Ето как украинците залавят вагнеровци (ВИДЕО)

ВИДЕО

Ето как украинците залавят вагнеровци (ВИДЕО)

20075
на 18.03.2023
Ето как украинците залавят вагнеровци (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Интересно видео на залавяне на вагнеровци - наемници от руската частна военна компания (ЧВК) "Вагнер", бе заснето от дрон. Оригиналното видео е над 6 минути, но украинската медия УНИАН е представила само избрани моменти.

препоръчано

Двамата бойци бродят по полето и забелязват кръжащия над тях дрон. Откриват огън по него. След това двамата се натъкват на позиция на подразделение на украинските военни сили и група бойци от батальон К-2 излизат напред.

Единият вагнеровец е убит по време на престрелката, а другият е взет в плен. Междувременно бе съобщено, че гробището на ЧВК "Вагнер" в Кубан се е разширило с 34 нови места.

+18 ВНИМАНИЕ КАДРИТЕ СЪДЪРЖАТ МОМЕНТИ С НАСИЛИЕ!

ВИЖТЕ - ТУК

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Сексолог посочи най-големите комплекси на жената при секс Сексолог посочи най-големите комплекси на жената при секс
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Нови бомби от Колтуклиева и Недялков. Брутално за медийния октопод на Промяната: БТВ - Нова - БНТ. Журналистката пита Гешев защо не разследват разкритията за купуване на депутати от Киро и Руди Гела - ето какво й отговорил главният прокурор (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Нови бомби от Колтуклиева и Недялков. Брутално за медийния октопод на "Промяната": БТВ - Нова - БНТ. Журналистката пита Гешев защо не разследват разкритията за купуване на депутати от Киро и Руди Гела - ето какво й отговорил главният прокурор (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК