Експерт разкри накъде тръгва цената на горивата след убийството на лидера на "Хамас"

Животът днес

Експерт разкри накъде тръгва цената на горивата след убийството на лидера на "Хамас"

17331
на 01.08.2024
Експерт разкри накъде тръгва цената на горивата след убийството на лидера на Хамас
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

След отстраняването на лидера на "Хамас" котировките на суровия петрол тръгнаха нагоре. Как ще се отрази това на пазара на горива коментира председателят на Българската петролна и газова асоциация Светослав Бенчев в "Твоят ден" по Нова нюз.

препоръчано

Той посочи, че цената е около 81 долара за барел, а този тренд ще продължи още известно време. Експертът посочи, че това е застраховка за търговците на петрол, а поскъпването не е толкова голямо, тъй като допреди няколко дни цената е била 77,78 долара за барел. „Ако тази ситуация не се задълбочи, може да останем на същите нива“, каза Бенчев. Той допълни, че ситуацията във Венецуела също важна за цената, както и информацията, че Русия ограничава износа на готови горива, за да запази вътрешната си консумация.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 103
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК