Вход
София
Времето в София 15 o C

ЕКСКЛУЗИВНО И САМО В ПИК! Истината за генерал Николай Петров от първо лице! Димитър Ангелов - Дучето с разтърсваща изповед

ЕКСКЛУЗИВНО И САМО В ПИК! Истината за генерал Николай Петров от първо лице! Димитър Ангелов - Дучето с разтърсваща изповед

на 30.10.2017
330316
55
ЕКСКЛУЗИВНО И САМО В ПИК! Истината за генерал Николай Петров от първо лице! Димитър Ангелов - Дучето с разтърсваща изповед
30.10.2017
55
330316

Бившият председател на фенклуба на ЦСКА - Димитър Ангелов, в ексклузивно интервю за ПИК, каза изключително силни думи за генерал Николай Петров. Генерал Петров днес подаде оставка като здравен министър. Ето какво сподели Димитър Ангелов - Дучето пред медията ни, по повод създадената ситуация.

- "Изключително долно деяние", започна г-н Ангелов, относно скандала с генерал Николай Петров.

- До нас достигна информация, че сте се лекували при генерал Петров, може ли да споделите за читателите, за обществеността какъв специалист е проф. д-р Николай Петров?

- През 2007 година, аз претърпях ПТП, на излизане от София. Пътувахме 1600 човека за баскетболен мач от Финална четворка на Балканска лига, по баскетбол. За Правец, 15 автобуса, аз бях в последна кола. Така се случи, че светофарът на Цариградско шосе не работеше, показваше само зелено, около 4-5 часа. Подадени са около 40-50 сигнала, никой не направи нищо по въпроса. Автомобилът, в който пътувахме беше "Голф" 2, стар, ние пътувахме напред, отстрани излезе един ТИР, но тирът не беше виновен, защото и за него беше зелено. Тирът мина през голфа, седящият зад мен остана на шосето, левият от мен - той също, аз бях в безсъзнание, прободен на няколко места бял дроб, око ляво настрани, една тежка, 3-4 средни телесни повреди. Слава Богу, линейката дойде навреме.

И още по-слава Богу, бях закаран във ВМА. Не съм му звънял по телефона, защото бях в безсъзнание, а и тогава го нямах. Просто попаднах в реанимация и наистина - до ден днешен съм благодарен на Бог. И до ден днешен съм благодарен на специалиста Николай Петров, за това, че все още съм жив и мога да съм полезен на моето семейство, на внука си и така. За мен е изключително стойностен специалист.

- Драматичните събития, които споделяте, а и за качествата на генерал Петров, са разтърсващи и в личен план, но и в обществен. Обвиняват го в нещо, което прокуратурата е проверила и няма нарушение на закона?

- Това, в което живеем не е общество. Това е змиярник. Алчни и неблагодарни са отгоре. Такива като Николай Петров и нормалните хора, не им се чува гласът. Аз не знам кой в какво го обвинява, но нека този, който го обвинява да излезе с лицето си и да го видим колко е морален. Нека този, който е безгрешен хвърли първия камък, както е казал Иисус навремето. Дайте да видим кой е този - моралният, който цапа генерал Николай Петров. Дайте да видим тези моралните, цапащите, кои са, какво са, защо са. И нека да разберат всички утре*ки, че докато я карат така, няма да остане кой да ги лекува и техните деца.

- Чувствате се афектиран и засегнат и вие ли?

- Как няма да се чувствам. Аз съм го изпитал на гърба си. Защото няма човек, който да е направил добро и да не е бил полят с помия от тези, на които е помогнал. Защото човекът е изключително читав доктор. Изключително читав и човек.

Защото аз съм лежал долу при него, нито съм го знаел, нито съм го познавал, нито съм знаел, когато са ме карали, къде ще ме закарат. Но този човек ме събра и ме оправи. Хора като Николай Петров - няма много. Лекари почти няма, а министри?

Не искам да давам оценка на кабинета. Знам че този човек си разбира от работата. Мен ме боли за държавата, боли ме за младите, гледам с какво се занимават. Гледам как се бият доктори, гледам как се възпитават наркомани, а не човеци. Мога да кажа само едно, че както здравеопазването се съсипва, така и образованието се съсипва. Това, което става с докторите, това става и с учителите.

Нека да оставят хора, които знаят и могат, и искат да се справят. За всеки има нещо в тази държава, което е гнило, но не е този начинът - да цапаш кадърния и полезния.

Унищожавайки хора като Николай Петров, разхищаваш капитала на това, което е останало все още от нацията. Това е моето мнение. И стига политика, нека да има работа. Хора като Николай Петров могат да правят медицина и да възпитават доктори. Изключително строг и отговорен човек.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(55)
1
БТВ са мръсни копелдаци.КОЙ плаща?
2
Борбата м/у измислените генерали взе главата на Истински Генерал!Тъпа помиярска държава!
3
Никой не оспорва качествата му на лекар,а МОРАЛА му.Доктор Менгеле например е бил доста добър специалист,но?
4
Крадлив български "генерал"
5
фирмата на зетя била фантом БЕЗ буслстрат
6
Човек за едното име живее и никога не е късно да се изкуши, и стане за резил!
7
Дучето май не прави разлика между професионалиста и афериста.Едното няма нищо общо с другото.За д-р Петров като професионалист са чувал само хубаво и много хубаво.Ако нашата прокуратура беше италианска,щяхме да чуем и истината за другата му страна.
8
единствения, който днес плюеше герб и ликуваше беше обременения психически малък човек атанас атанасов. Те плюеха техния Москов като остана в правителството и продължи политиката си, та тоя ли няма да посечат. Те тогава влязоха в коалицията за да я проядат отвътре. Тази дребна свита е проклятието на България. Комунисти всички източни държави имаха, но с десните се провалихме за да осъществим прехода и да се откъснем от миналото
9
Това е истината! Да 2007г е бил обикновен реаниматор лекар,да добър,но власта и парите се услаждат! Става шеф на ВМА след приятеля му крадец Стоян Тонев той 16 милиона завлече с Кадурина от ВМА факт! Факт Николай Петров дава 2 милиона почти на фирма фантом без Булстат,а булстата е като ЕГН за хората при фирмите! И фирмата на зет му това ли му е морала как може да го защитаватв???
10
Пик плащат на хора за да говоря колко е морален но всъщност крадец на 2 милиона Каракачана Ердоган Симеонов Петров с проституиращата дъщеря крадец на 2 милиона вола и той в затвора 7 те апартамента и цацара прокурора в затвора
11
шеф на болница си и години на ред плащаш за определени консумативи 200 лв. Проверяваш производителя и виждаш,че неговата цена е 100 лв. Раказваш на твой познат за голямата им надценка клоняща с престъпление, той прави фирма и участва на търга на 120 лв. Питам ви, има ли далавера, и кой е ощетения от такава ситуация.
12
Добър лекар,никой не отрича това,със силно чувство за дълг към семейството.При такъв грижовен баща майка не ти трябва
13
Стига лакеи. Добрият професионалист не е оправдание за кражба на народни пари. За такива Левски е казвал: смърт и само смърт.
14
Българите вече свикнаха само да плюват. Браво на Дучето за достойните думи
15
Тази Медия има задачата да БЪРШЕ и МАЖЕ след ОС.РАНОТО от ОПГ ГЕРБ
16
Ганьоооо, България никога няма да се оправи с това мислене
17
Започна разпада на на най -крадливата олигархично-мафиотска шайка.
18
Дано 3 тия мандат на олиогфрена вол да е последен
19
Стига ревахте за този крадец!
20
Сичкото гейбераст се е юрнало да защитава едно вопиещо нарушение на закона. И тия идиоти ще ми борят престъпност и корупция. Вън патрЕотарите, ченгетата и мутрите от българския политически живот!!!
21
ОТ 114 МИЛИОНА ДЪЛГОВЕ НА ВМА ПРОФЕСОРА ИЗЧИСТИЛ 100 МИЛИОНА, ОСТАНАЛИ 14? ТОЙ ЛИ Е КРАДЕЦА ИЛИ ПРЕДИШНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ ? ДАЛ Е ПОРЪЧКАТА НА ЗЕТ СИ И ПЕЧАЛБАТА МУ НАДАЛИ Е ПОВЕЧЕ ОТ 100 000 ЛВ. ТОВА ЛИ Е КРАЖБАТА? ТРЯБВАЛО Е ДА ДАДЕ ПОРЪЧКАТА НА ФИРМА БЛИЗКА ДО БСП?
22
Хайде , честито нова българска дума - буслстрат???????Като не знаеш и като не разбираш от някоя материя защо се захващаш та ставаш за резил! Най-вероятно искаш да кажеш - БУЛСТАТ????
23
100 % СЕ УБЕЖДАВАМ , ЧЕ НАЙ ГОЛЯМОТО ЗЛО В СТРАНАТА НИ СА ЖУРНАЛИСТИТЕ НА БТВ . ТЕ СА ТЕЗИ КОИТО ЗАЕДНО С НОВА ИСКАТ В БЪЛГАРИЯ ДА ЦАРИ ДЕЗОРГАНИЗАЦИЯ И УПАДЪК. ВЧЕРА ВИДЯХ В ЗАЛАТА НА КОНГРЕСА НА БСП ВАЛЕРИЯ ВЕЛЕВА ЖУРНАЛИСТКАТА КОЯТО ВЪВ В-К ТРУД НА ПЪРВА СТРАНИЦА БЕШЕ ПОМЕСТИЛА ЗАГЛАВИЕ : Б Ъ Л Г А Р И Я У Б И Д Е Т Е ТОВА СА ЖУРНАЛИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ.
24
Този почетен генерал попаднал в орбитата на ГЕРБ се превърна в крупен крадец
25
Това нашето нещо наречено прокуратура, никога няма да обвини някой от върховете за някакви си милион и нещо към фирмата на зетя. Мо е и комисинната да е на човека.
26
Да даде на зет си поръчки за 1 600 000 лв. може да го направи само един доблестен човек.
27
Вижда се комунягите колко много плащат на тролчетата да оплюват всеки,който засегне финансовите им интереси!
28
АВЕ НЕБЕСНИ ....КУГА СЕ ПУДАВА ОСТАФКА ....НЕ !....СЕ !....КОМЕНТИРА !....ШО НЕ Е ВАША РАБУТА !....НЕ СТЕ ЗАПУЗНАТИ С ОСТАФКИТЕ ....ШО НЕ ПУЗНАВАТЕ ДЕМУКРАЦИЯТА !.....А ......Д Е М О К Р А Ц И Я Т А !.....НЕ Е ЗА СЕКИ.....СТАЛИНИЗ !.....И НЕ РЕВЕТЕ ЗА ТОЯ ЖЕНЕРАЛ ДОКТУР ШО НЕ Е ЕДИНСТВЕН !.....И НЕ ГУ ПРАИТЕ ГЕРОИ !.....ШО НЕ Е !....А ЗА НЕГУВАТА ШУРОБАЖАНАШИНА СИГУРНО НЕ ЗНАИТЕ И НЕ ИСКАТЕ А ГУВОРИТЕ !.....АИДИ КООЛКУ ПОВИЧЕ ОСТАФКИ ПО ДУБРЕ !.....НАУЧЕТЕ СЕ ДА РААЗБИРАТЕ Д Е М О К Р А Ц И Я Т А !.....ТЯ НЕ Е ЗА БЕДНА ДААРЖАВА КОЯ Е КЕНЕФ И МАНДРА ЕНОВРЕМЕНО !.....ТА ТОЯ ЖЕНЕРАЛ НИКИ А СИ ОДИ !....БИЛО БОЛЕЗНЕНО !.....МА ОСТАФКАТА НЕ БОЛИ БЕ ПЛЕМЕ !.....
29
стана така: който не краде е глупак! ...е, гепиш и бегаш и не си глупак, а матРЕала си блее...
30
Браво Нанев! Браво БТВ!
31
... ми то си звучи, като антиреклама. Ексминистърът доктор Николай Петров няма нужда от Дучето, защото и дълбокопровинционални доктори са "събирали" успешно разни хора след трагични злополуки. Дуче, пречиш в желанието си да помогнеш на някой, който така или иначе ти е спасил живота. И наистина бъркаш битието на доктор с бизнеси разни. То не едно нещо не ти е ясно в главата на тебе. Иначе, не си лош човек. Даже напротив.
32
Лидерите на БСП Корнелия Нинова, председател и Кирил Добрев, зам. председател са и две от знаковите лица на прехода. Между двамата червени политици протича и една забравена синя нишка, от славните години на ОДС, когато се „водеше“ уж битка с комунизма, пише Фактор.бг. Тогава току що завършилата студентка, без опит и практика получава невероятния шанс да бъде шеф на външнотърговско дружество, член на бордове на държавни фирми, да приватизира и осребри протичащата демокрация. Кирил Добрев пък развива финансов бизнес, арестуван е заради пренасяне на валута, има съмнения за пране на пари, но делото е смачкано и потъва в прокуратурата, след предполагаема намеса от най-високо ниво в държавата(поне така шушукаха в партийните централи). От строители на паралелната държава, днес и двамата са фронтмени на борбата с нея. Ето какво са запечатали полицейските архиви за годините когато политикът Добрев е бизнесмен. На 17 май 2000 г. около 21,20 ч. на ГКПП „Калотина” са задържани сръбският гражданин Бранислав Жечевич, който е внесъл голямо количество валута в Република България - 215 хил. германски марки и 43 хил. 159 долара, и двама български граждани, които са получили сумата - Кирил Добрев и Илиян Насков. Причината за задържането им е следната. Същия ден, около 14,00 ч. в страната е влязъл с лек автомобил „Фолксваген – Пасат“ с № РУ-170-60 сръбският гражданин Бранислав Жечевич, роден на 27 декември 1967 г., който е декларирал пред митническите власти цитираната вече сума /декларацията виждате в галерия/. След около 30 минути лицето се е явило за излизане, като е представило митническа декларация, че изнася 600 германски марки. Това обстоятелство е направило впечатление на митническите служители, които са задържали чуждия гражданин. По време на краткия си престой в страната Жечевич е разговарял с лица, пътуващи с лек автомобил „Мерцедес“ с № С 55-66 РД. По разпореждане на главния дежурен на СДВР на КПП „Милево ханче“ около 16,20 ч. е спрян горецитираният „Мерцедес“. След снемане на установъчните данни на пътуващите в колата лица е установено, че това са Илиян Йорданов Насков с ЕГН ...., шофирал лекия автомобил, и Кирил Николаев Добрев с ЕГН ..... „Мерцедес“-ът е бил собственост на Георги Александров Георгиев от град София. От лицата са иззети ключове за автомобила, 2 бр. мобилни телефона и GSM и един брой пистолет „Зиг Зауер“ с пълнител, законно притежаван от Насков. Николай Добрев и Илиан Насков са върнати на ГКПП „Калотина“ за изясняване на случая, където са им снети писмени обяснения, след което са освободени. Върнати са им оръжието и мобилните телефони. С разпореждане от 19 май 2000 г. на Районната прокуратура - Сливница, на МВР е възложена проверка по прокурорска преписка с регистрационен № 542 от 2000 г. с оглед събиране на достатъчно данни за извършения от Кирил Добрев, Илиян Насков и Бранислав Жечевич престъпление по чл. 251, ал. 2 и чл. 252 от Наказателния кодекс. Бившият главен секретар на МВР генерал-майор Божидар Попов възлага проверката на ДНСС. От събраните данни е установено следното: На 20 април 2000 г. сръбският гражданин Бранислав Жечевич, живущ в град Сремска Митровица, е влязъл на територията на Република България през ГКПП - Калотина. Според разпечатките от регистрационния дневник на финансова къща „Фактор И.Н.“ АД в същия ден Жечевич е обменил 50 000 долара, равни на 103 600 лв. по курса за деня във финансова къща „Фактор И.Н.“ АД - София, която сделка е отразена от финансовата къща с бордеро № 104. На същата дата е закупил 104 129 германски марки на стойност 103 599,40 лв. от същата финансова къща, която сделка е регистрирана с бордеро № 105. Според обясненията на Жечевич тези суми са внасяни по сметка на фирмата на Илиян Насков в изпълнение на сделка. На 4 май 2000 г. Жечевич отново е влязъл на българска територия. В митническата декларация е обявил пренасянето на сумата 42 000 долара и 290 000 германски марки. В същия ден е напуснал страната през ГКПП - Калотина. Според неговите обяснения и тази сума е внесъл във финансова къща „Фактор И.Н.“ АД - София, която от своя страна е отразила това действие отново като обмен на валута, продадена от Жечевич с дата 5 май 2000 г. Бордерото е с № 56 за сумата 45 434 долара равни на 99 500 лв. Същото лице е закупило в този ден 100 000 германски марки за сумата от 99 500 лв. от финансовата къща, отразено в бордеро № 248. От тези данни е видно, че към тази дата Жечевич не се е намирал на територията на Република България. Отразените обменни сделки от финансовата къща „Фактор И.Н.“ АД са с невярна дата на регистрацията - ден по-късно от действителния момент на сключване на сделките, което съставлява нарушение на указанията за регистриране и отчитане на сделките с чуждестранна валута на БНБ и Наредба № 26 за сделките на финансовите къщи с чуждестранна валута. Направено е невярно отразяване на несъществуваща сделка между лицето и финансовата къща. Според обясненията на Жечевич парите, които е обменял, са собственост на фирма „Панония“ от град Сремска Митровица с директор Драган Касич. Основание за пренасянето им през границата на Република България и предаването им на финансова къща „Фактор И.Н“ е сделка за доставка на дизелово гориво. Жечевич само е пренасял парите срещу комисионна от 700 германски марки. Повече данни в подкрепа на тези негови твърдения не са събрани. От друга страна, изпълнителният директор на финансовата къща Илиян Насков и председателят на Съвета на директорите Кирил Добрев твърдят първоначално, че тези суми са пренасяни през граница, за да бъдат инкасирани от трезор в София. В обясненията си от 16 юни 2000 г., тоест месец по-късно, вече и двамата твърдят, че целта на пренасянето на валутата е била обмяна в същата финансова къща. Противоречие съществува и по отношение на всички обяснения, дадени от Добрев, Насков и Жечевич относно това къде се намира горепосочената валута. Какви изводи може да направим от информацията дотук: Първо, не може да се установи дали се касае за обмен на валута или плащания по сделки. Обясненията от Добрев и Насков, дадени първоначално и месец по-късно, са противоречиви. Те противоречат и на тези, дадени от Жечевич. Независимо от вида на сделката и целта на пренасянето на валутата през граница, не са събрани данни, които да установят къде се намира валутата, предмет на престъплението. Ако целта на внасянето е нейният обмен, то същата би следвало да бъде изнесена от Жечевич по законно установения ред. Второ, регистрираната от финансова къща „Фактор И.Н.“ обменна сделка с дата 5 май 2000 г. е невъзможна предвид на това, че датата, която е отбелязана в регистрационния дневник, не съвпада с датата, на която страната по нея - Жечевич, е влязъл и напуснал територията на Република България. Това съставлява нарушение на указанията за регистриране и отчитане на сделки в чуждестранна валута на БНБ, като в случая стойността на предмета на престъплението е в големи размер. Материалите по случая са изпратени в прокуратурата. Какво се е случило след това ли? Нищо не се е случило. Кирил Добрев направи политическа кариера и днес дори е зам.-председател на БСП. Бори се с паралелната държава – ти да видиш.
33
Няма ли и Тити Папазов да се включи да пореве и той за поредната оставка на министър от Дрийм тийма -новото наименование на обрачите от фирми и краденето на пари Герб го наричат Дрийм-тийм!!!!!
34
Всички коментари са излишни. Има само един въпрос: Дал ли е поръчка за 1 600 000 лв. на приятеля на дъщеря си или не. Ако е дал, да го поема прокуратурата за конфликт на интереси и всички негови защитници да замълчат. Това, че си голям професионалист не ти гарантира безнаказаност за престъпления.
35
Прокуратурата няма с пръст да го докосне, тя се занимава само с кокошкарски истории.
36
Сега от крадец,ще го изкарат светец и всичко ще се замете под "килима".
37
do 22 по добре виж крадеца доктор,стават грешки ама то нали трябва да подкрепи КРАДЕЦА
38
СТОЛЕТНИЦАТА ПРЕЗ 1945 ГОД. У Б И ЦВЕТА НА НАРОДА БЪЛГАРСКИ. --- СТОЛЕТНИЦАТА ПРЕЗ 2017 НАЧЕЛО С ВТОРИ ЖИВКОВ - КОРНЕЛИЯ НИНОВА ЗАПОЧНА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЦВЕТА НА НАЦИЯТА ЧРЕЗ КОМПРОМАТИ И ЛЪЖИ.
39
Дучето е в ролята си на национален и световен титан на мисълта ли? Докъде стигнахме, в пропагандата да се включват всякакви пенкелери, дето разбират от всичко, от тактиката на бистришките тигри до квантовата механика. Смешници.
40
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
41
Кое е над всичко? ЗАКОН или МОРАЛ? Ако, както излиза според от червеногъзите писачи по-горе, МОРАЛЪТ е над ЗАКОНА, за какво са ни закони? Ама те го доказват, тези все "морални" титани на честността - Сланинова, Р.Овч. Гергов, Добревчето с куфарите $$$$$$$$$$ на митницата... МОРАЛЪТ е една абстрактна категория и не може да се разчита на него. Затова още от Хамурапи, през древния Рим, та и до днес, ЗАКОНЪТ и този, който е юбер аллес! Ако е имало конкурс и спечелилият поръчката няма юридически брачна връзка с дъщерята на ген. Петров - прокуратурата правилно смята, че ревящите като вдовици за член (но не на БСП!) могат спокойно да правят вятър. Той вятърът духа, нали?
42
Зная , че веднага ще бъда оплют от червените тролчета , но всеки говори това което му дойде в главата , и спрямо политическите си убеждения . Първо искам да ви кажа , че не ПОЗНАВАТЕ материята и затова плюете ей така на хаос . Сега ще ви кажа защо д-р Петров ще бъде оправдан . Първо . За да се дадат тези пари на фирмата на зет му се минава грубо казано през пет комисии , в които участват лекари ,икономисти , ЮРИСТИ . Всяка от комисиите се състои от 9 - до 15 човека, и всяко заседание на комисиите се ПРОТОКОЛИРА . Директорът на ВМА д-р Петров няма право да участва в заседанието на комисиите , нито да председателства тяхните заседания . И така за да се стигне тези пари да стигнат до фирмата на зет му , решението се взема от пет комисии - минимум кворум да е имало на заседанието на комисиите -това са 45 човека сложили подписите си . А що се отнася че зет му нямал БУЛСТАТ - по закон за гражданско сдружение - булстат не се изисква . Тук възниква и друг въпрос - защо другите фирми участвали в търга не са ОБЖАЛВАЛИ - трябва да питате тях. След като всичко е решено от комисиите ,че всичко е наред - документите се дават на директора на ВМА за подпис . Това е неговото участие в казуса - ПОСЛЕДНИЯ ПОДПИС . Единствената вина на Д-р Петров е ,че е позволил на зет си да участва в този търг . Това е положението - който разбрал -разбрал , който не е разбрал , може да започне плюенето по написаното от мен . Умните хора ще ме разберат. Приятно плюене
43
Когато фактите говорят и тиквопоклонниците мълчат! Така ,че мълчете крадливи гниди
44
щом ДУЧЕТО го защитава @@@@@@ тоя КРАДЛЮ ......... що е ГЕНЕРАЛ Е КРАДЕЦ
45
Значи на единия му е професия да прави добрини, а на другия, професия да прави злини - това са професии, всеки сам се е задължил ине взимал пари за това!!!:) Проблемът идва, когато този, който е правил злини и е получил добро, започне да брани този, който е правил добрини, защото е направил злина - и двамата имат интерес да си симпатизират, само, че тази симпатия най-вече вреди на този, който е правил основно добрини!!!:) Причините може да търсим във факта, че България е страна на добрите, които не толерират злини, но може би Аз съм в грешка и поради това има голямо значение за Гражданските пристрастия, мнението на Дучето(бранител на Ст.атуквото)?!:)
46
Имам един въпрос. Защо това обединение от фирми не е кандидатствало за поръчки в други болници и съответно е спечелило само тези. Дали най-ниска цена. Още ли има наивници, които да смятат ,че обществените поръчки не са нагласени.
47
Голяма мъка тресе редовно битите и е--ни от ГЕРБ, и при всяка възможност хапят и плюят ли плюят отрова като плюещи кобри! За отровни зъби използват разни продажни журналя, служещи с възторг на чужди интереси. Но това е положението - Сик транзит глориа БСП! Ни г-жа Лъжа, ни младочето Крумчо, ни хилядите знайни и незнайни червени милионери ще върнат старата ѝ слава, за щастие!
48
ИМА ФАКТИ, в доклада на одита пише нарушевията: подарил е 1.6 млн . На зет си, не един, а два договора на фирма без Булстат? КАК СТАВА ТОВА, НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ! може да е строхотен доктор, но няма морал, корумпиран тип! НА ПРОКУРОРА!
49
КРАДЕЦ!
50
Дуче, а сега бягай при Киро Гела да му врътнеш една свирка.
51
Някои хора още не са разбрали, че за консорциум от фирми Булстат НЯМА. Отделните фирми обаче ИМАТ. Баси простотията цари на територията. И бъдете здрави!
52
Е посочил5(пет)закононарушения,само че удобните следовател и послушник прокурор, не са ги взели под внимание. Така, че тяхното уволнение е задължително!
53
ЩЕ ТЕ ПРИЗНАЯ ЧИЧУ АКО ИСКАРАШ КЕРЛИВИ РИЗИ НА ТИКВОЦИЙ ,ДУЛОВСКАЙ ПИЧКА КАУНЕСТВОЙ ГЛАВА И МИЛИПНЕРА КРАСИТО ВЕЛЧЕВ С МУСЪАЧИТО РЪЧНИГО МАЛКО ЗА ГЕРГОВ, НАСКО МЕРДЖАНОВ МАЗЕН ЕЛХОВСКА СГЛОПКА И НАКРАЯ ЗА ДАЛАВЕРИЙ ЧЕРКЕСКИ ИМА И ДРУГИ
54
Сега вече като не е министър , Петров ще може да работи на спокойствие и да спасява още хора. Отърва се човека.Бойко му прие оставката , а уж нямало за какво !!! Всеки , който се е докосвал до ББ е бил използван , смачкван , употребяван и захвърлен. Нищо ново , просто поредната носна кърпа на премиера.
55
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували при парламентарни избори днес?
архив

Пациент се оплаква на психиатъра си:
– Докторе, по цяла нощ сънувам някакви странни сънища! Сънувам, че някакви
мишки играят футбол
– Ето ти едни хапчета, ще ти помогнат.
– А може ли да започна да ги пия от утре?
– Защо?
– Довечера им е финала.

няма нови новини
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
сега
2459
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: След екшъна в Сливен, вътрешният министър категоричен: Няма да позволя нападение над полицай
x
Четири неща, които да избягвате на празен стомах
x