ЕКШЪН В МРЕЖАТА: Явор Божанков развали рождения ден на Деси Радева заради взривената болница в Киев 

Акценти

ЕКШЪН В МРЕЖАТА: Явор Божанков развали рождения ден на Деси Радева заради взривената болница в Киев 

416277
на 10.07.2024
ЕКШЪН В МРЕЖАТА: Явор Божанков развали рождения ден на Деси Радева заради взривената болница в Киев 
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Явор Божанков се помъчи да развали празника на президентското семейство вчера. На 9 юли Десислава, съпругата на Румен Радев, имаше рожден ден, а държавният глава изненада всички, като я поздрави на официалната си страница в социалната мрежа.

препоръчано

"Бъди винаги щастлива! Радвам се, че си до мен", написа Радев към снимка на своята половинка.

Божанков видя удобен момент и взе да политикантства под кадъра на президентската съпруга.

"Не намираме публикация, в която осъждате взривяването на детска болница от Русия?", отправи провокативен въпрос към Радев депутатът от ППДБ.

Той визира болницата "Охматдет" в Киев, която бе поразена от ракета. Службата за сигурност на Украйна (ССУ) представи вчераи доказателства, според които главната ракетата е била руска - Х-101. Руското министерство на отбраната пък опроверга информацията - според руските военни болницата е пострадала от работата на украинското ПВО и по-точно от противовъздушна ракета, изстреляна от украинските военни от установка, разположена в града.

Заради коментара му върлите привърженици на Радев се нахвърлиха върху Божанков, който не посмя да отговори на разгневилите се хора.

Не за пръв път изключеният от БСП депутат скача като евроатлантически петел на Радев и го обвинява в проруските му позиции.

Миналата година по същото време той посегна на президенството. Божанков се прочу със следната хилуганска проява - сложи лепенка "Обектът се охранява от НАТО" директно върху централния вход на "Дондуков" 2. За това свое действие народният представител сам се похвали в своя Фейсбук с видео, озаглавено "Какво залепих на вратата на президента?". Стикерът бе част от кампанията за присъединяването на България към НАТО.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК