Вход
София
Времето в София -7 o C

ЕКСКЛУЗИВНО! Стефан Данаилов с критики към Нинова и руския патриарх

ЕКСКЛУЗИВНО! Стефан Данаилов с критики към Нинова и руския патриарх

на 12.03.2018
106718
23
ЕКСКЛУЗИВНО! Стефан Данаилов с критики към Нинова и руския патриарх
Автор: ПИК
12.03.2018
23
106718

"След 90-та година се навъртяха предателите, които много ме изненадаха. Това се преодоля. Днес разбирам, че съм бил много прав, тъй като не съм се опитвал да им върна предателството", сподели артистът и депутат от левицата пред "България он ер". 

Той обясни, че след смъртта на съпругата си Мери е започнал да се замисля за евентуалните грехове, които може да е допуснал през живота си.

"Толкова ли съм греховен, за да изпитвам такива физически ужаси? Ако имам грях, то той е минимален. Не съм отнел права на човек, нито съм обиждал някого. Безгреховен едва ли има", откровено каза той.  

 

Акцентът в интервюто се прехвърли към политическия аспект на живота на Ламбо. 

"Имам положително отношение към Корнелия Нинова, защото е активен борец, темпераментна, устойчива. Критикувам я за фризурата и емоционалността ѝ. Ние сме силна опозиция, колкото и другарят Цветан Цветанов да ни упреква", посочи Данаилов пред Bulgaria ON AIR.

Според актьора скандалът около президента Румен Радев и руския патриарх Кирил се е разразил, тъй като духовникът е "нагазил малко по-дълбоко във водата", каза още Данаилов.

Сподели:
Напиши коментар »
(23)
1
Да е жив и здрав още дълги години.
2
kuku
3
......СА ЗА ЛАМБО.....ЛАМБОЧКИ ТЬИ СИ МААЛЕНКАЯ АРТИЗКА ПУДКА ЦРЪВЕНА А РУСКИИ ПАТРИАРХ Е НА НАИ ГУУЛЕМА ЦЕРКВА....НАЧИ МАИОРШЕ ПА СИ ГОВЕДО И СИ МНО ФЛИУБЕН У СЕБЕ СИ ГОФНЯРНИК .....ЗАТУВА СА ТУРИ У ПАУЗ ИБАН ПУЛИТИЧЕСКИ СФОДНИК !....КУРНЕЛИОС ШПАИДЕЛБАУМ БИЛА АКТИВЕН БОРЕЦ !.....ХИ !.....ХИ !....ХИ !.....И.....ТОИ АРТИЗТА ИБАН Я КРИТИКУВАЛ ЗА ФРИЗУРА !.....ХИХ !....ХИ ХИ ХИ !....ТА ИБА ФИДЬОТА ЛАМБО.....ШО НЕ СИ СТААНАЛ МИЛЬОЦЬОНЕР СА А СИ ЦЕЦКО ХАРДЕ РОКЕ РОЛЛЕ ПЕВЕЦ ?....А ЛАМБОЧКО ?.....
4
!....КУРНЕЛИОС ШПАИДЕЛБАУМ БИЛА АКТИВЕН БОРЕЦ !.....НА ФЕБЕРЕ !.....ХИ !.....ХИ !....ХИ !.....И.....ТОИ АРТИЗТА НЕ ОДИ ГЛАДЕН !....СМУЧКА НА КУРНЕЛЕИ ПАТРИАРШАТА ПУЗИТАН КЛИТУР И !.....ШЕИМ ОН ИУУ ЛАМБОЧКО !.....ЛАМБЕ ДОРОГОИ ТЬИ СИ ПУДКА !.....КОИ ТЕ НАПРАИ АРТИЗ Е ГУУЛЕМ ФОКУЗНИК....ШАРЛАТАН !....НА СЕКИ КИЛОМЕТАР БЕШИ ЧИКИЯ А НЕ КИНО БЕ ИДЬОТ !....И ТАЯ МУХЛЯЗ ШЕИ МИ КУМЕНТИРА РУСКИЯ ПАТРИАРХ ?....МА Я ОДИ СА ПУЦНИ БЕ !....
5
Крим – наш, ЧЕЗ – наш, Поморие – наш, Нефтохим – наш, Камчия – наш, Бойко – наш, Волен – наш, Каракачанов – наш, Корнелия – наш, Делян Пеевски – наш, Цацаров – наш, Първанов – наш, Жаблянски – наш, Волгин – наш, проф. Иво Христов – наш, Румен Радев – наш, България - „България ще я купим цялата, половината от крайбрежието вече купихме.“ (Над 400 хил. граждани на Руската федерация имат втори дом в България. Данните съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова по време на посещение в Москва.) Путин: „Днес и в Русия е тържествен ден - Денят на славянската писменост, а писмеността е дошла при нас направо от македонската земя +++ Анатоли Карпов: „В Русия кирилицата е дошла, както ние смятаме, от Византия.“ +++ Александър Дугин, идеолог на путинизма и на евразийството: „И Паисий е наш, защото е православен и е славянин.“ +++ Пьотр Толстой, депутат от партията на Путин „Единна Русия“, зам.-председател на руската Дума: „България ще я купим цялата, половината от крайбрежието вече купихме.“ +++ През 1885 г. Аксаков пише в във в-к „Русь”: „Всяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от русите!”
6
Преди да хукнат по курсове по правилно коленичене и качествено челобитие, нашите държавници е добре да си дадат сметка и за начина, по който руската управляваща каста води своята външна политика. А няма да им се получи, защото българите, за разлика от руснаците, никога не са били роби. Докато дедите на руския патриарх са били купувани и продавани като говеда, дедите на нашите държавници са имали имоти, училища, читалища и са пътували по Европа. Тъй като вътре в Русия няма равенство между хората, то и нейните управници не си представят, че може да има равенство между държавите. Най-тежко положение спрямо Русия обаче не са големите и силни държави, а онези – като България – които хем са малки и знаят, че не са равни на Русия, хем обаче искат да бъдат с нея „приятели”. Добре, ама приятелството също е възможно само между равни. А в руския манталитет равенство няма. И оттук: руснаците не искат приятелство. Искат онова, което са искали винаги – подчинение. Да се изпълнява тяхната воля. Да се повтарят техните идеологически „опорки”. Всичко това главният руски свещеник съобщи на нашите държавници и държавнички. Съобщението е достатъчно ясно: „Ще ви обичам само тогава, когато вие правите всичко така, както го правим в Русия – падате качествено на колене, говорите онова, което ние искаме да говорите”.
7
Човешката гледна точка е, че другарят Данаилов е прав. До някъде е прав и от някъде не е прав. Разделителната линия минава през политиката.Елементарна истина е, че когато в политическите партии и правителствата започнат да се записват артисти, певци и хора от шоу бизнеса, футболисти или спортисти, тогава политиката се превръща в цирк. На никой народ не е притрябвал клоун или клоуни да го управляват, защото властта е сакрално право на най-умните и най-можещите, а известните чрез театъра или спорта хора не са точно тези, които би трябвало да се овластяват, освен ако на определена група от елита не е нужно да се подиграва над народа си. Другарят Данаилов е интересен субект, натрупал невероятен опит в общуването с народа, симпатичен и добър професионалист в областта в която се е реализирал, но не е политик или държавник. Това ме у грехът и друг грях му е, че е комунист от времето, когато комунизмът бе престъпна власт. Плюс му е, че не е ветропоказател и държи на убежденията си, но експертизата му към момента е слаба, а и е преживял болести, които са увредели части от мозъка му, надявам се не най-добрите части. Достоен човек е бате Серго, за съжаление, такива хора в днешната БСП се броят на пръстите на едната ръка.
8
Савецка, ти от кой бардак изскочи бе -урво герберастска
9
"Ако четеш в. СЕГА прочети това "На Нинова не й липсва енергия. Липсва й категоричен отказ от политиката, водена около "Демокрацията ни отне...".Като социалистка, като човек на идеята те моля помогни й да се оттегли от председателското място. Може да е енергична, но няма МОРАЛ. И други неща няма. Не е за лидер, за свирка на локомотив -може.
10
Така е ,така е ! Прав е майор Деянов ! Курнелия е активен борец (даже - супер активен) - само че , е боец за приватизиране на държавната собственост - т.е. АБПДС (активен борец за приватизиране на държавна собственост). Що го не "официализираме " това достойно звание ?! Както си беше едно време - ставаш АБПФК (активен борец против фашизЪма и капитализЪма) и получаваш съответните привилегии.
11
Аааа ,бате Серго ,не мой така ! Как ще говориш против агент Патриарх ?! Ми той е от руската разведка ! Ще има да се обясняваш на Альоша Вершинин !
12
Преди прическата има други неща за оправяне, най-вече истеричното й поведение, недопустимо за лидер на европейска партия, за какъвто се има. 99 % от външния й вид и изобщо имиджа й са на политкомисарка от по-късните години ни Октомврийската революция. А ти, драги Ламбо, като си ги подхванал, кажи нещо и на Илияна Йотова, какви са тези коленичения и биене на челото , това е супер смешно. И да си оправят дамите тоалетите
13
Харесвам го Ламбовски като артист , но за политик НЕ става ! Когато говори нищо ново не казва, едно и също повтаря , което вече знаем. Не вижда ли ,че Нинова е една амбициозна скандалджийка , излага се с поведението си...все пак сме в 21 век и в ЕС, няма революции и партизани. ...някой трябва да й го каже !!
14
Бат Серго хубав човек си ама си объркал партията.
15
Вие артистите сте страшно прости, понеже сте неграмотни, но особено фукливи, че сте представители на културата. Или зубрите текстове или ви ги суфлират. Едно време имаше една такава професия. Вие самите не се учихте от положителните ролите, които играехте, понеже нямахте дори обща култура. Нахално смешен си като казваш колко много си обичал жена си, а не пропускаше да преспиш само с тая, която не ти се е изпречила насреща. Долнопробен си и затова си комунист. Другарката лелка Корнелка е простовата, селска жена със селската психика да има. Каквото е могла да откопчи за нея си от проведената криворазбрана комунистическа приватизация е откопчила и решила, че става за тази работа и като упорита селянка се е включила с жар и плам в комунистическата дейност. Длъжна е, понеже не на всеки комунист на 29 години дават такива финансови и материални възможности за три живота напред. Правилно или неправилно щом другарите комунисти са й дали значи трябва да служи със всички сили на Партията и да чака да й дадат още повече. А прическата няма нищо общо с нея. Добре си е така, отколкото да се изруси в жълто или в бледо пепеливо като долнопробна уличница.
16
Не знам къде си расъл и пасъл до сега,но....българите сс били 700 год под робство. И сега са. Българинът не може да живее свободен. Той се ражда роб.
17
Те били силна опозиция! По-добре да беше казал ,че са най- жадната за власт опозиция , но без идеи за управление на държавата. А на другарката Корнелия ако само прическата й беше дефекна "с мед да я намажеш"...
18
Нали в османската империя сме имали частна собственост и сме плащали данъци? Е ли тогава сме били роби. А при социализма плащахме данъци от парите, които ни отпускаха, за да съществуваме. И нали в руската империя по време на руско-турската война селяните са били крепостни. А по това време вече и в америка е премахнато робството. Нищо не разбирам. Пълен шаш.
19
Кака Кори изолира БСП и от леви и от десни и скъса с Русия, особенно сега ако изхвърли и бате Серго от БСП. Изхвърли и другаря почетен консул на Русия - тов. Гергов. Ако това и е положителното бате Ламбо - не си за пред хората.
21
ТОЯ ИЗВЕТРЯЛ ДЕДА САМО ПРОЗТОТИИ ДРЪНКА!!!АЙ СИКТИР БЕ ВАМПИР!!!
22
You have made the point. differenza tra viagra levitra e cialis cialis without a doctor prescription probleme avec le cialis buy cialis online
23
Amazing material, Thank you! cialis and altitude sickness buy cialis online how can i make cialis work better cialis prescription
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 4433
архив

Ало, затвора ли е? 
- Да! 
- За много години!

няма нови новини
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
сега
1080
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: ГЕРБ шамароса БСП за вота на недоверие - хванаха Корнелия Нинова в нови лъжи (ОБНОВЕНА)
x
Неангажиращият секс е илюзия, вижте защо
x