Вход
София
Времето в София 9 o C

Експертът по протокол Милена Хлебарова за гафа на Радева пред ПИК: Недопустимо! Тази жена така и не се поправя и живее в свой собствен свят (ВИДЕО/СНИМКИ)

Експертът по протокол Милена Хлебарова за гафа на Радева пред ПИК: Недопустимо! Тази жена така и не се поправя и живее в свой собствен свят (ВИДЕО/СНИМКИ)

на 13.03.2019
180615
68
Експертът по протокол Милена Хлебарова за гафа на Радева пред ПИК: Недопустимо! Тази жена така и не се поправя и живее в свой собствен свят (ВИДЕО/СНИМКИ)

Десислава Радева успя да сътвори поредния гаф при своя публична изява, този път в Словения. Както първо ПИК съобщи, съпругата на Румен Радев разцелува президента Борот Пахор на срещата и след като му остави червило на бузата, се захвана да го бърше. Пахор подходи с чувство за хумор и публикува видео с гафа на Радева, която го бърше свойски пред очите на съпругата му Таня Печар. 

Докато едни приемат с усмивка и чувство за хумор делата на Радева, други определиха като нечуван гаф поведението на първата дама. Медията ни потърси за коментар специалиста по протокол Милена Хлебарова, която разясни пред наш репортер какво точно е съвторила Радева и как това се отразява на президента. 

Интервю на Гергана Ингилизова 

- Г-жо Хлебарова, като експерт по протокол как ще коментирате гафа на президентшата Десислава Радева да остави червилото си върху президента на Словения, а после да го избърше с ръка?

- Гледах това нещо и се чудя какво да кажа... Каквото и да се каже за тази жена, не виждам смисъл, защото тя не се поправя. Явно не я интересува, че в България има държавен протокол, и международен протокол.

Коментира се човек, който има някакъв статут в обществото. А тя каква е – съпруга на президента. Случайно е попаднала на снимката там, защото е негова жена и цял свят сега ще види какво е направила.

Може да го е направила от вътрешно чувство, едва ли го е направила нарочно в желание да блесне и всички да говорят за нея. Съмнявам се да е така, случайно е станало, но това става заради непознаване на протокола.

Това вероятно се е случвало на всеки, но само сред приятели. На обществено място такова нещо не е допустимо.

Но за коментар не виждам смисъл, защото за мен тя не е фактор, който трябва да се обсъжда. Чудя се защо всички медии й обръщат внимание.

- Може да не е фактор, но участва в протокола, стоейки редом до президента и представлява с него страната ни. Не следва ли да е по-внимателна и как се постъпва в такава ситуация?

- Ние нямаме първа дама по протокол и тя не може да бъде първа дама, защото показва, че прави всичко възможно да ни злепостави. Явно протоколът въобще не е предполагал, че ще се случи такова нещо, за да я предупреди. Един нормален човек знае, че на обществено място не се допускат, подобни неща. Особено ако си сред непознати хора, на строго събитие, където камерите са приковани към теб.

Има определено поведение, което е задължително за всички обществени личности и се знае, че то трябва да бъде строго делово - лишено от емоция и всякакви действия извън очертанията по протокол.

- Защо според вас Радева сама публикува снимката във фейсбука си?

- Не разбира вероятно какво е направила, защото живее в свой собствен свят, в който иска тя да налага правилата. И сигурно иска да се движат всички по тези правила. Щом и в протокола никой нищо не й е казал, значи не смеят. Това означава, че нещата са отишли твърде далеч. Конят е зад каруцата.

- Не е ли редно да се вслушва в протокола, има ли експерти там?

- Да, има много добри експерти и аз ги познавам. Единият е дипломат от кариерата. Не мога да кажа, че тези хора не знаят как да я обучат.

Свързвам действията й с първите седем години, когато човек не е научен как да се владее и после не знае как да се владее. Всичко опира до първите седем години, ако си имал някакъв дискомфорт в живота си тогава, после тези дефицити са непоправими. Това го казват и психолозите. В последствие, колкото и да се работи с този човек, ако той не иска да се самоактуализира, щетите са непоправими.

Психологията е в основата на действията на човек. Ако му липсва началото на човек се получава това.

Защо за мъжа й не кажем нещо в този план? Защото той е перфектен в протокола и не направи нито една беля. Не коментираме другите му действия. Относно протокола, той добре представлява държавата и изпълнява целия церемониал, както му е казано.

Виждала съм как неговия протокол тича и му казва накъде да погледне и той веднага го прави. Работи перфектно с професионалистите.

Защо тя не го прави, аз нямам обяснение и вероятно става дума за психологически причини. А защо мъжът й не може да се справи с това? Вероятно тя е силен характер, с който не могат да се похвалят много жени.

Хубавата работа, ако има такава в случая е, че сега цял свят ще говори за България. Може и да се уповаваме на принципа, че няма лоша реклама.

А може да погледнем и от женска гледна точка по-лековато на гафа, тъй като вероятно това се е случвало да много жени. И понеже е женският месец, може да решим да й простим.

ВИДЕО ОТ ГАФА НА ДЕСИСЛАВА РАДЕВА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!

Сподели:
Напиши коментар »
(68)
1
Г-н Радев и г-жа Радева да си стягат багажа и да се връщат на село да пасат патките, защото за друго не стават.
2
Много негативи взе да носи,да попрочете там няколко страници нали ПИ-АР беше навремето като любовница,2 заплати ,квартира в София не е ли понаучила нещо!
3
Това може да го направи само един земен и непринуден човек !!! Не всичко е протокол тъпанари !!!
4
"Пази Боже, сляпо да прогледне" - е самобитна нашенска поговорка, която заклеймява човека, издигнал се по волята на случайността, самозабравил се, отричайки се от своята същност и отдаден единствено на високомерие, алчност и егоизъм.
5
Семейство Шербетови, ако си бяха мълчали и се държаха поне малко на ниво, имаха някакъв минимален шанс да минат за умни ! Жалки , гротески фигури тотално обезличаващи и без това тази съвсем ненужна за България институция. Явно от Цървули трандафори нестават !
6
От " спазване на протокола " ударихме дъното. Добре , че е Радева , за да замазвате тъпотиите на управляващите.Тия , които постоянно плюят президентската двойка , са нещастни КОМПЛЕКСАРИ!
7
Тази пишман експертка по протокола къде спи? Що не научи тъпачките от ГЕРБ как да се обличат? Всички видяхме как се бяхя спретнали на Виенския бал в София!! Там много добре пролича кои са селяндурките в управлението!! Та на всичкото отгоре са и прости- справка пекинската патка!! Ха ха ха - Гербери от вас по прости и неуки селяндури нямааааа!!
8
Тая кукувица да каже допустимо ли е премиер 10 г да се държи като простак на международни срещи и само да целува, мляска и прегръща на сила само защото не може да каже една дума на чужд език?!
9
Не отклонявайте темата! В момента става въпрос за тая ... и за никой друг!
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
ПРОСТИЯ ЧОВЕК Е ПРОСТАК ТА МАКАР И ЦАР ДА СТАНЕ. ТАКА И ДЕСИ РАДЕВА И РУМЕН РАДЕВ ???? ПРОСТАЦИ ЩЕ СИ ОСТАНАТ.
12
Голям праз - изтри си червилото от бузата му та голяма работа. Това да са ни проблемите! А Тиквата като ги целува под път и над път... еле пък с Медведев какви ги надроби, ама Пиклъовците си траят !
13
Добре го е казала експертката по протокола - и при президента, и при съпругата му, дефицитите са непоправими. Те стават само за смях! Лошото е, че гафовете им се свързват с България.
14
Герберази,не ни занимавайте с глупости,а превеждайте мангизите,щото ще ми оставите и вий червило ..някъде!!!!Анадънму?!?
15
виж коментар №9! Едното не отрича другото!
16
Какво да й прощаваме на деса Мутреса?! Двойните заплати, платената квартира от парите на народа, екскурзиите им отново за наша сметка, простотията им, какво?! Никаква прошка за простаците Бай Мунчо и неговата Мутреса!
17
Дай боже всеки му такива гафове, а гафовете на Борисов с кой се свързват с извънземни ли?
18
Защо не я избрахте ? На вас човек не може да ви угоди.
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
.........а кой милваше Медведев по рамото,а?!?
23
неграмотна селянка
24
КЪВ ПРОТОКОЛ БЕ? ТАА МОЖЕ ДА КЛЕКНЕ ЗАД МЕРЦЕДЕСО И ДА СЕ ИЗМОЧА!
25
Добре, разбрахме тук, че Деси е лоша, прави гафoве. Дайте да видим за 10 години само, какви лай@а изцвъка Божестеото от село Б и какво са последиците за България. Само спирането на трите енергийни проекта заби България на дъното. Да не говорим как прегръща и целува държавниците, като не може о една дума да им каже. Заради умните му решения инвестициите паднаха 11 пъти. Цени, данъци, такси скачат всеки ден, с което и обеднява и българина. Колко само ни струва за един ден охраната и разходите му, над 160 000 на ден!!!! Да казвам ли, ме икономиката я няма, здравеопзването стана за богатите, образованието слезе на Маймунско ниво, миграцията не спира, около 2 милиона избягаха! Външната политика и трагедия!!! Путин го унижи жестоко, изрита го ден по-рано, а Медведев му се изсмя в лицето в центъра на София! Да не говорим за решенията които взима, на обяд едно, вечер обратното, пълен хаос. И една целувка на Деси ли е приблема на България? Какви загуби предизвика, освен да се упражняват незнайници и то само тук? Когато през 2022 Руснаците спрат газа през Украйнс за България, тогава ще го питам кой е виновен, сигурно отново Ореха или Земното притегляне. Тогава ще избяга но тук ще останат от слугунажа и жална им майка!!!
26
Хареса ми: "ако му липсва началото на човек"! На наша Деса и липсва и продължението на човек, защото, където и да отиде, става за смях! А мене ме е срам от нея и от глупостите и - у нас и пред света.Аз мисля, че вече нищо и никой не може да и помогне, защото тя не тазбира, че има нужда от помощ.
27
Нечуван гаф, хора! Нечуван гаф! Предлагам това събитие да бъде обявено за най-значимото на века! Айде спрете се малко, стига простотии! Знам, че план гоните и трябва да публикувате поне едно негативно нещо за Радев на ден, ама... И аз не го харесвам особено, ама вие така само наливате вода в неговата мелница! В крайна сметка не мисля, че България може да има по-лош президент от Плевнелиев!
28
Радев е единственият Президент от 30 г до сега,който е безупречен в протоколно отношение.В момента няма професионалисти,специалисти по протокола,а най-близо до такива е шефа на протокола на Президенството.Протокола е съвкупност от международни правила за поведение и е задължителен при прояви от международен характер.Най-голямата излагация по протоколна линия беше недоразумението Желев и съпругата му.Пълна селяния! А сега положението на висшите държавни служители,относно протоколните знания и умения,са направо трагични,во главе с Тиквун.
29
Де ходи врана, все насрана!
30
Иван Димитров, дългогодишен дипломат от кариерата и шеф на "Протокола" на президенството отдавна е вдигнал ръце от нея. Щом той и мъжа й взети заедно не могат да се оправят с нея, няма кой?
31
Защо на порно звездата Чичолина, никой не и забелязва грешките, а тук винаги.
32
Защо в старанието си да защитавате г-жа Радева отричате истината? Ами като иска да е естествена в държането си, да го прави с приятелите си! На такива срещи трябва да спазва протокола!
33
Баджанаците на РадеФ, толкова години я учеха на "протокол" тая Деса и НИЩО НЕ СА Я НАУЧИЛИ! Уж беше ушлайфана и със стаж в протокола и накрая НИЩО ТАКОВА?!?!
34
Ингилизова "спасиба галяма" за публикацията........от утре вече сме "парле ву франсе"!!
35
На тази кукувица конкуренция по простащина може да и направи само другарката Банева
36
НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕНА И ПРОСТА! ЗНАЕ ЛИ КАК СЕ ПЪРДИ ПО ПРОТОКОЛ? КАТО Е ОТ СЕЛО И СЛАМАТА Й Е ОЩЕ НА ГЪРБА ФАТМАКА ЗАЩО Я РАЗВЯВА КАТО БАЙРАК ИЗ ЕВРОПА И ЗАЩО Я ПОКАЗВА НА ДРУГИ ПРЕЗИДЕНТИ? НЕ ЧЕ ДЖОЛАНА НЕ Е ТЪП СЕЛЯНИН, НО ПОНЕ В КАЗАРМАТА СЕ Е НАУЧИЛ ДА СЛУША И ИЗПЪЛНЯВА!
37
отговор на коментар
Патки трябва да пасе т.нар. PR-експертка! Защото прехвалената "специалистка" така и не е разбрала кой е същинския протоколен гаф на г-жа Радева - това, че протоколната целувка всъщност е "целувка във въздуха", т.е. НИКОГА не се долепват устни до бузата на човека, когото поздравяваш. Ако имахме истински PR-експерти, те щяха да научат на това г-жа президентшата и тя нямаше да изпадне в конфузната ситуация да изтрива отпечатъка от червилото си от бузата на словенския президент!
38
Тая специалистка виждал ли се е в огледалото ? Що го давате тоа дзвер на снимка ? Получих еректилна дизфункция , а подир обед имам толкова клиенти от ГЕРБ за онождане ! Че ви съдим .
39
отговор на коментар
Ако иска да бъде още по-земно и непринудено, можеше да извади една салфетка, да плюне върху нея и да го забърше човека. Иначе изводите са правилни- всичко е в първите седем години.Особено когато ги няма.
40
КАКВО ИСКАТЕ ОТ ТАЯ СЕЛСКА ПИРОСТИЯ?
41
А аз бях впечатлен от Виенския бал и от срещата на ГЕРБ - жени. Хем крадливи, хем изключително пошли същества.
42
Пекинската патица отишла при японския император и го питала играе ли хоро, после императрицата я викнала да говори на четири очи с нея, ама пекинската патица и нея жизнерадостно попитала играе ли хоро.... императрицата много се зарадвала, вече имала обяснение на ситуацията... Това е то да имаш протокол.
43
Като иска да ходи по екскурзии,да ходи, но сред дипломатическите лица да й забранят да се показва.
44
Много мило беше! Вие обърнете внимание на ганьовското поведение на Бойко при среща с Тереза Мей, как си премята ръка през раменете и. Но При Бойко е приятелски жест, а при Деси било неприлично.
45
Виждам, че има застъпници за Деса-простекеса, които доста нескопосано я защитават. Други намесват г-н Борисов. Да, но той е свършил и продължава да върши много за държавата ни. А на Деса ролята ѝ е да си ляга с Мунчо и да ходи по екскурзии. Ами наистина да се научи на нещо от протокола!
46
Ами тази кака така ще си остане в историята: Деса Простакеса!
47
Дeсa си мисли, че пpoтокол значи ,;, пopтокал или проток кол/пилoн .. пиpoн ще й зaбия в кeмeнчeто(глaвата) :Дeсa си мисли, че пpoтокол значи ,;, пopтокал или проток кол/пилoн .. пиpoн ще й зaбия в кeмeнчeто(глaвата) :(
48
Тези които защитават Деса са онези селендури, които махнаха бомбетата и нахлузиха каскетите за да угодят на Москва през петдесетте години на миналия век. После когато московците се поцивилизоваха и поставиха бомбетата и нашия селендур Тошо постави в края на 60-те отново мека шапка.А пък на нашата родна почва синовете на селендурите от 50-те, в края на 20-ти век решиха, че анцуга е официално облекло, задължително със златен ланец.
49
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 8 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
50
отговор на коментар
Когато става въпрос за посещение (визита) на президента в друга държава, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ СПАЗВА ПРОТОКОЛ. Президентите (със съпругите си) са представителите на държавите си и са под зоркия поглед на журналисти и медии. Цял свят следи изявите им. Никой не се интересува дали си земен или извън земен, длъжен си да се съобразяваш и да спазваш протокола. Когато се върнат на село, могат да си бъдат непринудени, земни, надземни или подземни, защото представляват себе си. Когато представляваш държава, си длъжен да спазваш протокола и всички изисквания в него. С подобно държание излагаш не само себе си, излагаш и държавата си. От президента на една държава, лидерите на държавите си правят изводите и за гражданите на държавата. Прост президент, прост народ. Да не говорим за личните и семейни гафове. Не съм запозната, вероятно, когато са в приятелски разговори, държанието им е по свободно. Ако желаеш да видиш ТЪПАНАР, много е просто, ПОГЛЕДНИ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО И ВИЖТЕ ПРИЛИКАТА СИ.
51
Ето каква е информация достигна до нас. Сами проверете дали е достоверна: Депутатът от групата на БСП Иво А. Христов е назаконен професор и не е социолог. През 2003 г. законът, правилникът за приложение и правилникът на СУ не допускаха човек учил право и не изучавал социология да влезе в докторска степен на обучение по социология. Това стана възможно, но не и със задно действие на закона чак през 2010 година с новия Закон за развитието на академичния състав. Ето защо титлата му доктор следва да бъде обявена за нищожна, какакто и званието професор придобито след това. Този човек не разбира нищо от социология, а всичките му трудове и твърдения по медиите са само опит за публицистика, агитация и преписи от твърденията на ориентирани към евтината сензация недостоверни руски информационни сайтове за теория на конспирацията и клипове на видеоблогъри. Освен това семейството му притежава фирми в сферата на енергетиката, появили се като част от престъпната бизнес групировка Мултигруп още от бандитските времена на криминалния преход и той е скрит милионер. Има данни, че дори руснаците, макар да е роден в СССР и да има сведения, че е преминал обучение за техен агент, както и че е поклонник на диктатора Йосиф Сталин не му се доверяват напълно, защото в един период напълно е излязъл от контрол и е получавал много пари по проекти на Джордж Сорос. Сега той нагло манипулира хората, като постоянно прави груби внушения, че е човек на руските служби и доверено лице и кандидат на Путин за министър-председател, президент на България и фактор в европейската политика за да всява страх и хората да се притесняват да му задават неудобни въпроси за безкрайните му кариерни амбиции. В същото време самолюбието му е толкова неконтролируемо, че заявява, че и Путин и Медведев след време трябва да си ходят, за да отворят мястото за нов лидер на Евразийското политическо пространство, за какъвто има предвид себе си. Обяви на предизборна среща октомврийската революция за еврейски погром, а след това 80 процента от българите за дебили. На срещи с партийни деятели и симпатизанти Иво Христов се държи безобразно – надменно и подигравателно, като дори си позволява със зачервено лице да обявява различни хора за луди и идиоти. Преди няколко години беше много озлобен, че Георги Първанов не е изпълнил обещанието си към него да предложи да се промени конституцията, за да се допусне за президент да се кандидатира и лице родено в чужбина, какъвто е самия Иво Христов, роден в СССР. След това Христов се озлоби и на Румен Радев, като започна да разпространява тезата, че президентът му бил обещал да го направи служебен министър-председател, но в последния момент се отказал да изпълни обещанието си и назначил Огнян Герджиков. Сега пък Иво Ангелов Христов напира на всяка цена да се уреди за евродепутат и иска безскрупулно с всички възможни средства да измести достойните за тези места. Разчита на съмнителния бивш управител на свинекомплекс, приватизатор на безценица на държавната собственост, олигарх и почетен консул на Русия Георги Гергов да го подкрепя, защото са от една масонска ложа заедно с него, Слави Трифонов, Георги Първанов и Румен Петков. Но дори в масонската ложа в която членува настъпи смут, поради екстремното му поведение. Чува се и че постоянно натрапливо досажда на представители на руските служби за сигурност и на руски политици с молби да съдействат на кариерата му, като сам в замяна им предлага и обещава осъществяването на всякакви неизпълними политически ангажименти, като излизане на България от НАТО и ЕС, откриване на руски военни бази и влизане в Евразийския съюз. Явява се на срещи с граждани с журналиста Стойчо Керев на които се говори за извънземни, летящи чинии и други измислици от теория на конспирацията. Има информация, че причините за неовладяното му поведение са свързани с това, че още непълнолетен е имал много тежки комплекси поради неспособност за нормален полов акт, поради преждевременно свършване. Това провокирало пристъп на Параноидна шизофрения, овладян с медикаменти от руски лекари, но неизлекуван окончателно, видно за всички от психично нестабилното му и опасно за околните поведение. Има данни, че през 2001 година отново е получил тежък шизофренен параноиден пристъп с панически страхове и продължително безсъние и пак е бил на психиатрично лечение, този път в Университетска специализирана болница за активно лечение по неврология и психиатрия “Св. Наум” в гр. София. Влошаващото му се с годините психическо състояние се очертава като основна причина руската ФСБ да започне да се дистанцира от него. Ако всичко това е така, то този човек е най-добре да отиде на трудова терапия да помага на семейството си да умножава парите в семейните фирми от енергетиката на името на жена му и баща му и да се махне от политиката и науката, където не е мястото на такива компрометирани хора!
52
П.-ърдялко, коя пък е тая Хлiбаркова?
53
отговор на коментар
Кирооо, много си прост. Само някой с прочит мозък или без, но със сигурност неудачник, който вини другите за неудачите си в живота, би си позволил да пише подобни глупости. Нямам думи, много си изостанал в развитието си Чудно как без грам сиво вещество си оцелял до днес?
54
"Не се поправя , това което е непоправимо" , а че коня е зад каруцата е факт , но се питам , къде е "кочияша" ,/каруцара/ демек , ние ги избирахме , ние ще им се "радваме" .
55
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 8 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
56
тая трябва да се потърси отговорност за такова просташко поведение
57
ДЕСА-БРАНТИЯТА Е ЛУДА И ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ
58
КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВИДИ КАКВИ СА РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕСА-ПРОСТАКЕСА И ДАЛИ ИМА ЗАВЪРШЕНО ВИСШЕ ТАЯ КЛЕПОУХА КРАВА,ТА ТАКА ДА НИ РЕЗИЛИ,НЕЩАСТНИЦА,ИНАЧЕ НАВСЯКЪДЕ СЕ СЛАГА НАЧЕЛО.КРАЙНО ВРЕМЕ Е ЗА ИМПИЙЧМЪНТ,И ДВАМАТА НЕ СЕ НАУЧИХА,ГОЛЕМИ ИДИОТИ
59
това по протокол ли е ??? Възпитание , етика , морал , уважение , почтеттост - къде са тези норми ?? сегашните управници задават ли ги ??? въпроси на които цялото общество трябва да си отговори
60
Ама, какво по-точно му бърше – бузата или носа?
61
Друго си е като Тиквун разказва, че трима папи са го галили и се гали по плешивата Тиква на среща с Камерън. Или когато се цепи, че всички сме "парле ву франсе" или пред немските депутатите като разказва как "Цецо копа с багера трупове", или когато хваща Медведев за ръката и измучава "нема да се плашите". СКРИЙТЕ СЕ!
62
отговор на коментар
Друго си е като Тиквун разказва, че трима папи са го галили и се гали по плешивата Тиква на среща с Камерън. Или когато се цепи, че всички сме "парле ву франсе" или пред немските депутатите като разказва как "Цецо копа с багера трупове", или когато хваща Медведев за ръката и измучава "нема да се плашите". СКРИЙТЕ СЕ!
63
ама какво ни интересува д радева ще я изтърпим още 2 години и кои от където е
64
Госпожо "експерт", всеки живее в свой свят. Не мисля, че вие правите изключение и че живеете в света на комшията си.
65
Може да е всякаква,но в конкретния случай не виждам нищо лошо!Все пак има един девиз "БОГ Е ЛЮБОВ"
66
До сега няма нито една "първа дама" ,кото да си е на мястото. Да се припомним Желевица ,която слагаше ръка над чашите му ,да не му сипват алкохол. Ами на палячото ,който беше преди Радев президент? Жена му така и не си зае мястото ,но не пропусна една камара любовници... Голяма работа и в случая. Всяко чудо за три дни! Освен ако не е медийна офанзива срещу Радев ,за да печели точки ГЕРБ ...
67
Pazi boje sliapo da progleda Dai na 4oveka vlast i mu gledai seira Tova se otnasia za horata ot Dondukov 1 na4elo s debila prof. Hristov
68
ТЪПА СЕЛСКА ПРЪЧКА!!!!!!!!!!!!!!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 17242
архив

- Скъпи, нали очите ми са сини като небето?
- Ъхъ…
- И устните ми са алени като рози?
- Ъхъ…
- А тялото ми е като на богиня, родена от морските вълни?!
- Ъхъ…
- Их бе, мечоооо, знайш ли колко те обичам, като ми говориш такива нежни… поетични неща?

няма нови новини
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
сега
1397
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ВМРО закрива предизборната си кампания в Елин Пелин - Джамбазки: Знаем как се пази българският патриотизъм и родолюбие, за нас България е верую (ОБНОВЕНА)
x
ЦЕНЗУРА ИЛИ... Роботи филтрират коментарите в интернет
x