ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Станислав Недков – Стъки с горещ коментар в деня на вота: Ако ГЕРБ спечелят тези избори, премиерът на страната трябва да се казва Бойко Борисов (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

Интервю

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Станислав Недков – Стъки с горещ коментар в деня на вота: Ако ГЕРБ спечелят тези избори, премиерът на страната трябва да се казва Бойко Борисов (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

123011
на 04.04.2021
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Станислав Недков – Стъки с горещ коментар в деня на вота: Ако ГЕРБ спечелят тези избори, премиерът на страната трябва да се казва Бойко Борисов (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Станислав Недков – Стъки коментира в студиото на ПИК TV последните данни в деня на изборите, както и омразните речи на опозицията, които се изливат от сутринта. 

препоръчано

"Гласувах с хартиена бюлетина, защото видяхме, че машините не са много надеждни. А и знаейки опита, международния опит с гласуването с машини, най-сигурният вот, е хартиеният вот", каза Стъки.

"Опашките, които виждаме, са именно поради тази причина, че хората трудно се справят с машините", изтъкна Недков.

"Увеличава се рискът от зарада, не се дезинфекцира след всеки гласуващ. Много по-лесно щеше да е да се призове всеки гласоподавател да си носи химикалче и да гласува с хартиена бюлетина", продължи темата той.

"Цялата кампания на тези хора премина при една нелогична обстановка. Добре, че не се прие това гласуване по пощата и видяхме тези хора, че накрая гласуват с хартиена бюлетина. Е как да им вярваме на тези хора?", разби Стъки мантрата на ДеБъ за машинното гласуване.

"Искрено се надявам да се успокоят площадните мутри. Друг е въпросът дали от здравна гледна точка е подходяща точно тази дата. Това е демокрацията, народът решава на избори от кой да бъде управляван", заяви още гостът в студиото ни.

"Ако някой е недоволен от тази ситуация, ето, има избори, могат да спечелят. А дали тези протестиращи хора ще излязат, това зависи много от хората, които ги изкараха", коментира изборните резултати до момента Станислав Недков.

"Това е новият комунизъм. Всеки трябва да има собствено мнение, твоето мнение ще го приема и няма да те атакувам заради него. Основният принцип на демокрацията е да управлява мнозинството", коментира той крещящите по площадите метежници.

"От много отдавна, поне аз не си спомням, да имаме шарен парламент, от седем партии. Няма основание след тези избори да има протесит, защото виждаме един шарен и широкопредставен парламент", каза Стъки за резултатите от днешния вот.

Надяваме се, че няма да бъде подменен вотът на избирателите, независимо за кого са гласували, изрази надежда Стъки. 

"Много се надявам да избегнем политическа криза, защото в период на здравна криза, няма да има кой да решава текущите въпроси. Максимално бързо трябва да се състави кабинет, задължително с една от първите две партии. Въпросът е дали първата партия, която ще спечели, ще намери подкрепа и достатъчно мандати, за да състави правителство", погледна Недков след 4 април.

"Слушах предните ви гости и смятам, че някой се опитва да лъже Борисов, че по-добре да не става премиер, а да става президент. Аз не смятам, че ако той не е премиер, ще може да стане премиер. Когато се съставя кабинет се обещават всякакви неща. При всички случаи, ако ГЕРБ спечелят тези избори, премиерът на страната трябва да се казва Бойко Борисов", отсече Стъки.

"Тези, които са на ръба, някои от тях, доста дълго време говориха, че народът е на площада. Както виждаме, отново първа политическа сила е тази, срещу която са били на площада. Никого не съм упълномощил, че целият народ е там, аз това още лятото го казах. Дори имаше приятни лица в началото, но голяма част от тези, които сега се борят за парламента, подмениха протеста и младите хора се оттеглиха, разпиля се протесният вот сред много партии", върна се назад към миналата година Станислав Недков.

"Тези хора, които бяха изпратени от него, сега ги виждаме подредени в листите. Откровени трябва да бъдем, че в самото начало, имаше спонтанно излезли млади хора, дали поради фалшиви новини, фалшиви снимки и неща, които бяха недоказани във времето, защото повечето от тях, които са до 25 години, са израстнали в управлението на Бойко Борисов", продължи той темата с летните метежи.

"Ще говорим какво може да се случи след 20 часа от утре нататък. Пак ще кажа, че по тези резултати, които виждаме, доста голяма част от българския народ, ще бъде представена в парламента. Не виждам основания за протести, освен някой недоволен олигарх, не сметне обратното", прогнозира Стъки.

"Аз не мога да си обясня кой може да гласува за "Мутри вън", при положение, че половин година биха хора, хвърляха яйца по държавни символи, хвърляха бомби по полицаи, опитаха се да ги палят, аз не мога да си обясня как може гласуват за тях. И тези ДеБъ, моряците, акция "Моряци", всичко започна с тях. Какво да кажа, то е жалко, смешно, всичко това ще се отрази на бъдещето на България", завърши Станислав Недков.

Той заяви още, че се радва, че гласувалите са разумни граждани, дори и тези, които са подали днес своя глас за БСП. 

"Виждаме от сутрин до вечер как Борисов е сред хората, инспектира строителни обекти, докато през целия този месец на кампания, Слави Трифонов не го видяхме нито веднъж, не го чухме как смята да управлява. Явно в министерския съвет ще се изнасят концерти. Много от проблемите на народа са точно такива хора, които са нанесли щети по време на краткото си управление", завръши Недков.

Сподели:
Бомба x
ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Роботът на Марс извлече 5 грама кислород ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Роботът на Марс извлече 5 грама кислород
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО)
ново
Днес: 212
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това