Вход
София
Времето в София 20 o C

ЕКСКЛУЗИВНО! ГЕРБ се отказва от хасковския кмет: Тотален провал в управлението на Добри Беливанов

ЕКСКЛУЗИВНО! ГЕРБ се отказва от хасковския кмет: Тотален провал в управлението на Добри Беливанов

на 23.09.2017
4135
28
ЕКСКЛУЗИВНО! ГЕРБ се отказва от хасковския кмет: Тотален провал в управлението на Добри Беливанов
Автор: ПИК
23.09.2017
28
4135

ГЕРБ Хасково разпространи позиция, породена от срива в отношенията между партията и кмета Добри Беливанов. В документа се казва, че от месеци съществува напрежение между структурата и кмета Добри Беливанов. То е предизвикано от провала в управлението на кмета, твърдят от ГЕРБ. В позицията се изброяват редица основни политики, в който в Хасково не е направено нищо. “Искахме кмет, който да управлява компетентно, справедливо и прозрачно. Добри Беливанов беше такъв. Но явно властта и ласкателите го превърнаха в кмета, който ние никога не сме искали. За съжаление действията на Добри Беливанов още от първия ден на управлението му носят само разочарования”, посочват от ГЕРБ. С позицията на местната структура са запознати и в централата на управляващата партия.

Вижте пълния текст на документа:

ПОЗИЦИЯ

На общинското ръководство на ПП ГЕРБ Хасково и общинските съветници от ГЕРБ Хасково

Във връзка с появили се твърдения в общественото пространство, че ГЕРБ иска оставката на кмета Добри Беливанов, заявяваме, че такова решение не е обсъждано и вземано от нашите структури.

Прекратените конкурси за директори на дирекции и за секретар на община Хасково не са сериозен мотив за искане на тази крайна мярка.

Факт е, че от месеци съществува напрежение между нас и кмета Добри Беливанов. То е породено от провала на кмета в управлението.

Първият много показателен сигнал за разминаване между нас бе монтирането на бариера на входа на общината и пълната изолация на кмета от гражданите. Това беше знак, че заявяваното пред хората и пред нас открито управление, меко казано е било неискрено.

Ние споделяме недоволството на гражданите от липсата на адекватни кметски решения и първи реагирахме срещу безсилието на Добри Беливанов да се справи с:

– Бездомните кучета.

– Липсата на каквато и да е инициатива и позиция по повод питейната вода в Хасково, нейното замърсяване с уран и вариантите за изход от кризата. Тук отсъствието на Добри Беливанов е очевадно.

– Пълен провал при зимното снегопочистване.

– Изключителна мудност в работата на подчинената му администрация и зреещо недоволство сред гражданите, че местната власт не изпълнява задълженията си.

– Никаква комуникация и липса на инициатива при преговори с инвеститори, затова те избягват Хасково и насочват проектите си към съседните общини.

– Липса на диалог и прозрачност при вземане на решения в управлението на общината, пълна изолация на заместник- кметовете и експертите.

– Безстопанственост спрямо общинската собственост – няма проекти за благоустрояване на града дори в предоставените от държавата имоти, в това число парка зад ДНА, за който кмета половин година отлага проектиране, въпреки нашето настояване.

– Избягване на директни срещи с гражданите при конкретни проблеми: с храната в детските гради; с ремонтите и условията, при които живеят децата в градините и учениците и още много други. При тези конкретни ситуации, кметът абдикира от отговорностите си и не се появява пред обществеността нито лично, нито чрез медиите.

– Няма общински проекти. В Хасково се реализират единствено проекти, финансирани със средства от евро-фондовете или от държавния бюджет. Това се случва въпреки кмета и благодарение на волята и упоритата работа на ГЕРБ, общинските съветници, заместник-кметовете и част от екипа на общината.

– Пълно неглижиране на проблемите на селата и неизпълнени ангажименти към кметовете на населените места за собствен бюджет и благоустрояване на селата.

– Безотговорно хвърляне на обещания от страна на Беливанов, които не са финансово и проектно обезпечени. Например, обещание за канализация на кв. Болярово, което подвежда и хората и нас, а в последствие се оказва, че той дори не е подал документи за този проект.

– Разследвания срещу общината по повод някои съмнителни сделки и сриване имиджа на местната власт, заради съмнения за корупция и зависимости /„златния” светофар, багера, купен на многократно по-висока цена, 400 откраднати радиатори и пълна безстопанственост/.

Всичко това са сериозни предпоставки за пълното ни недоверие към кмета Добри Беливанов.

Защото ние сме част от тази община и носим отговорност за всяко управленско решение. Защото не можем да обясним на нашите избиратели необяснимите постъпки на Добри Беливанов.

Защото няма как да кажем на хората, че „добрият администратор” всъщност не е никакъв администратор.

Защото той допусна интриги, сплетни и дребнотемие да определят дневния ред на общината.

Искахме кмет, който да управлява компетентно, справедливо и прозрачно. Добри Беливанов беше такъв. Но явно властта и ласкателите го превърнаха в кмета, който ние никога не сме искали. За съжаление действията на Добри Беливанов още от първия ден на управлението му носят само разочарования.

Затова информациите за напрежение са основателни, но решение за искане на оставката му все още не е взето. Като открити, отговорни и честни хора ще обявяваме решенията си публично пред обществеността и медиите в община Хасково, както винаги сме правили.

Влак е прегазил възрастна край Хасково, починала е на място

Влак е прегазил възрастна край Хасково, починала е на място

Влак е прегазил възрастна жена, която е починала на...

на 28.08.2017

Ръководството, членовете

и общинските съветници от ГЕРБ

Хасково

22 септември 2017г.

Сподели:
свързани новини
ИЗНЕНАДА В ХАСКОВО! Гришо се прибра у дома (СНИМКА) ИЗНЕНАДА В ХАСКОВО! Гришо се прибра у дома (СНИМКА)
Григор Димитров използва една от малкото възможности през...
на 05.09.2017
В Хасково спипаха руснак, бъркал дрога! Превърнал квартирата си в нарколаборатория (СНИМКИ) В Хасково спипаха руснак, бъркал дрога! Превърнал квартирата си в нарколаборатория (СНИМКИ)
Районна прокуратура-Хасково привлече като обвиняем...
на 21.09.2017
Напиши коментар »
(28)
1
Истината е, че кмета иска само той да краде, без да дели със съпартийците си.Това са непростими грехове в редиците на ГЕЙ-бе-рас-титеееее, затова долу кмета.Ще намерим по-сговорчив 'айдук
2
Тикв0-черкеза пак бяга от отговорност, типични кавказки привички.
3
Пернишката кметица е същата
4
VSI4KI KMETOWE SA PODOBNI NA TOZI1 KOITO SLU6A E OK, KOITO NE, AUT
5
Явно тоя не е доставил навреме суджука и сега му се готви нещо като зрелищен арест или няколко обвинения, за да му дойде акъла. Тези, които го спуснаха с парашута на кметския стол сега бързат да се разграничат , понеже вероятно знаят , че следва нещо такова
6
Хасковският кмет явно сам си яде суджука и не отпуска за Бацо дори една подкова. Герберски нрави! Всеки краде суджук и гледа сам да си го яде!
7
Всички герберастки управленци,начело с тиквата са такива-некадърни,крадливи и нагли и народа вече го разбра
8
Явно бат Бойко и Цецерон ще дадат на кмета 1 чаша чУШМена , студена вода. А суджукът ще запазят за себе си. Нормално беше това да се случи. При толкова слаб и некадърен човешки потенциал , какво друго да е ? Прав беше ББ , като каза , че "матрияла е такъв ". Проблемът обаче идва от главата на рибата. Много е лакома , алчна , проста , надменна , самовлюбена и.....вмирисано-компрометирана.
9
Рибата се вмитисва от главЪта, рекъл е народа. А кой е главЪта, Суджук паша, един много умен и много честен управник. Кмета видял к'во прави главЪта, че крадне здраво и всеки му носи. И решил и той да крадне но забравил да делка, т.в. да дава на главЪта. И веднага е порязан, защото в тази партия до добър когато заделяш и за Падишаха.
10
Значи ГЕРБерята трябва да искат ОСТАВКИ на всички кметове в ОПГ ГЕРБ
11
Хасковските кауни сами си го избраха!!!Старият им кмет направи от смотаното им градче- град , и то добър в сравнение с равностойните му в Северна Б-я!!!!!Заядоха се от ГЕРБ да "спечелят" града за партията си и резултата е видим-- разруха и мърсотия до шия!!!!!Да им и честито!!!!!
12
Тиквата е най-големия КРАДЕЦ и НЕКАДЪРНИК в историята на България
13
ДА ОТТЕГЛАТ ДОВЕРИЕТО ОТ НЕФЕЛИ И КОРУМПИРАНИ МИНИСТРИ КАТО АНГЕЛКОВА, КАРАНИКОЛОВ, НЕНО ДИМОВ, ПОРОЖАНОВ...?
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
А кмета на община Марица-Д.Ив."Галъбаря",златната кокошка на Мария Купон кога.
16
Честни хора, които не влизат в схеми, не могат да работят в ГЕРБ. Трябва да са тарикатчета и селски хитреци като Делянчо.
17
Всички ГЕРБерастки кметове са еднакви - крадци и измамници, назначават най-некадърните на важни постове и след неминуемия ПРОВАЛ кой им е виновен........разбира се, че Орешарски!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!
18
КАЗАНЛЪШКАТА КМЕТИЦА Е СЪЩАТА. БАРИЕРА ПРЕД ОБЩИНАТА И НЕ ПУСКАТ ГРАЖДАНИ. ПОЛИЦИЯ ПАЗИ ВХОДА. ЗАЩО?
19
В Казанлък е същото. Прошнурованата кметица назначава само некадърници.... Провали училищата и детските градини. Уволни много читави директорки. Замени ги с дебели герберасти... Но идва скоро Видовден!!!
20
Кметът ни си е на мястото,но Малкия Мавър/Делян Добрев/ съсипа града ни.То не са длавери,кражби,шуробаджанащина на не е чудо.Иска да краде само той,а кметът му пречи.
21
Може ли да си кмет и председател общински на ГЕРБ! Такава е еб..та кметица на Казанлък! Живеем във феодална държава. Нямате срам от нищо...
22
от герберастите. Ще се изядат един друг кой да краде повече. В тях кражбата и лъжата са заложени генетически. Най-голямата утайка от бившото БКП сега е в ОПГ ГРОБ.
23
цветанов подаи си оставката всеки ден излизат скандали с герб
24
ГеЙбераст който да не краде! Аз поне такъв не познавам. Ще се окаже, че Цвъко ухото от помощното училище във Вършец е най-безобидният тях. Спретнал е завалията само 6 апартамента и то с решаващата помощ на тъщата с нейната пенсия...
25
НАЛИ В ТОЗИ ГРАД Ц КАРАЯНЧЕВА КОЛЯ И БЕСИ. ЗАЩО СЕГА КМЕТА ВИНОВЕН. ТА ТО Е ТАКА НАВСЯКЪДЕ КМЕТ БУШОН СЕ КАЗВА. А КАТО ИМА ДАЛАВЕРА ВСИЧКИ КРАДЪТ А КАТО НЯМА КМЕТА ВИНОВЕН
26
Тиквата,назначи бивши кадри на БКП в цялата държава!
27
Димитровградският кмет е по-зле и от Хасковския. Излъга народа като депутат с купената си диплома. След това никой не му потърси съдебна отговорност. Ако беше човек с морал, трябваше да си подаде оставката. Нашите деца учат и харчим пари за образование, а този по бързата процедура влезна с лъжа в политиката. Човек е на Цв. Цветанов. Сега в момента се харчат безобразно над 5 млн. лева за безмислено обновяване на централната алея.
28
This message is posted here using XRumer + XEvil 3.0 XEvil 3.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection. Captcha Recognition Google, Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com and over 8.4 million other types! You read this - it means it works! ;) Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

- Кажи скъпа, не съм ли като животно в леглото?
- Да скъпи, като ленивец...

няма нови новини
Днес: 120
hot
най-четени новини в момента
сега
2307
четат ПИК
сега
четат тази новина
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Борисов с важна новина за ужилените от "Олимпик" (ВИДЕО)
x
САМО В ПИК! Топастроложката Алена с пълен хороскоп за днес
x