ЕКСКЛУЗИВНО! Горещ слух взриви социалните мрежи - Хилари Клинтън имала двойник?!

СВЕТЪТ ДНЕС

ЕКСКЛУЗИВНО! Горещ слух взриви социалните мрежи - Хилари Клинтън имала двойник?!

8574
на 12.09.2016
ЕКСКЛУЗИВНО! Горещ слух взриви социалните мрежи - Хилари Клинтън имала двойник?!
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Потребители на социалните мрежи смятат, че кандидатът за президент на САЩ Хилари Клинтън има двойник, пише "Комсомолская правда", като се позовава на щатски медии.

препоръчано

Обсъждането на такава възможност започна, след като Хилари припадна по време на траурна церемония в памет на жертвите на атентатите от 11 септември.

Нейни сътрудници я понесоха буквално на ръце до колата. След два часа обаче тя се усмихваше, отговаряше на въпросите и вече изглеждаше здрава и весела.

Потребителите на социалните мрежи сравняват снимките на "двете" Клинтън и намират маса различия - в овала на лицето, в очите и дори във формата на ушите.

Те смятат, че се е наложило да се прибегне до двойник, тъй като Клинтън е сериозно болна и дори умира.

По-рано бе съобщено, че заради болест Хилари Клинтън няма да може да пътува в Калифорния. Лекарите заявиха, че има пневмония. Според слухове обаче тя имала съдова деменция. 

Превод: ПИК

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК: Доведоха Ибрямов с белезници в съда! Гледат мярката му при закрити врата заради секретна информация (ВИДЕО/СНИМКИ) ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК: Доведоха Ибрямов с белезници в съда! Гледат мярката му при закрити врата заради секретна информация (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК