ЕКСКЛУЗИВНО: Легендарен шведски футболист със страхотни пожелания към България и специални поздрави за...

Световен футбол

ЕКСКЛУЗИВНО: Легендарен шведски футболист със страхотни пожелания към България и специални поздрави за...

13323
на 01.12.2019
ЕКСКЛУЗИВНО: Легендарен шведски футболист със страхотни пожелания към България и специални поздрави за...
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Ханс-Юрген Стефан Шварц е една от големите шведски футболни легенди. Шварц е носител на бронзов медал от Световното първенство - САЩ 1994. Стефан Шварц е бивш играч на един от най-харесваните в световен мащаб клубове - Арсенал. Както е известно, "артилеристите" имат много фенове и в България.  Шварц се обръща към тях, а и към обществото ни като цяло:

"Искам да поздравя всички привърженици на Арсенал живеещи в България с честита 15-годишнина като фен-клуб. Също така искам да пожелая на всички българи да се насладят на Весела Коледа и на прекрасна 2020-а. Ще използвам възможността и да поздравя моите футболни братя от националния тим на България от Мондиал САЩ'94, страхотни състезатели, желая ви всичко най-добро. Обичам България", отправя хубави думи Стефан Шварц.

Родният известен футболен фен Кирил Евтимов има привилегията да се види и да разговаря с Шварц при визита във Великобритания. Именно пред Евтимов легендарният футболист отправя въпросните страхотни пожелания.

*На изображението по-горе са Кирил Евтимов и Стефан Шварц.

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 122
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК