ЕКСКЛУЗИВНО! Обама и Путин решиха за съдбата на Сирия

Близък изток

ЕКСКЛУЗИВНО! Обама и Путин решиха за съдбата на Сирия

5585
на 09.09.2016
ЕКСКЛУЗИВНО! Обама и Путин решиха за съдбата на Сирия
Автор:   ПИК

Отговорът на Москва се очаква до края на седмицата

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В хода на разговорите между президентите на САЩ и Русия Владимир Путин и Барак Обама по време на срещата на Г 20 в Китай, американската страна е предала на своите руски колеги последни предложения за решаване на сирийския конфликт, пише „Вашингтон поуст”, като цитира високопоставен чиновник от Белия дом.

препоръчано

В предложенията има постигане на пълно примирие на цялата територия на Сирия, в отва число и в обсадения от войските на Башар Асад Алепо, осигуряване на коридори за хуманитарна помощ за населението и прекратяване напълно на полетите на сирийската авиация.

В небето над Сирия трябва да останат само руски и американски самолети, които да нанасят удари срещу „Ислямска държава”. Според информацията, тези предложения са били съгласувани преди няколко седмици, но е имало детайли за уточняване.

Целта на предложенията е да се установи дълъг период на спокойствие в страната. Сега отговорът на Москва би трябвало да станат ясни до края на седмицата.

Превод: ПИК

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Проф. Рачев с голяма новина за времето, която мнозина очакват да чуят (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Проф. Рачев с голяма новина за времето, която мнозина очакват да чуят (ВИДЕО)
ново
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК