Експлозия на автомобил в Москва, ранени са двама души

Европа

Експлозия на автомобил в Москва, ранени са двама души

17419
на 24.07.2024
Експлозия на автомобил в Москва, ранени са двама души
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ирина Волк, говорителка на руското външно министерство, съобщи, че двама души са ранени от детонацията на взривно устройство, поставено в автомобил в северната част на Москва.

препоръчано

"По предварителни данни на 24 юли на един от паркингите в северната част на столицата е имало детонация на неидентифициран предмет, който е бил монтиран в автомобил. В резултат на това са били ранени двама души. Пострадалите са откарани с линейка в медицинско заведение", съобщи Волк в канала си в "Телеграм".

Провежда се разследване и е заведено наказателно дело.  Московската прокуратура контролира хода и резултатите от разследването.

Според предишна информация експлозията е избухнала, когато в паркирания автомобил "Тойота" "Ленд Крузър" се качили мъж и жена. Двамата са пострадали и са настанени в болница, като по предварителни данни стъпалата на мъжа са били откъснати, а жената е получила шрапнелни рани.

Освен това в резултат на експлозията са повредени пет паркирани наблизо автомобила.

По предварителна информация в автомобила не е била инсталирана газова уредба.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Равноотдалеченият премиер на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК