Ето ги заплатите на звездите от „Дързост и красота“!

Лица

Ето ги заплатите на звездите от „Дързост и красота“!

27721
на 16.02.2021
Ето ги заплатите на звездите от „Дързост и красота“!
Автор:   "Ретро"

Какви заплати получават актьорите, участващи в един от най-продължителните сериали на всички времена – „Дързост и красота“? 34 години, след като излъчи първия си епизод, сапунената опера продължава да се радва на интерес от страна на зрителите, а любовни триъгълници вече се заформят между трето поколение дизайнери в модна къща „Форестър“.

препоръчано


Някои от звездите, с които сериалът тръгна през 1987 г. обаче, все още са на терен – като Джон Маккук, познат ни като Ерик, и Катрин Кели Ланг, която гледаме в ролята на Брук. Именно те двамата могат да се похвалят и с най-високи хонорари, издават източници пред TV Over Mind. Според данните им актьорите прибират по минимум 5 хиляди долара на всеки заснет от тях епизод.

С по-малки заплати на серия пък могат да се похвалят други звезди, които са отдавна на снимачната площадка на „Дързост и красота“. Актьори като Джаклин Макинес Ууд, Скот Клифтън и Хедър Том прибират до 3 бона на епизод. Артистите без опит пред камера и с по-малък стаж в конкретния сериал пък вземат хонорар между 1000 и 1500 долара.


Припомняме, че сагата за задкулисните игри в модната сфера стартира на 23 март 1987 г. До момента са излъчени общо над 8000 епизода, като миналата година поредицата престана да бъде показвана у нас.

 

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГ: Този ден се счита за един от критичните. Постарайте се да имате само положителни мисли АСТРОЛОГ: Този ден се счита за един от критичните. Постарайте се да имате само положителни мисли
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов нареди зелените коридори да продължават да действат (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов нареди зелените коридори да продължават да действат (ВИДЕО)
ново
Днес: 179
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това