Ексклузивно! Нова любовна история в "Х фактор", влюбени ли са Кристина и Траян?

ЧАС ПИК

Ексклузивно! Нова любовна история в "Х фактор", влюбени ли са Кристина и Траян?

25320
на 27.10.2014
Ексклузивно! Нова любовна история в Х фактор, влюбени ли са Кристина и Траян?
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Сензация в "Х фактор" е на път да разбуди духовете в шоуто.

Нова любов се поражда в "Х фактор". При това такава, която е леко шокираща. Най-малката в шоуто Кристина Дончева е изключително близка с лошото момче, но само на визия Траян Костов. Изненадата е голяма, понеже Криси още няма 15 години, ще ги навърши идния месец, докато Траян е на 19 годишна възраст. Все пак разликата им не е толкова голяма, а и трябва да отбележим, че Дончева изглежда дори малко по-голяма за своята възраст и вече на визия не е дете, а дама, коментира kliuki.bg.

препоръчано

Много сайтове определят Кристина за по-голямата версия на чудото Крисия. Бургаската девойка определено носи Х фактор и въпреки възрастта си, е сред големите фаворити за успех в предаването. Траян пък вече втори сезон участва в шоуто, но чак сега стигна до последната му фаза.

Във вторник вечер ще бъде излъчена втората порция от концертите в "Х фактор" 3. Дано пораждащата се любов не попречи на Кристина да покаже най-доброто от себе си.

Припомняме, че миналата година Атанас Колев се впусна във вълнуващо преживяване с Нелина Георгиева. През този сезон може пак да се случи нещо подобно.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК