе, герберасте №24! И много тъп, както впрочем и всички гербаджийски неграмотни простаци! Че едно тлъсто комуне от СИК - Банкя, известен престъпник от подземния свят, фалира цялата държава, ти си се завайкал за някакви незначителни комунета от "Позитано"! Ама, крушовицата ви разказа играта, нали? Направо ви навря на кучето в ауспуха.Защото има повече акъл от цялото "политбюро" на банкянската мутра!
26
Киро Добрев да си ходи
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
,, И КВО ОТ ТВА " ? БИЗНЕСА НА СОЦИАЛИСТИТЕ МИЛИОНЕРИ Е ПОКРИЛ ЦЯЛАТА СТРАНА ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ ! ПАРИТЕ У ТЯХ ! ДРЕМЕ ИМ ЗА ВЛАСТ ! ТЕАТРИТЕ Е ЗА ОСТАНАЛИТЕ....
29
С кирил добрев толкова. Все загуби за бсп, но за него това са големи победи за семейния му бизнес. Все нещо му остава и за алчнaтaКорнелия. Така, че НАДЕЖДА ВСЯКА ТУК ОСТАВЕТЕ
30
Макс Вълчев се наричам и да лапам рязани депесарски суджуци обичам, докато лижа разпраната миризлива шунда на моята водачка курни голямата куролапачка, която като млада игрива седесарка е лапала заради импекса на Костов мавърската паламарка и била изяла де що седесарски чеп видяла и след това преминала на рязани депесарски суджуци и всяка година на Бузлуджа целува тъпия си електорат със същия помиярски сурат
31
в свирката...Т.нар. "опозиция" подви опашка и "партията излезе отново по-единна и по-сплотена". Това, че БСП е бутафорна партия на най-бедната част на българите, е повече от ясно. Без идеология, без ясни послания, с върхушка от мултимилионери...Единственото кредо на тази партия е "анти ГЕРБ". но когато не предлагаш нищо, което народът може да приеме и припознае като свое желание, така и ще си хленчиш след всички избори...
32
па после се прегърнаха в името на единството на партията и бъдещите й успехи....Смешници, които народът (видя се) не приема на сериозно...
33
искам да го набутам на шайката на суджуците ограбили България
34
По-полека бе,голям праз! Ти ще повехнеш от напъни! Къде видя тоя фалит в България? Това го можете само вие-БСП! В това отношение сте царе! Айде бягайте към Сибир!!!
35
Защо ? Защото той каза, че предстои кървав метеж и държавен преврат по време на второто гласуване на ВСС за Гешефтаров. Той написа , че организаторите на тоди преврат са : Румен Радев, Корнелия Нинова и Мая Манолова. Защото той цяла седмица писа в този сайт, че на 17 ноември Корнелия Нинова ще бъде освободена от поста председател на БСП, а това не се случи. Защото тази мижитурка по рождание се гаври с питеците които му вярват се бутат с лакти кой пръв да го подкрепи тук с насричан коментар. Вече е установено , че питеците са подчовеци които се движат между нас, пазят се от камиони и обикалят електрическите стълбове. Те масово прескачат трамвайните линии за да ни ги удари ток. Един измежду тях даже може да кара джипка, макара книжката да му е отнета в Унгария през 1993 г., където е хванат с открадната кола и осъден. Питека Heдялко не заслужава да си трошим кypoвeтe с гладкия му валчест гъз. Това щастие го заслужава само съпругата му. Предвид напредналата ми възраст ( 34 г.) нека да съм пръв.
36
От твоите общи приказки, лепене на "етикети" и витиевати фрази- кака ти КУР Ни..., както сама казва: "по мъжки" ЩЕ СИ ГО ПРЕМЕСТИ . По-добре, най-после си кажи- за КАКВА КОРУПЦИЯ КОНКРЕТНО я уволни като заместник-министър ?! Или май нещо те е СТРАХ от нея ?!
37
Може ли да се правят коментари без вулгарности а що се отнася до г-жа Нинова едва ли някой я харесва по много причини
38
И ЗАРАДИ ТОВА ГОВОРИ ЧРЕЗ МОЯТ ХОЙ.
39
отговор на коментар
Давам всичко за теб, знаеш ли колко ми липсваш, цвете от луната ще откъсна аз за теб, обичам те завинаги:) ⬛⚫⬛⚫⬛
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 24675
архив

Вървяла си Червената шапчица и изведнъж Кумчо Вълчо изскочил на пътя. Хванал Червената шапчица и я завел в храстите. – Давай - казал той! – Ама как да давам - казала тя - аз съм такава малка и дребна! Как да давам? – Абе, давай ти казах! – креснал Вълчо. И Червената шапчица тръгнала да си сваля гащичките. Вълкът погледнал и казал – Да не съм те довел тука да акаш, ма? Давай баницата!!!

няма нови новини
Днес: 272
hot
най-четени новини в момента
сега
1799
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Полицията обяви резултатите от акциите срещу джигитите на пътя
x
Скритата захар - ето в кои продукти дебне
x