Вход
София
Времето в София 8 o C

ЕКШЪН В ПИК: Полицията спаси Цветанов от служителите на "Лев Инс" (ВИДЕО/СНИМКИ)

ЕКШЪН В ПИК: Полицията спаси Цветанов от служителите на "Лев Инс" (ВИДЕО/СНИМКИ)

на 14.11.2020
339519
0
ЕКШЪН В ПИК: Полицията спаси Цветанов от служителите на "Лев Инс" (ВИДЕО/СНИМКИ)
Автор: ПИК
14.11.2020
0
339519

Полицията спаси Цветан Цветанов в Пловдив от гнева на над 100 застрахователи, след като за пореден път той не отговори на недоволни служители на "Лев Инс" защо клевети компанията им и се опита да я затвори. 

Както ПИК съобщи преди минути, в града под тепетата се разигра истински екшън с изгонения втори от ГЕРБ. Причината е, че бившият МВР шеф не изпълни обещанието си да даде обяснение на застрохователите за действията си срещу компанията по времето, когато ръководеше полицията. Тогава Цветанов водеше открита война с фирмата и успя да нанесе огромни щети върху имиджа й, заради което служителите й не за първи път му търсят сметка. 

Преди повече от месец застрахователи успяха лично да му зададат въпроса в София кога ще получат обяснение за нанесения им психически и физически тормоз и уронване на доброто им име по негова заповед. "Г-н Цветанов прие декларацията и оправда действията си с друг и публично се ангажира до 20 дни да осветли акциите от 2010 г., които повлияха живота на служителите на "Лев Инс" и техните семейства, съсипвайки репутацията им и нанасяйки непоправими психически травми", казаха тогава застрахователите.

Повече от 40 дни обаче Цветанов не изпълнявал обещанието си, заради което днес хората от "Лев Инс" се появили в новооткрития му офис в Пловдив в бизнес център "Рилон". Там той спретнал коктейл с малцината си последователи от града под тепетата, към които изненадващо се присъединили тройно повече заастрахователи. От страх Цветанов решил да се заключи в един от кабинетите, вместо да даде публично обяснение.В крайна сметка се съгласил да разговаря едва с пет от тях и отново се оправдал с трети лица. 

Той обяснил, че е изпълнявал нареждания и не бил виновен за опитите за унищожение на "Лев Инс", която е сред най-големите застрахователни компании в България и дава хляб на хиляди хора. 

След като станало ясно, че обясненията му са неадекватни, той решил да се спаси от недоволните служители като извикал полиция и униформените помолили застрахователите да напуснат бизнес центъра. Те обаче се заканват, че ще настояват до край за публично извинение от Цветанов и ще продъжат да търсят отговори по време на партийните му сбирки из страната, тъй като са възмутени, че човек като него отново се опитва да влезе в политиката. 

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 22722
архив

- Ало, тъща ми падна в басейна с крокодилите!
- Щом крокодилите са си ваши - спасявайте си ги вие!

x
САМО В ПИК TV: Изплува тайната и невъзможна любов на Мариан Вълев-Куката (ВИДЕО)
x
11-те правила за връзка тип „просто секс"
x