ЕКШЪНЪТ НА "ПОЗИТАНО": Нинова оставила БСП с 3 милиона дългове - партийната централа била пред затваряне

Акценти

ЕКШЪНЪТ НА "ПОЗИТАНО": Нинова оставила БСП с 3 милиона дългове - партийната централа била пред затваряне

168839
на 29.08.2024
ЕКШЪНЪТ НА ПОЗИТАНО: Нинова оставила БСП с 3 милиона дългове - партийната централа била пред затваряне
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

3 милиона лева задържения е наследството, оставено от бившия председател на БСП Корнелия Нинова.

препоръчано

Това твърди актуалното ръководство на партията, сред като вчера положението в парията рязко се изостри.

Скандален запис от сбирка на Нинова с близкия й кръг разкри, че тя се опитва да използва юридически хватки и да блокира регистрацията на листите на партията.

Корнелия е съставила план, съгласно който това да стане с пълномощни, предоставени на Георги Свиленски и Иван Ченчев, с които да представляват партията при регистрирането на листите за изборите. Това предизвика спешно заседание на Изпълнителното бюро на БСП.

"Бившият председател на партията остави БСП в изключително тежко финансово състояние с близо 3 милиона лева задължения. Партийната централа беше доведена до унизително съществуване на ръба на затваряне.

Фрапиращото е, че в тези задължения влизат неизплатени социални осигуровки към служители, докато от парламентарната трибуна Нинова уверяваше как защитава именно социални права. Новото ръководство веднага се зае с решаване на финансовите проблеми. Започнаха преговори в НАП за разсрочване на плащанията. Факт е, че последната част от субсидията за миналото Народно събрание беше спряна, именно поради тези задължения. Макар и трудно, решение беше намерено и субсидията беше получена, което позволи да се платят заплатите в централата", обявиха от актуалното ръководство в декларация, разпространена след края на сбирката им снощи.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 15
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК