Ето ги храните, които трябва да изключим от вечерята

Животът днес

Ето ги храните, които трябва да изключим от вечерята

11192
на 08.04.2021
Ето ги храните, които трябва да изключим от вечерята
Автор:   ПИК

Вечерята за много хора се е превърнала в едно от най-важните хранения за деня. Това е времето, в което цялото семейство си е у дома и всички се събират заедно на трапезата. Към продуктите, които консумираме вечер обаче трябва да подхождаме разумно, тъй като те могат да повлияят негативно не само на фигурата ни, но и на цялостното ни здравословно състояние. Ето какво е добре да изключим.

препоръчано

1. Паста с тежък сос

Паста за вечеря? Едно подобно ястие не е никак добра идея да се консумира вечер, тъй като почти винаги сосът е доста калоричен и не прави никак добра услуга на талията ви.

2. Пържена риба и картофки

Много хора смятат, че риба и пържени картофки е идеалната вечеря. Но калориите в пържените храни са в пъти повече и е по-добре да изберете риба, приготвена на скара. Пържените храни водят до по-голям риск от инсулт или инфаркт.

3. Десерти, сладкиши и шоколад

Колкото и да ни се иска да си похапнем шоколад, по-добре да не го правим вечер. Както и всичко, съдържащо рафинирана захар. Ако толкова много ви се хапва нещо сладко, по-добре хапнете една чаена лъжичка мед вместо десерт.

4. Колбаси, чипс, осолени и пушени продукти, сосове

Всички храни и ястия, в които има сол, особено тези, в които не знаете колко точно е добавена, са строго забранени за вечеря. В противен случай подуването на стомаха е неизбежно.

Сподели:
Бомба x
Астролог съветва: Избягвайте лошите постъпки, не лъжете и не крадете Астролог съветва: Избягвайте лошите постъпки, не лъжете и не крадете
ПИК TV x
Превратът на Радев успя (ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) Превратът на Радев успя (ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 142
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това