Вход
София
Времето в София 25 o C

ЕКСКЛУЗИВНО: Цвета Караянчева с разкрития след конгреса на ГЕРБ - започват ударни проверки по градове за съмнения в корупция

ЕКСКЛУЗИВНО: Цвета Караянчева с разкрития след конгреса на ГЕРБ - започват ударни проверки по градове за съмнения в корупция

на 08.07.2019
56593
27
ЕКСКЛУЗИВНО: Цвета Караянчева с разкрития след конгреса на ГЕРБ - започват ударни проверки по градове за съмнения в корупция
Автор: ПИК
08.07.2019
27
56593

"Член на партията може да бъде всеки, който споделя принципите и идеите на ГЕРБ. Темата приключи вчера, искам да благодаря на премиера Борисов за номинацията и на колегите, защото това е признание за мен. Аз съм не само член на партията, вече съм в Изпълнителната комисия, аз съм и координатор за Кърджали, което е голямо признание за мен", заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева след конгреса на ГЕРБ, който вчера официално освободи Цветан Цветанов от всички ръководни постове в партията.

На въпрос дали новата Етична комисия към ГЕРБ ще разследва подозренията за свързаност на Цветанов и сделката на "Еврохолд" за придобиване на ЧЕЗ, Караянчева заяви, че предстои комисията да се формира и ще разгледа всеки сигнал.

"Идват местните избори, предвид черния пиар който прави опозицията трябва да се прецени всеки един сигнал. Ще се ходи на място. Има сигнали за Сандански и Банско и по един колега ще ходи на място, за да се разгледа сигнала. Понякога може да не са верни, затова трябв на място да се видят нещата", заяви Караянчева пред Нова телевизия.

За предстоящия местен вот, Караянчева заяви, че Изпълнителната комисия е колективен орган, който ще разглежда номинациите на местните структури и няма как от сега да каже, кой ще бъде издигнат. На въпрос дали е възможно Иван Тотев отново бъде издигнат за кмет на Пловдив, шефката на парламента заяви, че номинациите предстоят и не може да коментира неща, които не са се случили. Първата среща на Изпълнителната комисия пък ще бъде идната сряда.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(27)
1
ГЕРБ и БСП са Двете Крила на БКП ! ГЕРБ-ЯШАР-и Около Тодор Живков и БСП-ТКЗС-ари Около Андрей Луканов ! Виж Кой те Управлява! Всички са Деца на ДС и Стари Комунисти, Тоест К-ОПЕЛЕТА ! http://vchas.net/57588/ Задунайския КЕНЕФ 75 години се Управлява от Комунисти и Милиционери, Тоест Терористи и Убийци и от Децата и Внуците на Тези Терористи и Убийци ! Срещу Терористи и Убийци се Действа САМО със Средства на ТЕРОР и УБИЙСТВА.Комунисти,Деца на Комунисти,Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
2
Браво. Ще има още корумпирани гербаджий за ритуално рязане на глави, че както са се оплели в провинцията.
3
Комунист и Милиционер е Животинска ТОР ! Подлежи Семейно не Поединично на Животинска СМЪРТ ! Спас-ението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво ! Член на БКП-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на МВР-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДАНС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
4
Член на ГЕРБ може да бъде всеки, стига да е: неграмотен, да не познава граматиката, да има в речника си най-много 20 - 25 думи, една от които е задължително "действително", да краде без ограничения европейски пари, както и такива от бюджета, с европейски пари да си строи къщи, които да представя като "къщи за гости", да не говори нито чужд език, до облагодетелства всичките си роднини до девето коляно с общински и държавни земи и имоти, да е безпрекословно верен на върховния вожд, да му се подчинява, да му целува ръка, по възможност, докато е на власт да се сдобие с поне 5 - 6 апартамента, да умее да лъже дори и когато лъже, да бе безгръбначен, но най-задължителното условие е да е необразован и много прост! С въпросното интервю председателката на Парламента доказа, че отговаря на всички условия! с "председателката" на Парламента
5
Кой ще остане в герб ако няма килипир
6
Хм, голямото лъскане на образът бойков започна, разчистване на пътя посредством подмяна на кадри – също. Сега очаквам само да започне да грее ежеминутно в дълги, напоителни и нравоучителни интервюта. Чакам отново да започне да ни управлява през телевизора говорящата му глава, с киселата физиономия и сърдитият поглед, под който водещите почти се напикават, наакват и изгубват съзнание и всякакви функции едновременно, включително и онези, заради които ги именуват ВОДЕЩИ. Демек – мълчат като риби и раболепно мигат в услуга на това политическо недоразумение без мисъл. Яко пропаганда, яко заблуда, яко идиотия.
7
Какви съмнения за корупция , ма другарке ? ПЪРВИ по корупция в Европа !
8
стой не думай бе Караянчева, ами тебе за кърджалийско ако проверят, аааа, направо за Сливен, ами вашия депутат от Враца с вредните вещества, дето е съкратен чиновника подал сигнала, пушилка, ами Фъндъкова,Портних, Камбитов, Лилито Пьвлова, а Цветанов за произход на парите , новия анализатор , ехеее ще четеме анализите на Цветанов,Костов с неговия инкубатор, какво ще правята другите анализатори като се почне от Коларова,Христова та чак до Биков, за Г.Х.,А.Т. и Г.К. НИЩО, ТЕ СИ ИМАТ ТЕЛЕВИЗИЯ
9
А как и кога ще започнат “самопроверките” в МС,НС,Столична община и т.н.? Простотии! Тази партия е създадена с цел корупция.
10
Това е точният човек!Дано там,някой да и обясни за ПЕКИН и ВИЕТНАМ!.Доказано е,че сме най бедната и корумпирана страна в Европа през последните 10години,а през това време управляват ГЕРБ!
11
В тази държава оставена на автопилот вместо да се вземат превантивни мерки чакаме ху-у- баво да се осерем и тогава хукваме да вземаме мерки и да променяме закони !!! Така е с катастрофите така е с кучетата така е с язовирите така е с циганията така е с Бърза помощ - изобщо така е с всичко в тая кочина водена от най големия свинар в историята на държавата за когото Йончева каза че след десет години ще се срамуваме да изговаряме името Борисов !!!
12
От утре ви почват по ведомост бе гербаджий корумпирани. А да ви видя аз сега. Хе Хе Хе
13
отговор на коментар
Д-ю погледнете, четете УСТАВА на бсп!!!?
14
А защо не добави,че стига да си бил партизанин и може министър да станеш после ще се разберем какъв.А има и друг начин щом можеш да смяташ може да заемеш место за ''Квадратурчик'' за да може да ИЗЧИСЛЯВАШ на каква площ живее всеки член на Партията или ЗАБРАВИХТЕ тази високо ценена длъжност.А как така УМНИТЕ от БКП-БСП не ЗНАЯТ че корупцията е наследство от Турското робство и се Е появявало зависи от властта и степента на подкупите КОИТО винаги са съществували и не се правете на УМРЯЛИ лисици че ще УМИРИШИТЕ Бузлуджа.......А товарищ Геш Юмрука на БСП да знае ЧЕ държавата е управлява не само ПИЛОТ е ПИЛОТ ГЕНЕРАЛ и автопилота Е за такива които ходят често до външния Нужник и му е необходимо повече време че често се осира не само крачолите на потурите и обувките,та ще почакаме още да напълниш гащите и тогава ще дойдем да видим как си на АРОМАТ които ще излъчваш та мирише чак зад монитора........май си ял зелена тиква от яд.....и се опръскал терена......????
15
отговор на коментар
Преди това бяхме цъфнали и завързали!!? Два фалита на държавата, един след друг, причинени от бсп и една разбойническа приватизация, след това. И след всички тия неща на кое място искаш да сме ПУБЕР???
16
ПО ГОЛЯМЯ КОРУПЦИЯ ОТ ПАРТИЙНАТА -НЯМА ! И ТЯ СЕ НАРИЧА ,,КОРУПЦИОННО СПОНСОРИРАНЕ НА ПАРТИЙТЕ ОТ ,,ДОБРЕ ОБЛЕЧЕНИ БИЗНЕСМЕНИ,, ЧРЕЗ ИЗПОЛЗВАНЕ НА --ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ ,КОИТО СЛЕД ИЗБОРИТЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ НА СПОНСОРИТЕ ОТ УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ ЧРЕЗ ДЪРЖАВНИТЕ МЕХАНИЗМИ.....!....! ! ДНЕСКА ТИ НА МЕНЕ. ,....А УТРЕ КАТО ВЗЕМА ВЛАСТТА .--АЗ НА ТВБЕ ! !.....НАЛИ ....НАЛИ !
17
"Проверки" за корупция. :-) Ало Ваньо.....Ало Банов съм.....Другари, откъде са ви парите за апартаменти?! Казвай другарко стругарке, другарю ПИПОН....казвайте HACPAHИ ГЕЙберасти.
18
Ще започнем от София, Пловдив и Варна.
19
И КАКВО СЛЕДВА СЛЕД ПРОВЕРКАТА НА СВОЙТЕ ПРЕГРЕШИЛИ ОТ НАШИТЕ ПРОВЕРЯВАЩИ. ? ? ......И СЛЕД ПРОВЕРКАТА ------ ХАПВАНЕ И ПИЙВАНЕ..! НАЛИ. !... НАЛИ. ! !
20
в ГЕРБ - депутати, министри,премиер? Кой ще ги разследва? Вони на корупция в държавата, я вижте на морето какво става? Подариха го на мутрите, никой не стъпва.. В тази държава май само управниците ще останат, да видим от кого ще крадат.
21
са две взаимно изключващи се понятия. Типична партия от Северно-корейски тип! Сбирщок от мутри, милиционери, калинки, мошеници и крадци.
22
пуснаха котва бивши корумпирани комунисти с едничката цел - безразборно продължаване кражбите. Или казано по друг начин - утайката на бившото БКП.
23
отговор на коментар
Който дава сигнала за корупция без значение от партията и е истина подкрепа на местните избори ! Това е справедливото решение!
24
Получих $ 21,746 през последните 4 седмици, за да работя онлайн от дома си едва в непълен работен ден. Присъединих се към тази работа преди 2 месеца и в първия ми месец получих $ 12k + лесно, без да имам никакъв работен опит онлайн. Всеки може да получи тази работа днес и да започне да печели реални пари онлайн, като следвате инструкциите на този уебсайт. направете сега....................>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
25
червените катили са се активирали,ми те си оправиха миндилската червена партиика и сега реват на чужд гроб,аи сектир кретенирали малоумници!!!!!!
26
Жалко и смешно банкянско инщожество! хонорарът ти за днес е 2,50 лв.Намален е, защото Боко тиквата, неграмотният простак от СИК, ще прави "икономии", понеже субсидиите стават един лев!
27
от сега мога да й кажа, че у нас няма корупция, конфликт на интереси, а още по малко недоказани доходи!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 9631
архив

Мъж всяка вечер ходел да пие и посред нощ се прибирал вкъщи пиян, където го чакала многострадалната му жена. Тя се оплакала на своя приятелка от непоносимата атмосфера в дома им и приятелката й предложила да опита нов подход. Посъветвала я вместо да му крещи, когато се прибере, да се отнесе към него със съчувствие.
Същата вечер съпругът закъснял, както обикновено, но този път тя го посрещнала с топла целувка. Настанила го на любимия му фотьойл, донесла му пантофите и му направила чаша чай. Мъжът не вярвал на очите си. Къде били обидите и обвиненията? След малко
жена му казала:
- Става късно, скъпи. Струва ми се, че е най-добре да си лягаме.
- Защо не? - изфъфлил съпругът. - И без това ще ми се карат, когато се прибера вкъщи.

няма нови новини
Днес: 229
hot
най-четени новини в момента
сега
2836
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов пак яхна джипа - НА ЖИВО
x
ПРОБИВ: Учени откриха нов метод срещу рак на гърдата
x