ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Полк. Николай Марков предупреди сглобката: Борисов и Пеевски носят отговорност - рано или късно ще бъде запален и техният двор. Ако в моя дом влезе човек, докаран ми от тези, влизам в Сараите и при Денков (ВИДЕО)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Полк. Николай Марков предупреди сглобката: Борисов и Пеевски носят отговорност - рано или късно ще бъде запален и техният двор. Ако в моя дом влезе човек, докаран ми от тези, влизам в Сараите и при Денков (ВИДЕО)

808116
на 20.02.2024
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Полк. Николай Марков предупреди сглобката: Борисов и Пеевски носят отговорност - рано или късно ще бъде запален и техният двор. Ако в моя дом влезе човек, докаран ми от тези, влизам в Сараите и при Денков (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Експертът по национална сигурност и бивш полковник от НСО Николай Марков гостува в студиото на ПИК TV. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Накъде ни води управлението на сглобката? Ще се напълни ли страната ни с бежанци?

Полковникът, но не Кадафи, каза Николай Марков. Популярността ми идва от нравствената ми същност и истината. До неделя вечерта правителството отричаше за самолетите с мигранти. Затова с приятели се наложи да отидем на летището, затова и над 2 милиона са гледали информацията в ПИК. 

Когато видяха, че 50 души се събират отпред, изчистиха самолета от таблото. Този полет стоя обявен два чеса, когато тръгна да каца, го изчистиха.

В Германия приеха мярка - 35 процента от бежанците да бъдат махнати от социалните системи, това са хората, които не подлежат на интеграция, така че тук няма да докарат лекари и учители. Не е нормално тълпи от млади хора, мъже, да идват тук. Нима те нямат физиологични нужди от жени. Товарят ни най-проблемните - 20-25-годишни. Ние сме толерантен народ, но ни се налагат правила, според които ние сме изключени. Ангажиментът е за 13 000 човека, но ние сме държани в неведение, въпреки че сме лоялни граждани. А правителството се държи високомерно и нагло.

Поведението на Денков е все едно яде бебета на закуска, но така се държат и лидерите зад него, а те трябва да носят отговорност - Борисов, Доган. Това произтича от Конституцията. От поведението на Денков ще се запали техният двор. Утре ще започнат да изнасилват не само жени, но и мъже.

Марков изрази също скепсис, че ще има и ответна реакция, ако се стигне до сексуални изстъпления. Ние сме войнствени, не сме смачкани като белгийците и французите, затова и няма да клекнем. Ако ни капне кръв на окото, веднага ще капне и кръв върху тях. Ще вляза у Денков, у Доган, в Сараите, ако ми пролеят кръв. Или всички ще живеем в сигурност, или никой, каза Марков.

Те идват с биометнични данни, затова ако избягат от България и се озоват там, не могат да се закачат за социалните системи на ЕС. Т.е. ни ги закачат завинаги. Затова Денков, Борисов, Доган, дървените глави, дължат отговори на българите.

Може да грабят българите, те ще търпят като волове, но ако посегнат на децата ни, ще тръгнем срещу насилниците. Ние ли трябва да понесем отговорността на Меркел, оттук ли трябва да започнат размириците и краят на Европа, попита Маков, като подчерта, че говори с огромна доза на загриженост от позицията на най-беден народ. Не сме влезли в Европа европейските първенци да ни докарат за лидери крадци и разбойници.

Опасността е пряка и непосредствена, ако някой ни влезе в къщата, няма да остане жив. Тези бежанци не са социализирани там, затова ни ги връщат. Парите за тях биха могли да бъдат дадени за нашите възрастни хора. Защо преди 1989 година нямаше клошари и учители, които да ровят по кофите. Денков мисли ли. Аз мисля как да ги намеря по островите, когато паднат от власт. Каза го Василев в оня запис, припомни Марков, защото не могат да продължат да живеят нито в Европа, нито в САЩ.

От решенията на Денков и другите умират нашите майки и бащи. С цялата си наглост ни казват да се готвим за война. Това ли заслужаваме при европейски правила? Това е утилизация в руската месомелачка. Оядоха се. И защо да се бия с Русия, нищо не сме взели, нищо от еврофондовете. 2-3 хиляди имат основание да се бият в Русия. 

От ВПК нищо не влиза в бюджета, каза го Нинова като вицепремиер. От оръжието за Украйна. Нинова е старата коза, а не от стара коза яре. Българската държава не е изнасяла патрони, изнасяно е през фирми на ЦРУ и Пентагона. Милиардите не влизат в България. Плащани са по 1500 лева заплати. Това е прилично като за Сопот. Сега за капак ни пращат да се бием физически. От 6 милиарда 300 000 не можаха да отделят за детска болница, продължи с примерите си Марков.

ЕС вече не съществува с договора си след войната в Украйна. 96 милиардери има от войната в САЩ, у нас годишно се появяват по 150 милионери, пак от войната. Така е, защото те си пишат законите. Асен Василев щеше да е в ТВУ, ако беше времето на Живков. 20 години грабеж. Българите нищо не видяха от ЕС, само шепа бандити, те сега обявяват войната, те пишат законите. Общественият договор е прекратен, конституцията е изнасилена. Затова влиза правото на силата.

Шок и ужас трябва да стане в най-скоро време, така трябва да се сложи край. Тези корумпирани говеда ни предлагат ужас без край, затова по-добре ужасен край. По-добре да умрем като хора, а не като животни. Иначе ще ни вкарат като животни в екарисаж. И не става дума за русофилство и русофобство. Става дума за нашата къща, за нашия дом. Не за дома на Борисов, на Доган.

Малодушието няма да ни докара до никъде, тия се крият зад евроатлантизма, но тук няма държавност. Или нов обществен договор, или ще се разберем по друг начин. И не с протести, на които се бием сами със себе си. Не са нужни много хора. Хора, които знаят, че ходят по земята с кръвта на дедите ни. И тук не става дума за евроценности, продължи с разсъжденията си Марков. 

Ако такива хора като Певски и Борисов бяха в САЩ, щяха да са в затвора. Тук всеки краде и граби. Децата ни са наркоманизирани, продължи Марков. Тези боклуци, които се хилят ехидно и нахално го правят. Трябва да пазим децата си. Аз знам горските пътеки, трябва да защитим правата си. И не само аз ги знам, знаят ги хора от службите.

Защо нашите, които искат да ни вкарат във войната в Украйна, не дадат пример и не се запишат като доброволци, както се случва във Франция? Искам да видя Тагарев на фронта, а не само в мерцедеса на НСО. Това са ценностите: Ген. Атанасов, Борисов, Атанасова, Мирчев - нека дадат пример. Тогава ще съм след тях. Но ако те са на островите, а аз на франта, филмът приключва. Не говоря само за себе си. Тези трябва да знаят, че границата на търпението е премината и времето е разделно, каза още Марков.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ПО ПИК TV!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво вещаят звездите за всяка зодия на Лазаровден САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво вещаят звездите за всяка зодия на Лазаровден
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК